Msjına cevabımı sen daha bunları yazmadan msj ımı düzelterek cevap vermiştim..Onu da okur bizi aydınlatırsan sevinirim..Şimdi yatıyorum yarın msjına cevap veririm
Printable View
Öncelikle emek harcayarak koyduğun fotolarlala fikrimi desteklediğin için teşekkürler..Çeyrek final maçında osasuna ile lig maçın varken kupada da rakip olarak osasuna gelmiş..Tezime verdiğin desteklerden ötürü teşekkür ederim..
Şimdi diyeceksin neden yarı finalde Mallorca muhtemel rakipken real ile eşleştim !!!Cevabı çok basit çünkü yarı final kuraları çeyrek final maçları oynanmadan çekiliyor .. 2 turun kurası bir günde çekiliyor yani..Tezimi çürütmek için yeni msjını sabırsızlıkla bekliyorum
Başlığı açan arkadaşa katılıyorum. Milyonlarca kez karşılaştığım bir durum.
Bir karar ver ama sen de... 3 maç üst üste mi oynasınlar, 2 maç oynayıp 1 boşluk mu versinler? Yarı finalde mi eşleşsinler, çeyrek finalde mi kapışsınlar? Şu ligde mi oynasınlar, bu ligde mi yer alsınlar? Bir kısmını ben yanlış anlıyorum, bir kısmında sen yanlış yönlendiriyorsun; oturup her iddianın sağlamasını yapıyoruz burada.
Gösterdiğin örnek anlamsız ki .. Maçlar oynanmadan yarı final kurası çekiliyor çünkü..Zaten çeyrek final maçından sonra kura çekilseydi emin ol Mallorca ile eşleşirdin
Ona itiraz edemiyorum zaten; anlamsız kaldı örnekler. Yukarıda sen yarı final örneği verince ben de sorgulamaksızın yarı final örneği verdim. Ki, çeyrek final ve yarı final kuralarının bir arada çekildiğine dair en ufak bir fikrim yoktu. Daha yukarıda sen "3 maç üst üste oynatıyor" deyince, ben de bunu "2 kupa maçının ortasına gelecek rakibi seçiyor" olarak algıladım. Ki verdiğim örnekte Villarreal, bu açıdan, Osasuna'dan daha uygun bir seçimdi. Türkiye ligi örnekleri verişim, yanlış anlamam yüzünden ayrıca komik oldu zaten.
"Aldım-verdim ben seni yendim" gibi oldu bu iş biraz.
Şimdi mesela, başa döndük mü dönmedik mi? 2 kupa maçının ortasındaki rakip dururken, önünde veya arkasındaki rakibi de seçebiliyorsa bu bug, kupa eşleşmelerinin tek maç üzerinden oynandığı liglerde de işleyebilir pekala, ama işlemiyor mu?
http://s15.postimage.org/wjv9o0j97/Ads_z.png
tek maça örnek istiyordunuz bana oldu hem de kurada ilk turda daha 2. lig ve lig dışı takımlar varken
Tek maçta olup olmadığını bilmiyorum ..Çünkü o tarz bir ligde oynamadım..
Sivas - Bursa hem kupada hem ligde oynayacaklar üst üste(kupada oynadılar)