-
Napoli galibiyeti süperrrrr olmuş
-
Quote:
Originally Posted by
grel16
Napoli galibiyeti süperrrrr olmuş
Juve'yi de yenseydik daha güzel olacaktı. :)
-
Kariyeri çok boşladım ama Afyon'a gideceğim için bugün de oynayamayacağım. Yarın gece dönerim büyük ihtimal. Kariyer hızlanır yarından sonra. Herkese iyi akşamlar.
-
Sırp ligine bakmanı öneririm..geçekten cok düşük paralar mühtiş yıldızlar alabilirsin.....Novi pazar'dan bir santrofor almıştım..ilk sezonda 23 gol attı...Saygılar takipteyim...Kolay gelsin..
-
Quote:
Originally Posted by
petrol_fb12
Sırp ligine bakmanı öneririm..geçekten cok düşük paralar mühtiş yıldızlar alabilirsin.....Novi pazar'dan bir santrofor almıştım..ilk sezonda 23 gol attı...Saygılar takipteyim...Kolay gelsin..
Önerin için teşekkürler. Sırbistan, Polonya, Norveç gibi ligleri incelemeye başlayacağım. Sene sonunda iyi oyuncular bulabilirsem kadromuza katarız.
-
-
inanılmaz işler yapıyorsun.tebrikler :)
-
Quote:
Originally Posted by
Sweinsteiger
inanılmaz işler yapıyorsun.tebrikler :)
Teşekkürler. :)
-
-
Adım Adım şampiyonluğa..Mühtiş bir sezon..Parma'yı deplasmanda yenmek büyük başarı...tebrikler..
-
Quote:
Originally Posted by
petrol_fb12
Adım Adım şampiyonluğa..Mühtiş bir sezon..Parma'yı deplasmanda yenmek büyük başarı...tebrikler..
Şampiyon olmamız pek mümkün görünmüyor. Şu anda Şampiyonlar Ligi'ne katılmak büyük başarı olur. Avrupa Ligi de ideal olur. :)
-
-
-
-
Çok zor fikstür. Yine de 4. bitiririz bence.
-
Fikstür müthiş zor.
Atalanta şike yüzünden -6 ile başladı değil mi?(gerçekten emin değilim)
Eğer -6'da başlamasaydın 1.miyşin şuan.
-
Quote:
Originally Posted by
juricevic
Çok zor fikstür. Yine de 4. bitiririz bence.
Elimizden geleni yapacağız. İşimiz Zor. :)
Quote:
Originally Posted by
manager725
Fikstür müthiş zor.
Atalanta şike yüzünden -6 ile başladı değil mi?(gerçekten emin değilim)
Eğer -6'da başlamasaydın 1.miyşin şuan.
Evet -6 olmasaydı şu an lider olacaktık. :)
-
Avrupa Hayali'nin Sona Erdiği An !
-
Son 5 maç..Hiç bir şey kaybolmuş değil..Biraz inançla kazanabilirsin..avrupa biletini..Ve puanlar birbirine cok yakın..başarılar
-
Quote:
Originally Posted by
petrol_fb12
Son 5 maç..Hiç bir şey kaybolmuş değil..Biraz inançla kazanabilirsin..avrupa biletini..Ve puanlar birbirine cok yakın..başarılar
Avrupa Ligi biletini almayı başardık. Ard arda kaybetmeseydik çok farklı olabilirdi ama nasip değilmiş.
-
-
tebrikler.Defansa, forvete ve sağbek'e transfer yapabilirsen daha başarılı olursun.
-
Quote:
Originally Posted by
antiochia
tebrikler.Defansa, forvete ve sağbek'e transfer yapabilirsen daha başarılı olursun.
Gerekli takviyeleri yapacağım. Transfer bütçemiz olmadığı için elimizdeki bazı genç yıldızları satabilirim.
-
Başarılı geçen sezonun ardından ekonomik olarak iyi bir duruma gelmiştik. Nitekim yönetim de yeni sezon planlamasında 18.750.000 € gibi bir transfer bütçesi ayırdı. Transfer döneminde kara kara ne yapacağımızı düşünürken bu haber çok iyi geldi...
http://img427.yukle.tc/images/2141adsiz.JPG
-
-
-
yeni sezonda başarılar ümit.
bilgin varsa bi şey sorucam. şu an seri a da verona ile oynyorum. bazı genç oyuncularıma inter milan gibi devlerden co-owned anlaşması teklifi geliyor. mesela simone esposito için 2.3 m € transfer ücreti ve 4.6 m future fee lik bir teklif geliyor. ordaki future fee, kiralık anlaşmlardaki gibi karşı takım o parayı öderse oyuncularla otomatik olarak görüşmeye başlayabiliyor değil mi. ben öyle olduğunu düşündüğüm için paraya ihtiyacım olmasına rağmen gelen co-owned tekliflerini reddettim.
-
-
Yeni sezonda başarılar avrupa'da 2 tura kadar gelmeni bekliyorum..
-
Genoa'nın oyuncularına yönel 1-2 tane yıldızı var küme düşmüşler sana gelirler ne de olsa Avrupa Ligine gideceksin :)
-
Güzel kadro kuruluyor, bu seneden Ümit'liyim ;)
-
Ligde ilk 3 bekliyorum :D
-
Quote:
Originally Posted by
Abazhanzo
yeni sezonda başarılar ümit.
bilgin varsa bi şey sorucam. şu an seri a da verona ile oynyorum. bazı genç oyuncularıma inter milan gibi devlerden co-owned anlaşması teklifi geliyor. mesela simone esposito için 2.3 m € transfer ücreti ve 4.6 m future fee lik bir teklif geliyor. ordaki future fee, kiralık anlaşmlardaki gibi karşı takım o parayı öderse oyuncularla otomatik olarak görüşmeye başlayabiliyor değil mi. ben öyle olduğunu düşündüğüm için paraya ihtiyacım olmasına rağmen gelen co-owned tekliflerini reddettim.
Dikkat etmedim hiç. Sadece yarısı için transfer ücreti ile anlaşıyordum.
Quote:
Originally Posted by
Ateist Misyoner
Teşekkürler. :)
Quote:
Originally Posted by
petrol_fb12
Yeni sezonda başarılar avrupa'da 2 tura kadar gelmeni bekliyorum..
İnşallah. :)
Quote:
Originally Posted by
cabir48
Genoa'nın oyuncularına yönel 1-2 tane yıldızı var küme düşmüşler sana gelirler ne de olsa Avrupa Ligine gideceksin :)
Genoa'ya bakacağım ama birkaç oyuncusu gitti zaten.
Quote:
Originally Posted by
juricevic
Güzel kadro kuruluyor, bu seneden Ümit'liyim ;)
4 transferle kadroyu derinleştirdik. As takıma monte edeceğim oyuncular olacak. Ayrıca bonservisinin yarısı bizde olan Gabbiadini, Masiello ve Carmona'nın da bonservislerini almayı düşünüyorum.
Quote:
Originally Posted by
RaFFa
Ligde ilk 3 bekliyorum :D
İnşallah bitirebiliriz. :)
-
-
-
2 Ağustos İtibariyle Takım Hazır Durumda. Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Maçında Strum Graz ile oynayacağımız maçlarda tam kadro olarak sahada olacağız. Sezon genelinde de bu ilk 11'i kullanmayı planlıyorum.
http://img428.yukle.tc/images/178adsiz.JPG
-
transferlerin süper olmuş. özellikle fer ile manoeli getirebilmen büyük iş. bu kadro derinliği ilk 4 zorlayacağını düşünüyorum, yeni sezonda başarılar.
-
kusura bakma kardeş ama çok para harcamışsın. Yine de başarılar....
-
Quote:
Originally Posted by
Abazhanzo
transferlerin süper olmuş. özellikle fer ile manoeli getirebilmen büyük iş. bu kadro derinliği ilk 4 zorlayacağını düşünüyorum, yeni sezonda başarılar.
Hedefler doğrultusunda kaliteli oyuncular aldık. Umarım ŞL vizesi alabiliriz bu sezon.
Quote:
Originally Posted by
antiochia
kusura bakma kardeş ama çok para harcamışsın. Yine de başarılar....
Başarı ve gelecek para ile açığı kapatacağımızı düşünüyorum. Aksi takdirde gelecek sezon elimizdeki kadro ile devam ederiz. Umarım ilk dediğim gerçekleşir ve başarılı oluruz. :)
-
Transferler çok iyi hocam. Büyük başarılar bekliyoruz.