Sabri o nasıl vuruş la öyle :icon_eek:
Printable View
Sabri o nasıl vuruş la öyle :icon_eek:
Direk kırmızıda olurdu.Yiğit İncedemir atıldı.İkinci sarıyı gördü.
Yigit kirmizi gordu cok gec bile kalindi
Dünyada kendi kendiyle ara pası atan tek adam Sabri.Tek bir olumlu hareketi yok.Yine aynı Sabri.Sezon sonu gitde sende bizde kurtulak.
Sabri'yi ortasahada oynatmak intihardır.
ilk yari 0-0 bitti baskili oynuyoruz ama bir turlu asamadik o defansi , bu arada sabri 2.ci yari kesinlikle cikmali , her zaman demisimdir engin bu takima cok sey katiyor.
http://e1204.hizliresim.com/w/8/476nb.jpg
2 maçtada kırmızı gördü sanırım, Yiğit adam GS maçlarında inanmış.
İkinci yarı Baros girmeli Necati çıkmalı.Kayboldu resmen.İlk 15-20 dk kıpırdandı ama sonrasında adını duymadım Necati'nin.
Manisa 1 kere geldi iyi geldi ah bencillik yapmasaydı Isaac çevirseydi içeriye goldü.10 kişiyle Manisaspor'un işi zor.
Aydın Yılmaz - Sabri Sarıoğlu , Milan Baros - Necati Ateş değişikliği bizi canlandırır ve aradığımız golü buluruz gibi geliyor bana.
Yiğit'in 2 maçtada atılması ilginç. Rakip zaten 10 kişi artık maçı alalım.
Yiğit Galatasaray' a gelmek istiyormuş. O yüzden böyle kart görüyormuş. Bazı yerlerde böyle cıyaklamalar var :)
Galatasaray'a gelmek için iyi oynasa yeter canım :D
Ciyaklamalara gerek yok Fatih Hoca o profesyonellik yoksununu istemez .
ahahaha Muslera Muslera :D
Edit: Selçuk 1-0
Aydın girer girmez penaltı yaptırdı. Çok iyi oyuncu olacak bu adam.
Aydin oyuna girdi penalti kazanirdi , keske muslera atsaydi :D selcuk 0-1.
Gol Selçuk İnan. 10. golü oldu bu sezon
Aydin girer girmez penalti aldirdi yillardir beklenen patlamayi bu sezon yapiyor :D
Yiğit İncedemir oyundan atılana kadar elinden geleni yaptı, ayıptır. Şöyle futbolcuları takımlar ne hakla barındırır anlamak zor.
Gardı düşmüş, gücü tükenmiş takımı görünce nasıl cesaretleniyor hakemlerimiz pes doğrusu. Çok basit penaltı çaldı, az önce de Emre'nin eline çarpan toptan sonra itirazlar oldu diye gözünü kırpmadan çekti sarı kartını Akaminko'ya.
Necati alemsin yahu :)
O penaltıysa buda penaltı hakem.
Numaracı seni :)
Semih'i geçemeyince nasılda bırakıyor oyuncu kendini aşağı :)
Hazar Buyuka : Aydin son 4 aydir , her gun Fatih Hoca'nin hazirladigi 2 saatlik ozel ayri program yapiyor.
Çok fazla Barça maçı izliyor galiba Ahmet İlhan :) O neydi öyle ya tek gözle de çaktırmadan bakıyor :D
yigit girdi - engin cikti , halbuki engin cok iyiydi macda anlamadim emre cikmasi lazimdi pek iyi degildi..
Engin çıktı Yiğit girdi oyuna
Manisa'da Kahe gibi bir forvet olduğu sürece Bank Asya'dan bile düşer
Yahu hayrına bir Baros oyuna girsin.Elmander-Baros ikilisi daha etkili olur diye düşünüyorum.
Selçuk fena gömdü 2-0
Selçuk bizim ligimize lüks oyuncu :) top class takımlarda çok rahat oynar. Çok şık gol oldu yine.
selcuk atti 2 oldu baros gircek
Allahım yarabbim sen sabır ver bana ya.Elmander değil Necati çıkacaktı yahu.Neyse penaltı :D Muslera Muslera
Edit : Yeminle attı :D Musleraaaaaaaaaaaaaaaaa