Kasımpaşa ile bi tur dönerim :D
Printable View
Kasımpaşa ile bi tur dönerim :D
beşiktaşımla oynarım tabi baya bir takımla oynarım. bursaspor- karşıyaka-bayern munich-chelsea-atletico madrid-anji-kasımpaşa-roma
Fenerbahce
Ya Kartalspor yada Fenerbahçe diye düşünüyorum. Fantazi olarak Psg ve QPR'yi alabilirim :)
Galatasaray SK
Tek AŞK KASIMPAŞAA İle başlarım
Besmele
Mersin İdman Yurdu
Tarih 2014:Sadekallahül Azim: Mersin İdman Yurdu :)
Altay ya da Aydınspor'u düşünüyorum.
henüz emin değilim ama montpellier, arsenal, galatasaray arasından bi seçim yaparım.
Glasgow Rangers ardından uzun bir Fenerbahçe kariyeri yapmayı düşünüyorum
Cm1-2 den beri değişmez tek takımım GALATASARAY:0:
galatasarayla baslar psg-ads-lıverpool vaktim olursa da kasımpasayla tamamlarım
Galatasaray-Kartalspor başlarda bi yaparım. Sonra Athletic Bilbao kesin. Hibernian'la oynamadan bırakmam oyunu. İsveç 2.ligi benim ligim zaten uzun kariyerlerime buradan başlarım.
galatasaray-milan-liverpool :)
Q.P.R. Chealsea Fenerrbahçe
M.i.y , Gs , Kasımpaşa , Glasgow Rangers , İngiltere alt liglerinden bir takım sonra da Diğer 3 büyüklerle devam ederim zaman kalırsa :)
Uzunca bir süre Adanademirspor..Sonra da Rangers ve İngiltere Championship'in en zengin takımıyla kapanışı yaparım :)
Rangers ve Besiktas borclu takimlar cekiyor beni.
İlk 5-6 sezon Fenerbahçe. Ardından ver elini premier lig.
Macaristan'dan güzel bir kulüp seçip efsanevi Macar devrini yeniden yasatmak istiyorum. Uzun süredir(2010 serisinden beri) aklimda ama bir türlü firsat olmamisti, bugün kafama takildi, Macarlari diriltmek istiyorum :D
Sürekli yaptığım gibi alt liglerden bir takım seçip en üst seviyeye taşımaya çalışacağım. Üst kademe takım taş çatlasa bir kaç kez almışımdır. Almanya alt liginden bir takımla başlıyacağım ekonomisi en kötü olanla.
Türkçe menüsü ile Galatasaray kariyeri açmak bana yıllarca oynadığım FM de başka bir keyif verecek... :) çok mutluyum...
İlk Galatasaray ı alır bi kaç sezon yaparım sonra editörden amatör ligleri açıp yaşadığım şehrin takımı yalovaspor u alıp süper lige çıkarmaya çalışırım vs.
Öncelikle galatasaray ile başlarım,bi denerim Türkçe'yi :) Sonra herzamanki gibi everton ile 10 sezon oynayıp bidaha da elimi sürmem heralde :) He bu arada Kasımpaşa ile de deneyeceğim gibi duruyor bakalım artık kısmet.
Çıkar çıkmaz KARŞIYAKA kariyerim başlar :)
Ekrangörüntülerinden çok etkilendim Watford'la başlayacam:)
fenerbahçe
acaba türkiye 3.ligi açık olacak mı cok merak edıyorum.bu sene oyuncu sayısında baya artış varmı benı dusunduruyor acıkcası bilen varmıdır?
Galatasaray'dan başka takım bilmem.
O değilde ilk kez bu kadar saçma bir başlık görüyorum :)
Galatasaray, Adana Demirspor, PSG
Önce tabiki Es-Es... ;) Es-Es'le başarılı olduktan sonra şöyle bir Glasgow Rangers 3. lig kariyeri... :) Ardından bana uğurlu gelen İngiltere'nin efsanelerinden AFC Wimbledon'la başlayıp en az 20 sezonluk bir kariyer... ;) Zaten yeni oyuna direk çok yüksek takımdan başlamak bence çok saçma geliyor... Gerçek hayata daha yakın olması için alt lglerden başlayıp yükselmek daha güzel ve eğlenceli bence...
İşte bizim millet, en ufak konuyu büyütüp, tartışmaya sürüklüyen milletimiz... yapmayın beyler uzamadan kapansın gitsin.
Özür dilerim, sohbeti bozmak istemem bana bir an gereksiz geldi, hani bize ne milletin hangi takım ile kariyerine başlayacağı. Daha önemli konuları konuşalım :P