Çekiceksin silahı alıcaksın paketi yakıcaksın sora öyle kalacaklar içinde ne vardı diye düşünecekler.Adam gibi açsanıza şunu arkadaşım.
Printable View
Çekiceksin silahı alıcaksın paketi yakıcaksın sora öyle kalacaklar içinde ne vardı diye düşünecekler.Adam gibi açsanıza şunu arkadaşım.
Demedi demeyin adamın göbek bağı çıkacak
video dondu bende
açıldı mı paket?
yalan bence. reklam kokan hareketler bunlar. 100 yıllık paket kimse açmayacak mı o kadar zaman. kim dinler yani. illa açılmıştır veya direk yalandır uydurulmuştur.
Her açışımda o videoyu görmek baydı.
Söylediğime pişman oldum yemin ederim.1 kere tamam desende anlarım dostum üst üste yazınca gereksiz mesaj oluyor.
Bi açıyım dedim keman çalıyolar :n: Abi hiç mi özel gününüz bayramınız yok bi paket için bunca şey yapıyosunuz :D
canlı yayın yapıyor arkadaş ellemeyin :)
paket içinde paket çıkacak. :D
manager725 burası msn değil. Kasıtlı flood yapmak (Yani ardarda mesaj atmak) yasaktır. Mesajını editleyerek ekleyebilirsin.
10.30'a ertelendi galiba.
ahahaha :D 100 yıl sonra açınız demesi gerçekten büyük fail olur :D
Açılmış zaten. İçinden baya kağıt defter felan çıktı.
Ulan bi de Beşiktaş-Galatasaray maçının sonucu çıkıyormuş, ondan sonra sen izle şike haberlerini. :D
Beyler ne çıktı içinden tam olarak. Evrak kağıt derken adamın günlüğü falan mı. Kayda değer şeyler yok mu?
yahu ne olabilirdi ki.dünyanın en aksiyonsuz ülkesinde olunca bu paket abarttılar da abarttılar
aksiyonsuz maksiyonsuz ama aksiyon olduğunda da 70 küsur kişi canından oluyor tek seferde.
Aksiyonla ne alakası var ki ? Ayrıca bir psikopat (Anders Behring Breivik'mış) 70 kişiyi öldürmüştü geçen sene.