Valla bence felsefe yapmaya gerek yok bu maç için.Her türlü:)
Printable View
Valla bence felsefe yapmaya gerek yok bu maç için.Her türlü:)
Haydi Sow, yolla Antalyayi asagi. Samsun kalsin.
FENERBAHCEMIZIN, ilk 11i: Volkan, Gokhan Gonul, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selcuk, Cristian, Caner, Stoch, Bienvenu
emre yine yok
Bienvenü? Aykut Kocaman riske atmış maçı böyle bir kadroyla çıkarak.
Alex'in olmadığı bir 11'de orta alandaki top dağılımını yapacak tek isim Emre'ninde olmayışı handikap bizim adımıza.Bence Emre Aykut Hocanın kafasında bitmiş ve sezon sonu yolu verirler.Benim için asıl sürpriz Sow'un olmayışı.Sakat falan mıydı, haberim yokda.İnşallah Stoch Alex'in bölgesine iyi işler çıkarır.
Sow'un hafif sakatlığı var. riske edilmedi.
yapma allah aşkına şu kadronun neyi risk,kadıköyde formayı koysan en az 1 puan alır
bienvenuya gelince ilk geldiği gibi değil,iyi topçu olucak daha 22 yaşında
Bir idmanda sakatlık yaşamıştı ama ne zaman bilmiyorum. O yüzden yedektedir belki. Süper Final öncesi sakatlık riski almak istememiştir.
Bu da Antalyaspor'un kadrosu: Ömer, Ali Tandoğan, Ali Turan, Musa Nizam, Minev, Sedat, İbrahim Dağaşan, Uğur İnceman, Zitoni, Mehmet Yılmaz, Tita
Antalyaspor'un kadrosu çok defansif yine aynı oyun tarzıyla oynayacaklardır. Riskden kastım yenilirler ya da puan kaybederler anlamında değil önce ki mesajımda Fenerbahçe kazanır demiştim zaten. Ama şu kadro ile belki maçın sıkıntıda geçeceği anlar olabilir belki olmaz sadece kağıt üzerinden değerlendirme yaptım
diayı da gözden çıkardık galiba
Sow oynasa iyiydi. Ama şu durumda Alex'te olmayınca Antalyaspor puan alabilir. Keşke alamasa Samsunspor'da yenip kümede kalsa.
Antalyaspor umarım küme düşer. Ömer Çatkıç yüzünden sevmiyorum Antalyaspor'u. Çok itici.
Hadi aNtalya. Seneye bekliyoruz Denizli'ye.
SamsunSpor kalmalı. Fenerbahçe'yi uzun süre aradan sonra 1 maçlık ta olsa destekleyeceğim,garip hissediyorum. :n:
samsunsporu bir daha ilelebet stslde görmek istemiyorum benim için çok özel bi sebebi var ama umarım fb bugün kazanır samsun da düşer
Antalya top yekun kapanacakken bizim ofansif diyebileceğimiz kaç oyuncumuz var sahada? "2" sadece 2 peki neden? anlamıyorum neden yani Caner-Selçuk-Cristian-Mehmet bu orta saha herhangi bir anadolu takımından farksız.Dia'yı oynatmak çok mu bozar bu kadar kapanacak bir takıma karşı takım savunmasını.
Ne yapmış Emre? Açıklansın biz de bilelim de hocamıza hak verelim,ne yapmış da eziyet çekiyoruz takımı seyrederken.
Samsun'un düşmesi için Antalya'nın bugün puan alması lazım ve almalılar.
emrenin bişey yapmasına gerek yokki formsuzdur oynatmaz antremanlarda kötüdür oynatmaz
Samsunspor kazanamazsa da düşüyor. O yüzden Fenerbahçe kazansın, Sivasspor puan alsın ve Antalyaspor da ligde kalsın istiyorum.
O zaman bu mantıkla dünya'da hiç bir hoca eleştirilemez. Antremanda iyi değil dersin geçersin güzel işmiş. Söyleyelim Aykut Hoca'ya ben günde 8 saat uyurum,gün içerisinde 2 saat yemekti duştu ihtiyaçlarıma gider 14 saat antreman yaparım eksiksiz, alsın kadroya beni. bu mudur?
Mehmet Topuz Cristian ve yeni prensimiz Ziegler çok formda galiba.
fenerbahce , antalyayi hangi oyuncularla açicak merak ediyorum.
ne kötü kadromuz varmış bizim ya
Alex ve Sow'un olmaması Fenerbahçe'ye büyük güç kaybı yaşatır.Stoch ve Emre'nin performansları çok önemli bu maçta. Emre 3 haftadan sonra takıma girmiş. Orta alanda oyun kurucu görevi ona düşecek. Topuz'u sağda kullanırsa Stoch'u Alex'in mevkisine kaydıracak sanırım A.Kocaman. Yalnız Stoch sol kanat haricinde pek etkili olamıyor gibi. Bakalım neler olacak. Başarılar Antalyaspor....
Anadolu Takımı kıvamına geliyoruz yavaş yavaş. :) Devam böyle.
İlk 11
Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet, Selçuk, Cristian, Caner, Stoch, Bienvenu.
Her türlü oyunu rakip sahaya yıkarız bu maç kadıköy'deyiz sonuçta ama kim gol atacak? kim riskli ve güzel pasları deneyecek? kim adam geçecek? bunların hepsini yapabilen sadece stoch var 11 kişi arasında.
antalya pankart acmis
http://f1204.hizliresim.com/w/7/45z3g.jpg
Valla Fenerbahçe zorlanır diye düşünüyordum ama istatistiklere bakınca 2-3 gollü hatta daha fazla farklı bir Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.
Artık Sow'da kesilmeye baslanmış. :) Durmak yok yola devam.
Ömer Çatkıç başlamıştır şimdi zaman geçirmeye. Ama adamda haklı tabi 1 puan alsa kümede kalıyo.
Dk 12 şutmuz yok.
Dk 20 şutumuz yok ayıptır be Aykut Hoca ayıptır.Yüklenen Antalyaspor.
tolgaaa özkalfaaaa kontra atak durdurulurmuuu
Allah razı olsun Stoch 29. dk ilk şutumuzu attık.
Şuan yanlız iki takımda psikolejik savaş veriyor :)
Biri yılın emeği elinden gitcek diye diğeride, küme düşmeme çabası veren takıma puan kaybedecem diye :)
Yahu Caner normal orta kesemiyor ki bu adama ne diye korner kullandırıyorlar anlamadım :D
Sazı aldık elimize yavaş yavaş geliyoruz.
Maçı izlemiyorum ama canlı anlatımlardan takip ettiğim kadarıyla maç ortada geçiyor. Maçın ilk 20,30 dakikası Fenerbahçe'nin baskılı başlayacağını düşünüyordum. Tam Antalyaspor'un istediği gibi gidiyor. Skor böyleyken Antalyaspor'un her geçen dakika direnci artacaktır. 60.dakikaya kadar oyunu 0-0 kitleyen Antalyaspor Alex'siz Fenerbahçe'den istediğini alır diye tahmin ediyorum. Umarım tersi olur.