Originally Posted by
Deus Dominus
Transfer Status kısmından oyuncun için istediğin bonservis bedelini yüksek gösterirsen vazcayarlar büyük ihtimalle, ya da daha yüksek tekliflerle gelirler.
Şimdi tam nasıl işlediğini açıklayamam ama şöyle bir şey var. Yapay zekanın yönettiği bir x takımının bir oyuncusunun değeri 5 milyon € olsun, yapay zeka bu oyuncuya sözleşme durumu, takımdaki önemi, form durumu, reputation'ı gibi bazı şeyleri dikkate alarak bir bonservis bedeli belirliyor görünen değer dışında. Bir gözlemciden rapor istediğimizde bu rakamı aşağı yukarı tahmin edip sunuyor önümüze. Belirtilen tutarı 3. lig takımı da verse, Barça, Real Madrid'de verse kabul ediyor bilgisayar :)
İş bizim oyuncularımıza geldiğinde burada tıkanıyor yapay zeka çünkü aynı değerlendirmeyi yapamıyor. Bizim zekayla boy ölçüşemiyor, aklımızdan geçen rakamı kestiremiyor :D Bu sebeple eğer ciddi şekilde izlenen bir oyuncum varsa ben transfer status kısmından oyuncum için istediğim tutarı belirliyorum. Takımda tutmak istiyorsam çok daha yüksek bir rakam belirtiyorum. Bunu yaptıktan sonra eğer gerçekten istiyorsalar oyuncuyu daha makul tekliflerle geliyorlar ya da vazgeçiyorlar, izledikleriyle kalıyorlar :)