Hücum hattı savunma hattının 3 gömlek üstünde.Dengesizlik var biraz bu konuda.
Printable View
Hücum hattı savunma hattının 3 gömlek üstünde.Dengesizlik var biraz bu konuda.
krasiç ve yobo'nun olmamasına şaşırdım. Alex'i dinlendirerek oynatacağım demesine rağmen her maç oynatmasına da. Hasan Ali nerede ben anlamadım. Lig tv bu kadroyu verdi ama neden Caner sol bek bilemiyorum.
Ayrıca Selçuk-Topuz çok düz olmuşlar en azından Mehmet Topuz olsa iyiydi.
Volkan ve GG olmayınca Fenerbahçe'nin geri hattı çok vasatlaşıyor.
şu an vasat yerimiz ortanın ortası aslında selçuk-topal...yemin ediyorum bu ne ya? Genç takımın box to box'ını al koy adam yoksa. en azından ne yapması gerektiğini bilir. Bizim 2 orta sahamızda en defansif denen cinsten.
Elazığlılar bu maçtan çok umutlular. :) Maç sonucunu merak ediyorum.
Fenerbahçe rahat alır :)
selcuk-topal ikilisini bekliyordum zaten. stoch verilen sansi iyi degerlendirirse yerini kaptirmaz. oyunu rakip sahaya yikabilirsek farkli bir galibiyet aliriz cok rahat bir sekilde. Alex bu tip maclarda yildizlasiyor, oyle bir mac olabilir yine. skor yapabilecek cok fazla isim var, yedek klubesi de cok saglam. GG olsaydi daha iyi olurdu defansta ama riske etmek istemedi sanirim. Genclerde izledigimizden cok uzak Orhan maalesef, daha cok caner ile soldan hucuma cikacaz buyuk ihtimal.
Selçuk Şahin varsa tamamdır günlük sinir kotamız yine bomba, babasın Aykut Kocaman.
Semih yerine al işte Bienvenu'yu yedege.Yobo niye yedek anlamadım adam ilk maçında Spartak karşısına mı çıkıcak o kadar zaman sonra niye ısındırmıyorsun.
Radyo yayını var mı maç için?
Spiker takımın isminin tamamını söylemek zorunda mı? Tiksindim artık ya, sürekli Sanica Boru Elazığspor diyor.
Elazığspor'da sağ kanatta oynayan Adem çok kötü oynuyor. 2. yarı oyundan alınmalı.
Kuyt nazara gelmiş. Stoch da tutuk.
inanılmaz sıkıcı maç oluyor... bugün izlediğim 3 tane premier lig maçından sonra da öyle gelmiş olabilir tabi :D
niye bu kadar az yorum var fener kötü mü oynuyo :D
Hasan Ali sakat mı ?
3 pas ustuste yapan yok, pozisyon da yok. dolayisiyle yorumlanacak birsey de yok :)
para verip de izleyenler icin buyuk hayal kirikligi, belki biraz erken ama bes para etmez bir ligimiz var maalesef.
Aşırı sıkıcı bir maç pozisyon yok bir şey yok orta sahada mücadele desen o bile yok :D
kuyt - sow - egemen dışında mücadele eden yok.
kuyt cidden çok farklı bir oyuncu , böyle devam ederse efsane olur.
Elazığ öyle bir takımki sanki 5 yıldır bu ligde gibi oyuncu isimleri sayesinde.
Fenerbahçe ne yapacak ne edecek çift forvete dönüp saldıracak. Kim girer kim çıkar önemli değil. Ama bu şart.
Orta saha transfer şarttan da öte oldu artık. Bu takım orta sahasız dayanamaz kaldıramaz şampiyonlar ligi felan. Her mevki güzel orta saha olmuyor işte olmuyor. Gökhan Gönül'ün değeride belli oldu Orhanla felan yürümez bu işler. Alex çıkıp gol atıcak yada duran toptan başkada galibiyet şansımız yok.
Uyuyacaktım nerdeyse bu nedir ya.Krasic filan girse de 2. yarı heyecan gelse oyuna.Bu arada Kuyt oyundan çıkmazsa gol bekliyorum ondan.
Başarısızlığa yüz tutmuş bir sistem doğal olarak başarısız bir oyunu devamında getiriyor böyle devam edersek başarısız bir sonuçla muhteşem üçlemeyi tamamlarız.
Hadi biraz hücumcu başlıyorsun . Topal-Selçuk ikilisi nedir , iki top çeviremedik orta sahaya bir iş yapacaksan koy Topal'ın yanına Topuz ya da Cristian'ı belki bir kıpırdanma olur . Stoch'da hiç yok oyunda bir tane olumlu hareketi yoktu ilk yarı Solda Krasic oynamalı .
Yanlışlıkla bi gol atsak goller gelicek ama
İyi vurdu Tum. 1-0.
Tum attı Elazığ 1-0
Iyi oluyor bize. hak ediyoruz böyle yönetilmeyi!
Bir şey çok net ki bu düzende ve bu oyun yapısında oynamak istiyorsak Alex'i kesmesi lazım Aykut Kocamanın
Fenerbahçe oyun kuramayınca Alex çoğu kez savunma önüne kadar geliyor. Böyle olunca geride kalan bir Alex ve yeterli olmayan forvet hattıyla Fenerbahçe üretken olamıyor. Fenerbahçe'Ye orta sahada yaratıcı bir oyuncuya ihtiyaç var.
Elazig son pasi yapsa daha atacak
Tolga Özkalfa şov yaptı iki dakika içinde.
Kuyt atmış ama elazığ itiraz ediyormus. radyo yayınından bildiriyorum ve bir de kırmızı çıkmış
1-1 oldu ama sanki disari atilmasi lazimdi topun.
Ayıp ayıp yerde oyuncu var daha rakibin üstüne gidiyor Fenerbahçe.
Elazig neye itiraz ediyor ?