Gol pozisyonundan sonra ofsayt çizgisinin çekilmemesi enteresan. Ya da ben mi kaçırdım?
Celustka'nın Q7'yi eliyle perdelediği pozisyon da cabası.
Printable View
Gol pozisyonundan sonra ofsayt çizgisinin çekilmemesi enteresan. Ya da ben mi kaçırdım?
Celustka'nın Q7'yi eliyle perdelediği pozisyon da cabası.
Tayfur hocayla Fatih Terim karşılaştırılamaz zaten de Fatih Terim ilk geldiğinde çok mu farklıydı Tayfur Havutçu'dan ? Beşiktaş yönetimi Tayfur Havutçu'yu bir değer olarak yetiştirmek istemiş olabilir belki de hata yaptılar ama bu hata olsa bile daha koca yaz var önlerinde gerekli hamleler için.
Lig Tv'nin sitesinde iki pozisyonla ilgili en ufak birşey olmaması da enteresan..
Trabzonspor değil maçı stada gelen 21 binden fazla olan Kadın ve Çocuk taraftar haketti.
Tebrikler.
Beşiktaş ile ilgili söylenecek çok şey var ama olumlu olan yok içinde.
İki takımında penaltısı yenmiş gibi geldi bana. Olcan'ın ve Ernst'in pozisyonları penaltı gibi duruyor
olcanın pozisyon temiz ama ersnt penaltıydı Q7 yide indirdiler vermedi hoca
Maçı izleyemedim, o yüzden 90 dakikanın geneli hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim.
Okuduğum yorumlara ve haberlere göre Beşiktaş'ın hakkı yine yenmiş. Penaltımız verilmemiş, yediğimiz gol de ofsaytmış, fakat çok da kötü bir futbol varmış sahada. Sanırım, G.Saray maçından bile beterdi durumumuz. Futbolcular bitse de gitsek havasındalar ve bu ruh halinden çıkacaklarını sanmıyorum.
UEFA grubundan gelecek takımla Avrupa'ya gitmek için mücadele edeceğiz gibi görünüyor artık.
Tebrikler Trabzonspor.
http://g1204.hizliresim.com/w/p/4qsrh.png
Bu resme çok güldüm gerçekten.
Uefa için kazanmamız lazımdı sevindirici bir galibiyet oldu.
Seyircileride tebrik ederim.Helal bayanlara.
Tüm Beşiktaşlı arkadaşlara tavsiyem şu; Bjk maçlarını izlemeyin, gerçekten hayata döndüğünü hissediyor insan.
Ayrıca gole offside falan deniyormuş sanırım. Özeti bile izlemedim bilmiyorum ama offside olmasa ne olur? Gol mü atmışız ne olmuş? Sonuçta ortada gol bile yok. Bırakın bu offside işlerini. Takım avaraj takımına döndü. Bu sezonu kapattım. İlk defa rahat stressiz bir hafta geçirdim. Şiddetle tavsiye ediyorum :]
attığımız gol ofsayt, 30 cm civarında. penaltı konusunda penaltı gibi ama temiz bir açı yok. bir de Ernst'in itirazı da yok. ama penaltı olabilir.
trabzonlu arkadaşlara soruyorum bu colman hep böylemi oynuyor :D
Kötü oyun aynen devam ediyor.. seneye çok seyin degismesi lazim. Sanki bu takim hiç antrenman yapmiyor ve 11 adam toplanmis maç yapiyor gibi..
Macin ozetini izlemedim ama iyi oynadiysa cevabim yok olacak. Zaten istikrarli olsa Trabzonsporda olmaz kendisi :)
Bu sene evde oynadigimiz Inter macindaki gibi oynasa 1 sezonda 20 mac, kesinlikle avrupanin cok buyuk bir kulubunde oynar. Ama dedigim gibi istikrar saglamasi lazim
çok berbattı sahanın en kötüsüydü belkide
Normal kendini Galatasaray macina sakliyordur :)
Konu Beşiktaş olunca ofsayt kuralına bir ayar çekiliyor sanırım. :)
Trabzonspor'u tebrik etmek lazım. Çoktandır havlu atmıştık zaten.
Mustafa Yumluya dikkat ettimde bu maça özelmiydi yoksa bu adam baya yol katetti mi?Basit pas atmadı adam ya hep pozisyon bulmak için aralara falan çalıştı bazılarında etykisizdi ama denemesi iyiydi.
Colman Cimbomu seviyor Alii :)
Mustafa yol katetti kesinlikle. Yazin iyi bir kampla seneye bomba gibi olur. Tek eksigi fizik onuda kapatmaya basladi. Sevilmeyen Mustafa simdi macin yildizi oylamalarini birinci goturuyor taraftar forumlarinda :)
Bunun aynisini Mustiye cevap yazacaktim. Herkes yerlerde surunuyorken takimda ayakta kalan 2-3 futbolcudan biriydi.