oradan steam hesabi almıyorsun ki zaten hali hazırdaki steam hesabin banlansın...
key'ini al ve kapat sayfayı ve sonra mevcut steam hesabindan key'i gir oyunu indir ve oyna..
Printable View
Bende satın aldım şuanda indiriyorum :)
http://www.sanalpazar.com/Fm-12-Foot...ey__isp2886405
Amazonla uğraşmak istemeyenlere 16 liraya :)
Amazondan indirdim steam üyeliği aldım keyde var şimdi nasıl alacağız steamdan?
Insanlari enayi yerine koyuyorlar resmen. Yakinda bedavaya vericekler nerdeyse :n:
Orjinal FM ozlemi cekenlere kacirilmayacak firsat gercekten. Bu sene Turkiyeden orjinal alanlarin sayisi patlama yapicak.
Bu arada kredi karti kullanmak istemeyenlere sanal karti tavsiye ederim, hicbir riski yok.
Sen Aldın mı Üstat :D
Msne Gelsene :)
Edit: Ayni mesaj iki defa gonderilmis...
Steamden Aktivite Edilmesi Yeterlidir
yardımcı olunda alayım şu oyunu sadece banka kartım var. onunlada alamadım. biri alırsan hesabına havale/eft geçerim. kutulu oyun almayı düşünüyorum forumda da sormuştum zaten. hazır böyle indirime gitmişken kaçırmak istemiyorum. güvenmiyorsanız önce size havale geçeyim sonra oyun gelsin bana hiç önemli değil.
Seneye Türkçe olmazsa daha olmaz heralde. :D
Biri bana alsa bende bankadan onun hesabına parayı yatırsam olmaz mı ? Baba yigit varmı
birçok yerde yardımcı oluyorlar bununla ilgili.pm atarsanız bende yönlendiririm.
Alan oldu mu ? Bu arada bize verilen Key'in oyunu satın alan başka birine verilme ihtimali var mı ? Ona göre almayı düşnüüyorum...
edit: Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.
şöyle birşey yazıyor ama ?
10 tl hazır alabilecek varmı kontör yollıyım alsın arkadaşlar bir yardım lütfen
http://d1203.hizliresim.com/v/b/3dm1v.png
arkadaşlar amazondan orjinal oyun alıyorumda buraları doldurmam lazım acilen. sayfada kaldım. bilgisi olan yardım ederse çok sevirinirim. ben birşey anlamadımda :))
kredi kartı bana ait değil.. buraya kredi kartı sahibinin bilgilerinimi yazıcam acaba ??
fatura adresi,
ilk satır kredi kartını sahibiniin adı soyadı,
adress line1 ve adress line 2 adresin,
city şehir,
state TR
ZIP posta kodu
phone number 009 02XX xxxxxx şeklinde..
zip posta kodu ne oluyor acaba ?
flood yapıyorum fakat stade kısmında tr yok malesef
hocam state olarak AK seçip posta koduna 99546 yazın..
oyunu aldım inş. 2013 ü türkçe oynarız aldığımza değer..
İndirdim oyunu akşama kuracağım umarım bir aksilik çıkmaz.
hihihii bende aldım ve çok sevinçliyim şuanda.tekrar 30 dolara çıkmış.kendimle gurur duyuyorum :D
kampanya bittiğine göre konu kilitlenebiilr :)
Tühh 24 saatle kaçırdık desenize:)
kampanya sona ermiştir.