Sizde kendinizi Fener'e saklayın çok büyük bir iyilik olur :n: :n:
Printable View
Sarı kart sınırında Gökhan. Bursa sol kanatı kullanamıyor, Orhan Bursaspor'u kaldırabilir ama Trabzonspor maçında doğru olmaz.
Sarı kart sınırını dert ediyor olsaydı hoca Ankaragücü maçında oynatmazdı Gökhan'ı. Eğer cidden sarı kart yüzünden oynatmıyorsa da enterasan bir düşünce yapısı var Aykut Hoca'nın.
''Bursa sol kanadı kullanamıyor'' Neye dayanarak söylendi anlaması güç :D Ozan yoksa Vedo vardır.Arkasında da Hakan.Vederson o kanatta fırtına gibi eserse şaşmayın.
Muhabbete dahil olmak istemem ama Vederson berbat ötesi bir oyuncudur benim şahsi görüşüme göre. Hele bir de önde oynarsa genç takımdan bir sağ bek bile savunabilir kendisini.
Kanımca yanlış düşünüyorsun.Vederson ileriye çıkmayı seven bir oyuncu lakin geri dönmektede sıkıntı çekiyor.Bu maçta arkasında Hakan olunca ileriye daha fazla yoğunlaşıp Ertuğrul Hoca'nın verdiği görevi yerine getireceğini umuyorum.
Evet ama yıllarca Fenerbahçe'de izlediğim Vederson da önde oynamak için yeteneği eksik bir oyuncu.Gerçi ben Andre Santos'tan beri kimseyi beğenemiyorum :) ama yinede Vederson'dan çekindiğimi söyleyemem.
Emre'de yedekmiş Selçuklu-Cristianlı über ortasahamız ile keyifli bir maç izleyeceğiz sonunda (!)
Emre'de yedek miymiş? Hım hoca oyuncularımız dinlendiriyor demekki,3 günde 1 maç oynadığımız zamanlarda en kolay maçlarda bile dinlendirmek aklına gelmemişti gerçi ama.
ankaragücü maçıyla bursa maçının atmosferini neden bir tutuyorsunuz ankaragücü bi antrenman maçı gibiydi risk çok azdı ama bursa maçında her an her şey olabilir o yüzden kadroya almamıştır.
11:Volkan, Bekir, Yobo, Orhan, Ziegler, Mehmet, Cristian, Selçuk, Stoch, Alex, Sow.
Ertuğrul hoca çok iyi düşünmüş defansa Ibrahimle Serdarı koymuş.Ikıside hızlı umarım Sow'a nefes aldırmazlar.
Emre'nin oynamamasına eyvallah ama sezon başındandır bu adamın yerine bir alternatif yaratamadı mı bu teknik heyet ? Devre arasında bir transfer yapamadı mı o bölgeye ? Kusura bakmayın ama Şampiyonluğa oynuyorsanız ve en iyi adamınızın alternatifi, kadrodaki en kötü adamsa 9 puan farka yarabbi şükür demeniz lazım.
Takımın en formsuzları Mehmet-Ziegler-Cristian ama bir bu adamlar kesik yemiyor. Ayıptır ayıp yeter artık saçmalamaları Aykut Hoca'Nın.
Niye tek kanatla oynariz anlamis degilim. Orta ikiliye guvenemiyor ki sag acik koyamiyor 11 e. Halbuki kupa macindaki gibi cift kanatla oynasa cok daha etkili olabilir FB. Dia-Stoch ya da Caner-Stoch birlikte kullanildiginda hep olumlu sonuc aldi FB. Urkek oyundan vazgecmeli bence Aykut Kocaman artik.
Bu takım basit bir takım degil
Bu takım korkak oynayacak takım degil
Haftalardır dökülüyor su ziegler ve topuz
Sen bir de bunların yanına Selçuku koyuyorsun
Bu takımın böyle korkak bir zihniyetle ıdare edilmesi gerçekten kabul edilir gibi degil
32 haftadayiz ve oynadıgımız futbola, tutturdugumuz standarta bakınca umut diye bir sey kalmıyor içimde
kaptan yazdı 1 0
Bu Ibo beni deli eder abi ya
Alex attı fener yeniyor.
Bize attığı gibi attı Alex :) Golü yemese Bursa atabilirdi bir tane fena da oynamıyorlardı.Ayrıca maçın başında Sow'un sarı kartını es geçti bence hakem.Resmen saldı kendini yere :) Kadınların sesi kafamı şişirdi :D
iyi oynuyoruz orta sahadaki iki oyuncuda aynı tip oyunca oyun alexin ayağına bakıyor biraz.
10. Dakikada Serdar Aziz'in golü ofsayt gibi gelmedi arkadaşlar, sizce ofsayt mi o pozisyon?
ilk yari 0-1 bitti alex yine cok guzel atti. genel olarak bakarsak maç ortada geçiyor birde macin baslarinda bursasporun bi ofsayt pozisyonu vardi sanki degildi gibi nese 2.ci yari umarim guzel mac olur
Maci dusuk kalitede izliyorum, o yuzden topun nereye gittigi pek gorunmuyor ama Alex orda topa vurduysa kesin gol olur dedim. Sezon biterken yine gollerine basladi Alex. Cok formda, bu adam olsa bir dert olmasa bir dert :) Izlemesi cok keyifli, gittiginde cok ozleyecez.
ofsayttı o pozisyon
Yok arkadaş Alex futbolu bırakmadan bize huzur yok... Olağanüstü bir adam. Onun seviyesinde oyuncu gelmedi, gelmezde.
Serdar Aziz'in pozisyonunda benimde kafamda soru işareti kaldı. Tamda çizgi üzerinde pozisyon, pasif ofsaytta bir Bursaspor'lu oyuncu hariç hepsi aynı hizada. Hakem doğru yer alamamış.
alex sen nasıl bir oyuncusun
Herneyse.. ikinci yarı daha farklı bir Bursaspor görürüz umarım.
banada ofsayt yok gibi geldi
Ofsayt pozisyonunu merak ettim, goruntuyu ekleyebilen olursa cok guzel olur.
Boşuna KrAleX Demiyoruz :D
Ofsayt pozisyonu çok ince. Yani tekrarına bakmama rağmen karar veremedim. Sanki azıcıkta olsa bir ofsayt var gibi. Ofsayt olsun/olmasın bizim bile tekrardan zor anlayacağımız pozisyonda hakemi eleştirmek yanlış olur.
Bence Emre ve Gökhan'ın oynamaması iyi oldu Trabzon deplasmanına dinç gidicez.Bu arada Alex nasıl bir adamsın ya... Ligin tartışmasız en iyi oyuncusu.Orhan'da bu maç kendini gösteriyor iyi bir yedek bence Orhan haksız elestiriler geliyor ama iyi bir yedek.
Nazara geldi Alex.Sabriliği tuttu. :D
43 bin dişi kanarya var stadda.
helal olsun.
Gol yemeden oyuna müdahale etmeyecez herhalde
Derken sonunda (:
Sestak'ın pozisyonunda Allah korudu desek yeridir heralde.
Bursanin top yine direkte patladi
Yobo oyundan düştü gol yemessek iyidir.