mehmet güvende sahda yok gibi zaten oyun kuran bir kişi bile yok
Printable View
mehmet güvende sahda yok gibi zaten oyun kuran bir kişi bile yok
İğrenç demek Galatasarayı beğenmedim bu futboluyla bu kupayı hak etmiyorlar Beşiktaş bana göre daha çok mücadele ediyor artık sitede düşüncemizidemi yazamayacaz beğenmedim yazıyorum kardeşim şimdi sen bana niye garip garip sorular soruyorsun?
daha ikinci yarı var ama maçın gidişatı bjk daha ii oynuyo
Kendi ağzınla da söylediğin gibi bu siteye beğenmediğini yazabilirsin.Ama iğrenç gibi ifadeler kullanarak diğer üyeleri tahrik edemezsin.Arkadaşın tepkisi son derece haklı..Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Batuhan boşver. Ben seni anlıyorum. Doğru Galatasaray hiç mücadele etmiyor. Bu 45' göre Beşiktaş kupayı hakediyor. Ama daha bir 45' daha var..Quote:
Originally Posted by batuhan1907
tamam ben özürdilerim tartişma yarattığım için kapatalım bu konuyu....
uyu uyu gretts hala bi değişiklik yok dk 60 oldu
Gerets'in bir an önce değişiklik yapması lazım. Özellikle top tutmak için Ayhan'ı forvette gol aramak için Özgürcan'ı alması lazım..
ılc çıktı necati çıktı ağlamak istiyorum yaa ne yapıyor bu hoca
İlic doğru değil fakat Necati çıkmalıydı. Özgürcan ve Ayhan buluruz golü merak etmeyin..
Gelmiyor Gol Dk.83
Tolga'yı tüm hazırlık maçlarında izledim ama malesef, Tomas'ı tercih ederdim. Defansın sol kanadına Orhan ve Ferhat belki ama Ergün artık ilk 18'e bile girmemesi lazım. Mehmet Güven hazır değil. Sabri yanlış yerde oynamaya çalışıyor ama olmuyor. Forvetlerde zaten sorun var.
Bu arada maçın yıldızı kesinlikle Delgado olmalıdır.
sağlık olsun ne diyelim kadro seçimi tamamen yanlışti gençlere yer verilcekyaa 35 yaşıdna ergün oynuyor ne diyelim ki
Gençlere yer veremezdi nedeni ise 2 gün önce maç oynamasaydı. Eğer gençlerle kurulu bir takım çıksaydık fark yerdik..
Takıma gelince. Çok eksik var. Ön libero bir an önce transfer edilmeli. Lig haftaya başlıyor. Mehmet Güven'in yerine Ayhan o bölgede oynamalı.
Beşiktaşı tebrik ediyorum. Gerçekten bu sene şampiyonluğun en büyük adaylarından. Özellikle Delgado gibi bir transfer şampiyonluğa ulaştırabilir..
Yeniden tebrikler.
hayırlı olsuuuun.
kupa kartalımın:D:D:D
üzülmeyin arkadaşlar seneye :D
ben gençler derken hepsini demedim ergünün yerine ferhat sabrinin yerine aydın olabilirdi
Maçın 2. 45 dk izlemedim golü kim attı onu bile bilmiyorum ama iki klupte ilk yarıdaki oyununu oynadıysa Beşiktaş JK maçı kazanmayı hak ediyordu ilk Süper Kupa Beşiktaş JK oldu tebrik ederim.
bjk de ikinci yarı hiç iyi oynamadı
Galatasaray'ı bu kadar kötü beklemiyordum. Aynı şekilde Beşiktaş'tan da böyle bir oyun beklemiyordum. İzlediğim hazırlık maçlarına bakınca demek ki onlar sadece hazırlık maçıymış. Beşiktaş kupayı haketti. Tebrikler....
nedir bu gs nin nobre den çektiği :D
Fb'li olarak Beşiktaş'ı tebrik ediyorum...
1- Özellikel ilk yarı İlic çok top kaybı yaptı.
2- bir türlü organize ataklar düzenleyuemedik.
3- hala eski alışkanlık olan uzun toplar devam ediyor bu çok yanlış..
4- sabri çok kötü oynadı. o kadar basit çalımlar yedi ve hiç savaşmadı.
5- necatinin hala geçen yılda beri kendine gelemesi beni üzdü :(
6- top oyundayken sabri nin hala hakem'e laf atması çok yanlış. sabri yi hiç beğenmedim.
7- Sabri sol kanatta neden oynatıldı? hala kavrayamadım...
8- topu oyuna iyi sokabilecek teknik bir Defansit orta saha alınmazsa işimiz harab..
9- Beşiktaşın yeni transferi DELGADO iyi bir futbolcu çok beğendim. Ama tiyatroyu da iyi biliyor :)
10- Nedir bizim bu Nobreden çektiğimiz :)
11- Beşiktaş GS ye göre daha organize oynadı. 3 puanı hakeden taraftı. :);)
12- Beşiktaşı Tebrik Ediyorum..!
arkadaşlar iki takımıda kutlamak lazım.süper bi kartal vardı sahada..bu takım kanatsızken böyleyse bi kanatlanırsa neler yapar kimbilir..ilk defa tigana için olumlu bişeyler uyandırdı bu maç bende..
herneyse G.S.'ye tebrikler..
KARTALıma da İLK SÜPER KUPASI hayırlı uğurlu kademli olsun inşallah...
Quote:
Originally Posted by hizlioglu
Çok güzel özetlemişsin de şu 11. madde. herhalde sonuna smile koymayı unuttun:):)
evet delgado gerçekten çok süper oynadı.hayran oldum bu maçta.raket gibi bilek var adamda :D
bu kez turnayı gözünden vurduk heralde.
Beşiktaş'ımız hazırlık maçlarından çok daha iyi bir oyun oynadı.Baki Mercimek ve İbrahim Üzülmez bence çok sırıttılar.
Fahri Tatan,Koray Avcı ve Matias Delgado'yu çok beğendim.Vedran Runje iyiydi.
Galatasaray'a da podyuma çıkıp madalyalarını alıp birinciyi centilmence alkışladıkları için teşekkürler ve ligde başarılar.
Sağlık olsun:..:(
seni mi kırcaz koyduk bir smiley :)Quote:
Originally Posted by sekopej
beşiktaşa bir sol kanat işlem tamadır..
bakikonusu tam bir facia zaten..nasıl sol bek olacak bilinmez
Nobre gene yapacağını yaptı bu adam fazla gelmeyecektir Türkiye'ye.
İşte gerçek centilmenlik budur. Bazı takımlarımız podyuma çıkmayı bırakın madalyalarını almıyorlar..Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
Beşiktaşı yeniden tebrik ederim.
ermoon gel seni beşiktaşlı yapalım,dönüp dönüp tebrik ediyosun:DQuote:
Originally Posted by ermoon
böyle uğraşma direk alkışla takımını olsun bitsin:Dbaşkaları seni tebrik etsin:D
[QUOTE=ermoon]İşte gerçek centilmenlik budur. Bazı takımlarımız podyuma çıkmayı bırakın madalyalarını almıyor
eee buda bizm farkımız
güzel oynayıp kazandık. iki takımı da tebrik ediyorum ama beşiktaşın kanatları yine kötüydü..
Birde teşekkürü hak eden taraftarlar var.Maç bitince kimse sahaya girmedi.Kimse kimseye hareket çekmedi.Quote:
:n: :n: (ı)Quote:
Originally Posted by şampiyon
bu ibrahim üzülmezi nedense sevmedim sevemedim,birde kaptan yaptılar ya bana nazire yaparcasına.helal olsun valla:D
Feyyaz kardeşim adam gibi tebrik ediyoruz taş atıp galeyana getirme bizi şimdi...!!!!Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
hehe :D ne alemsin ya.. yok ondan değil. saygı, centilmenlik, sevgi içinde bir futbol oldumu ben takım ayırt etmem. Bugün sahada olsun maç sonunda olsun kardeşlik ön plandaydı. Türkiye Türkiye diye bağırdı Almanya. İşte bu yüzden ben Beşiktaş'ı tebrik ederim: Bu maç başka takımlar arasında olsaydı o zaman düşünürdüm.. :n:Quote:
Originally Posted by şampiyon
Yok yanlış anlaşılması kimseyi galeyana falan getirmek gibi bir düşüncem yok.Kusura bakma,anons falan yapıldı o yüzden dedim.Quote:
Originally Posted by KaÇaK_1907
Bu maçta sizin rakibiniz Fener olsa ve kazansa tebrik edermiydin çok merak ediyorum? :n:Quote: