Mehmet Topuz - Cristian oynatacakmis Kuyt sag kanat Sow forvet
Mehmet Topuz - Cristian oynatacakmis Kuyt sag kanat Sow forvet
Aykut Hoca'nın Bienvenu ile derdi ne anlamadım. 4 Milyon euro'ya ben mi aldırdım bu adamı? Ve yine her zamanki gibi ilk kötü oyunundan sonra Stoch'u kulübeye çekeceği maç geldi. Ayrıca Topal sakat değilse kesinlikle oynar. Aykut Kocaman'dan böyle değişik hareketler beklemeyin. Gol lazımken forvet çıkarıp forvet alan adamdır kendisi.
Aykut Kocaman'ı az çok tanıyabildiysem, şu maça sağ kanatta Mehmet Topuz'la çıkar. Göbekte Cristian,Topal. Forvet tercihini kestiremiyorum, Sow veya Kuyt olur da.
yaz kampinda salih baya iyi diyorlardi , salih topal ikisi basliyabilir aslinda.
M.Topuzu ortaya çekmez hele bu maçta hayatta ortada oynatmaz
Cristian'ı hazırlık maçlarında dahi kesmiyor bu adam. Ek bilgi olarak yazayım da burada dursun.
takım bir orta saha alsın ve 4-3-3'e dönmeyi denesin başarısız olmaz diye düşünüyorum. Bu da vaslui maçından sonra olacaktır. Mehmet Topal gibi adeta stoper gibi oynayan bir orta sahanız varsa Alex maalesef sahada olamaz.
Bunun dışında bu maçı da 3-0 kazanacağız gibi geliyor ama bu gerçekleşse bile iyi olduğumuzu göstermeyecektir.
Stoch'u kestiği zaman tepki gösterenleri anlayamıyorum. Savunma yapmasını veya ortasahayı desteklemesini bilmiyor. Tamam meziyetleri olabilir ama takım savunmasına zarar verdiği ortada .. O yüzden Aykut Kocaman'ın özellikle formu düştüğü zamanlarda kesmesini anlayabiliyorum.
İki maçtan biri berabere bitecekti o vademizide doldurduk şimdi romanyadan güzel bi galibiyetle döneceğiz Allahın izniyle.
Her şey takım savunması mı arkadaş? Messi'ler Robben'ler çok mu biliyor takım savunmasını. Koskaca takımda 2-3 tane hücum ağırlıklı düşünen yaratıcı oyuncun olacak ki topa hükmeden sen olabileceksin.
aksini düşünenler için 11 önerim;
volkan-gökhan-bekir-egemen-hasan-topal-selçuk-topuz-özer-caner-semih
bence her biri 10 kilometre civarı koşar bu adamların.Takım savunmasına da yardım ederler oh mis.
-------------------------volkan
orhan---------serdar---------bekir---------hasan ali
----------------baroni---------topal--------------------
topuz-----------------selçuk-----------------özer
-------------------------semih
Banada Topuz kanat oynayacak gibi geliyor.Birde bugün bazı yerlerde Topal'ın hafif sakatlığı olduğu yerine Selçuk'un oynayacağı yazıyordu.Yani Aykut Kocaman'ın cvsine ve basındaki haberlere bakacak olursak;
Volkan
Gökhan Bekir Egemen(Serdar) Hasan
Topal Cristian
Topuz Alex Caner
Kuyt
şeklinde çıkacağız bu maçı bu 11 le kazanmamız tamamen şans işi yada Caner Baroni ve Kuyt çok üstün bir performans gösterecek de kazanacağız.Ortalama halleriyle oynarlarsa işimiz zor.
İyide bunu artık maç izleyen herkes biliyor orta sahan kötüyse basit bir takım bile maçta üstünlük kurar sana ama über teknik taktik dehası Aykut hocamız bu orta sahayla 34 haftayı çok rahat aşabileceğini düşünüyor evet yapar ama kimse bu halde ş.lde grupları falan düşünmesin bile gene boş boş ön elemelerde takılıp gelicez sonra aykuttan inciler sonra lay lay lom sezon devam edicek bu böyle gider kendini alex ferguson sanıyo.
ki bu adam bu takıma iyi fenerbahçeliliğinden dolayı bir gazla getirildi öyle kaldı insan en azından bakar bu adamın kariyerinde ne var neler yapmış 3 temmuzda takımda kaldı diyede ADAM,KOCAMAN YÜREK falan laflarıyla kredisini bitiremiyo neyse umarım turu öyle yada böyle geçeriz
topuz cristian kuyt sow stoch olacak beyler abartmayın :)
Oyuncu bazında da ilk maça göre daha farklı olacağız dedi basın toplantısında. O nedenle ortada Topuz, sağda Kuyt solda Caner ve ileride Sow ile başlayacağını düşünüyorum. İlk maça göre daha farklı bir 11 oluyor bu şekilde.
Stoch-alex-kuyt-sow 4 lusu ayni anda sahada olmazsa rahatlıkla kazanırız.
Nasıl bir 11'le çıkacağını kestiremiyorum. Fakat oyunun nasıl olacağını biliyorum. Muhtemelen defansif ağırlıklı çıkacağız ve duran toplardan yararlanmaya çalışacağız.
Fenerbahçe zorlanacak ama turu geçecektir. Bizim avantajımıza olur zorlanmaları, yorgun bir Fenerbahçe ile karşılaşmak daha iyi tabi ki.
Ben futbolda böyle bişey olduğuna inanmıyorum özellikle bizim takım için Kayseri maçında 120 dakika oynayıp süper finale ilk maçında müthiş giriş yapmıştık hemen sonrasında olmasına rağmen maç.
eğer gol olursa alex atar buraya şimdiden yapayim kral yine krallığını yapar zaten alex hazırlık maçlarında da takımı tek başına sırtlamıştı
Benim muhtemel 11'im
------------------------volkan
gökhan---------bekir---------egemen---------hasan ali
----------------baroni---------topal--------------------
topuz-----------------alex-----------------kuyt
-------------------------sow
Alex , Caner , Egemen , Volkan bu isimlerden birisi veya ikisi eksik olursa Fenerbahçe turu geçemez.Birde Vaslui tesadüfen berabere kalmadı diyenler:
Young Boys iyi takımdı,
Paok Şanssızlıktı ,
Vaslui kendi evinde XX maç kaybetmemiş ,
Bu takımlar Fenerbahçe'den iyiyse Avrupaya gitmemiz 5 Sene yasaklansaydıda ilerleseydi Futbolumuz.Eğer burada Fenerbahçe elenirde yönetimden , taraftardan Vaslui iyi takımdı gibi söylemler olursa bizim futbolumuz ilerlemiyor demektir.
Bizim Quaresma gibi adamımız var göndermeye çalışıyoruz. Fener'de Sow 11'e giremiyor. Ne kadar ilerledi kulüplerimiz yahu. (!)
volkan - egemen - bekir - gökhan - hasan - topal -topuz - stoch - alex - kuyt - sow
bugün 4-2-3-1 oynar defans belli,orta saha 2 lisi baroni topuz olur sağ açık kuyt amc alex sol açık stoch forvettede sow diye düşnüyorum
Ben eleniriz diyorum 1-0 lık yenilgi ile
İlk biz atsak da bi görsek öndeyken nasıl oynuyoruz.Hazırlık maçlarıyla birlikte 4 maçta da öne geçemedi takım.
Büyük ihtimalle eleneceğiz.
Muhtemel onbir:
Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, M.Topuz, M.Topal, Cristian, Caner, Alex, Kuyt