Böyle daha iyi bence hep Arda'nın üstüne oyun kuruyordukta ne oluyordu ? Takım oyunu en iyisi.
Printable View
Böyle daha iyi bence hep Arda'nın üstüne oyun kuruyordukta ne oluyordu ? Takım oyunu en iyisi.
Şu ana kadar izlediğim tüm milli maçlarda gözlemlediğim bir durum var, o da Arda'nın yıldız oyuncu statüsünden çıkıp tamamen takım oyuncusu statüsüne geçtiği. Eskiden birileri ona pas atsa da bişeyler yapsa diye beklerdim şimdi vermeseniz de olur diyorum : )
Abdullah Avcı'nın 10 numara oynatacağı adam ne yazık ki o olamaz. Nuri veya Mehmet Ekici o görevi daha iyi ihya eder.
Takım oyuncusu tamam iyi olmuş orası ancak baktığımızda gol dışında etkili atağımız yok neredeyse.Portekiz maçında 3 gol attık ama orada bile pozisyonumuz yok.Gerçi bu kadroda çok değişiklik olucaktır.Hücum yönünde sıkıntı var.
Ömer Üründül'e katlanmak zorunda değilsiniz. Digiturk'te ücretsiz yayın da var :)
Bence de Arda kanada çekilmeli. Olmuyor orada ısrara gerek yok. Ortada oynayabilecek bir sürü oyuncumuz da var üstelik onları da kescek Arda ortaya geçerse. Arda'dan başka kanat yok derken Sercan ve Gökhan Töre çıktı. Arda ve Sercan/G. Töre ve önlerindeki Burak/M.Pektemek/U. Bulut ile çok canlar yakabiliriz. Orta sahamız sağlam zaten.
Eyvah Shevchenko girdi :D
Hasan Ali ve Nuri çok sırıtıyor, oyun anlamında.
Ardayi forvet arkasinda harciyacagiz.
Şu takımın en zayıf halkası solbek hazırlık maçlarına göre yorum yaparsak. Bakalım nasıl çözeceğiz.
Mustafa attı 2-0
Hamit'in şutu direkte patladı. 3. gole yaklaştık baya.
Fener'in kalesi yine emin ellerde : )
OmerÜründül:Sercan'ın takım ile uyum sorunu var.
Spiker:bence gayet iyi oynuyor.
Ö.Üründül:Evet Sanki yıllardır bu takımdaymış gibi
İki tane EURO 2012 takımını da yendik. Gidebilseydik iyi bişeyler yapabilirdik heralde :)
Bu takımın orta sahasına daha Selçuk gelecek. =)
Maçın adamı : Sakaryalı
Harikaydı Mustafa umarım elemelerde de oynar 11'de...Yeni Hakan Şükür kendisi daha önünde uzun seneler var gollerini devam ettirir elemelerde...
Oldukça akıcı ve göze hoş gelen futbolla kazandık . Pas organizasyonlarımız,mücadelemiz falan çok iyiydi . Bugün Mustafa ve Gökhan Töre fark yaratan oyunculardı . Mustafa bugün yaptığı gibi dribbling'lerini de geliştirirse sağlam bir forvet kazanmış olur sadece Burak'a kalmayız forvet hattında . Kanatlarımızda artık oldukça iyi ancak Arda'nın forvet arkasında oynaması aslında takım oyunu olarak bana da faydalı gibime geldi ancak ortadan dribbling yapma talimatı vermesi lazım Abdullah hoca'nın Arda'ya neredeyse hiç dribbling yapmıyor en önemli özelliğini harcıyor . Hazırlık kampını 5'de 4 ile geçerek umut verdik elemeler için Abdullah Avcı'yı da ayrıca tebrik ediyorum takımı oyun ve kimlik anlamında değiştirdiğinden dolayı .
Gökhan Töre'yi ben pek beğenmedim. Çok top ezdi. Ayrıca Hasan Ali 'de yetersizdi. Hasan Ali'nin yerine Caner sol bekte oynamalı. Caner'in yeri olan sol acıga Arda geçmeli. Arda'nın orta sahadaki yerine de Emre. O şekilde cok daha iyi oynayabilirdik. Tunay, Sercan çok yetenekliler. 2014'te iyi isler yapacagız sanırım
Güzel bir galibiyetti. Takım olarak iyiydik; ama özellikle Mustafa'nın performansına çok sevindim. Burak ile beraber Milli Takım'ı uzun süre götürebilecek kapasitede bir golcü olduğunu bu maçta ispatladı bence. Kötü olan ise, bilhassa 2. golden sonra çok fazla pozisyon vermemizdi. Yenilecek bir gol galibiyeti zora sokacaktı. Neyse ki, o golü yemeden tamamladık maçı. Böylece, kampı 5'te 4 yaparak tamamladı A Milliler'imiz. Tebrikler.
takimi cok begendim, ortasaha tamamen yaratici oyunculardan kurulu. Arda kadar teknik bi dolu oyuncu oldu. onceden her golun arkasinda arda olurdu, simdi ona ihtiyac duyulmuyor. Hamit de sag bekte cok iyi oynuyor. Gokhan istenen formda olmazsa orasi icin banko isim hamit olur. Gokhan Tore biraz daha paslasmayi dusunse cok daha verimli olur, fazla bireysel. dinamik bi takimimiz oldu. bu 5 mac ilersi icin umut verici. macaristan-romanya-estonya-andorra bu dordune de puan vermeyiz bence, hollanda ile maclarimiz lideri belirleyecektir. herkes gibi keske su turnuvada biz de olsaydik diyorum ama oyle olsaydi da bu degisim icin zamanimiz olmayacakti. :]
TÜRKİYE TÜRKİYE yanıltmadın beni :)
arkadaşlar bir şey farkettiyseniz slovakya milli takımında liverpoolu defans oyuncusu da dedi ömer üründül hyppia'yı kastederek spiker de hıhı demekle yetindi :)
En iyisini yapıyor işte he diyip geciyor. :D
Sami Hyypia için değil, Martin Skrtel için demiştir onu.
hyppia liverpoolda oynadi uzun sure, onu soylemisti urundul. bi yanlislik yok, yalniz finlandiya macinda dedi bunu slovakya degil :]
Ben anlamamış olabilirim ama Finlandiya maçında Hyypia oynamadıki zaten. Futbolu bırakmadı mı bu adam?
4 Ay önce Slovakya ile oynadık, Skrtel defans oyuncuları Liverpool'lu olan. Mustafa'da oynadı o maçta Üründül bu maçı kastetti.