1 günde verilen biletle bu kadar 18 20 bin bilet verilmiş 15 bin anca dolar
Printable View
1 günde verilen biletle bu kadar 18 20 bin bilet verilmiş 15 bin anca dolar
Kale arkaları satışa çıkmamış,yeter bu kadar zaten
Bienvenu öyle bir kafa vurdu ki rakip stoper gibiydi.
Bienvenu Alex'in önüne topu güzel bırakan oyuncuydu,kafayı Dia vurdu.
Özer'in bu sezon aldığı şansı, kullandığı fırsatı hiç bir yedek oyuncu kullanmamıştır Fenerbahçe'de, o nedenle yorum yapmış olmak için yorum yapmak hoş olmuyor.:)
Recep'in yokluğu konusunda da kesin hüküm verip eleştirmişsin ama Recep başka maçta oynadığı için kadroda yok. Yani başka şeyler olabilir, o nedenle Özgür konusunda da bilmediğimiz şeyler olabilir. Ben de Ziegler'in oynamasını hiç istemiyorum mesela ama bunu sizin üslubunuzla okuduğumda benim gözüme pek hoş görünmediğini söyleyeyim bu üslubun eğer yanlış anlamazsan.:)
Bienvenuye karşı çok önyargılısınız yaw adam yeni geldi bi alışsın takıma hem genç daha
Recep olayını bilmiyordum zaten belirttim orda eğer sakat değilse filan diyerek.Özgür konusunda da bilmediğimiz pek birşey oldugunu sanmıyorum Stoch'ta sezon basında İBB'ye o 2 golü atmasa yedek kulübesine gömülecekti.Bence Aykut Kocaman'ın genç oyuncularla ilişkisi pek iyi değil.
Genç oyuncularla ilişkisi iyi değil diyorsun ama onları takıma getiren Aykut hoca zaten.
Dia harika hazırladı Bienvenu golll :D
Henri atti 1-0
Caner orta Alex 2-0
Umarım yine yatış moduna geçmeyiz
Bal gibi penaltıyı vermedi
İlk uzaktan görünce topa müdahale gibiydi ama yakın çekimden izleyince anlaşıldı ki mis gibi penaltı verilmemiş.
Bienvenu'ya yapılan penaltı gibi geldi bana ama ilk izlediğimde kendini attı demiştim. O izlenimi verecek şekilde düşmüş. Birde bu adam şu an için ilk 11 tercihi olmayabilir ama kumaşı iyi göreceksiniz. Bahsettiğimiz penaltı pozisyonunda topu kötü kontrol ettikten sonra yine de atmaya çalıştığı ve başarılı da olduğu çalım bile kanıt olarak gösterilebilir buna.
Selçuuuuuuk :D 3-0
Alex orta Selcuk 3-0
selçuk artık kesinlikle bizde bırakır :D
Bu kadar yedek ağırlıklı olmasına rağmen iyi oynuyoruz. Maç çok sıkıcı geçiyor gibi geldi ama gollere rağmen :D Çeyrek finaldeki rakibimizi bekleyebiliriz artık :)
bienvenu kendi takmış ayağını , bence penaltı değil
Selçuuuukkkkk :D :D :D
Bienvenu çok istekli oynuyor.sağ bekde orhan değilde sanki gökhan oynuyor çok iyi bindirmeler yaptı.Bekirde iyi oynuyor
Stoch keşke sağ kanat oynasa solda caner sağda stoch çok etkili olur
Caner in zaten kötü oynadığı maç hatırlamıyorum sol açıkta oynadığı. Orhan a gelince geldiğinden beri sadece 1 maçta beğenmedim kendisini onu da hatırlamıyorum :) sadece kırmızı kart yemesi gerekiyordu onu hatırlıyorum yoksa orhan gayet iyi topçu :)
bu arada samsun kalecisi ertuğrul bizim kaleci :D bence volkanın 1 numaralı formasına adaydır ben çok beğeniyorum 2 3 yıl sonra tam olarak hazır olur
Alex'le Uğur Boral'ın görüntüleri vardı biraz önce,çok mutluluk verici eğlenceli bir görüntüydü.kaptan bıraktığında Aykut Kocaman'ın yerine geçmeli hiç ara vermeden.
Alexin son 3-4 maçtır tackling değeri +13 :) Zenke ayıp etti
Zenke naptı öyle ya.
Alex cıkmalı daha fazla yormanin mantığı yok, Özgür de oyuna bu dakikalarda girse daha şık olur 80 den sonra pek bi mantığı yok.
Bugünleride mi görecektik Ziegler oyundan çıktı. :D
Ziegler çıktı ! Allahim inanmıyorum (:
Oysa ne guzel hata yapa yapa izliyorduk biz onu
Şu Reto'yuda topçu yapmışlar ya ben ne diyim ki
Futbol basit bir oyundur zor olan da basit oynamaktir sözü ne kadar doğru bir söz izledikce görüyosunuz (:
Maç bitti mi bilmiyorum ama 3-0 olmuş tebrikler Fenerbahçe.
La Ziegler 40 yılda bir oyundan çıktın onda da beddua mi ettin ne yaptın (: adam sakatlandi
stoch minnacık boyuyla gider yapıyor millete yürekmi yedi maçtan önce ne yaptı :D :D
roland koch gibi bir kondisyoncu bulmamız lazım sanırım.
Koch Beşiktaşta onlarında hali iç açıcı değil :D bizim sorun futbolcularda üşengeçler
Yedek ağırlıklı bir kadro için ilk yarıda oynanan oyun güzeldi. İkinci yarıda oyuncularımız fazla kasmadı. Rahat bir galibiyet oldu. Takımımıza tebrikler.
bu sene kupayı alırız gibi artık bence rakip karabük olucak