Belli olmaz. ;)
Printable View
Buyuk galatasaray taraftari oyle sahaya atlamaz oyuncuya saldirmaz irkci eylemlerde bulunmaz. :icon_wink:
su savaşlarını ne çabuk unuttun rakıyı hatırlatmıyorum bile
bu yıl diye yaz canımı ye :D
(NTVSpor) Özgür Buzbaş: Resmi olarak doğrulatamadık ama öğrendiğimiz kadarıyla TT Arena'da şampiyonluk kutlaması için hazırlıklar yapıldı.
Galatasarayli adem kabayel diye bir muhabir yazdi ; Melo'nun sakatlandığı, kadrodan çıkarıldığı dedikodusu geldi kulağıma... İnş değildir.
öyle bişey olsaydı ntvspor fenal son dakika çekerdi direk
Neden gereksiz olsun ki ? Olurda şampiyon olursak kutlamayalım mı :)
Yok şimdi işi fesatlığa vurmanın mantığı nedir bilmem ama benim orada kastetmek istediğim tansiyonu yüksek gerilimi yüksek izleyenler futbol dediğin budur arkadaş desinler diye yazdım.
Yoksa şimdi Emre'nin yapmış olduğu ırkçı muhabbeti senin nereni rahatsız ediyor anlamış değilim ki olay Fenerbahçe ile bağlantılı değil avatar rengine bakarak yorum yapmanın hiç bir gereği yok.
Rahat ol.
rahat ol ben besiktas - galatasaray macini kastettim sen direk fenere çekiyorsun art niyetli olma. :)
Sende haklısın...
Milan Baros ilk 11 başlıyor. Allahım sonunda yahu sonunda !!
Galatasaray'ın bir türlü Süper Finalde atamadığı golleri bulacağı maç olarak görüyorum Ama buna rağmen 2-2 lik skor bekliyorum.
egemen ve toromanın arasında kaybolur gider baros (geçen haftada almeida için böyle söyledim gol attı adam :D :D )
Galatasaray'ın Beşiktaş karşısındaki ilk 11'i: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin, Selçuk, Melo, Emre, Baros, Elmander
Beşiktaş 11'i: Cenk, Hilbert, İbrahim Toraman, Egemen, İsmail, Ernst, Fernandes, Veli, Simao, Quaresma, Almeida
Maç sonu şampiyonluk ihtimali olduğundan yapılması normaldir diye düşünüyorum kutlama hazırlığının.
Kadrodaki farklılık Baros. Umarım olumlu yansır. Kendini yere atıp faul beklemez de oyununu oynar inşallah...
baros son kez arenaya cikiyorsun goster kendini.
Allah yardımcımız olsun...
Metroda vagonlarin yaptigi kaza nedeniyle GS-BJK macina gelen taraftarlar zorluk yasiyorlar. , bir kavsakta kaza olmus taraftarlar stada gelemiyormus , yuruyerek gelmeye çalisiyorlarmis
imparator maçi locadan takip ediyor ve takimi umit davala yonetcekmis bugun
Meloooooooo 1-0
Gol Melo reyiz yazdı 1-0 Fenerbahçe'de yeniyor son haftaya kalmasın :D
Bizde atarız daha erken.
İsmail bir sevindiriyor bir sinirlendiriyor. Kesinlikle devamlılığı olan bir adam değil. Yaramaz herif.
Ah be emre net gol kacirdik
Quaresma hayatının en ezik maçını oynuyor sanırım.
Maçta mücadele eden sadece Ernst ve Hilbert var. Başka yok.
Engini resmen dogruyorlar kirmizi kart çikar bu maçta
Milaaaan baroooosss 2-0
edit : almeida atmis kendi kalesine :D
Teşekkürler Beşiktaş.
Ama gerek yoktu bize duran toptan nasıl gol yeneceğini göstermenize. Biz biliyorduk yani. Bir takım hiç mi duran top savunması çalışmaz. Yazıklar olsun oynayacağınız oyuna.