Oyun GMGde yok satıyor :) 15k demiştim ama sanki aşacak gibi..
Printable View
Oyun GMGde yok satıyor :) 15k demiştim ama sanki aşacak gibi..
Oyunun ne kadar sattigini ogrenmemiz mumkunmu?
15.000 - 20.000 arası diye düşünüyorum !
geçen sene 10.000 satmış bu sene oyun türkçe çıkacağı için ilk defa orjinal alıyorum ön sipariş verdim benim gibi düşünüp ilk defa orjinal alan çok var bu sene türkiyede 20.000 satar diye düşünüyorum..
maksimum 15000 diyorum. Türk milleti para verip oyunu almaz, illa bir bahane bulur almamak için. Bu arada turksportalın bir projesi vardı, orjinal oyunu olanlar anlaşılacaktı o ne oldu acaba :)
Ön siparişle ne kadar satıldı acaba bunu öğrenme şansımız var mı?
Bilmiyorum ben mi abartıyorum acaba ama indirimlerle felan ilk mesajımda belirttiğim 50.000 olmasada rahat rahat 20.000 sınırlarına gelir,hatta belki geçebilir diye düşünüyorum.E kime baksak orjinal oyun alıyorum diyor arkadaş görücez artık delikanlıları :)
30.000 Bulur Vede Geçer Gibi...
geçmiş yıllardaki satışları görebilsek keşke
15000-20000 arası
Oyunun makul fiyata düşmesi ve Türkçe olması bende şunu uyandırdı, eskiden insanlar torrentte düşmesini beklerken şimdi, 2 kasımı bekleyip orjinal oyunu bekliyor. Bu çok güzel bir haber.
ben geçen sene ve bu sene orjinal aldım. geçen sene almazdım da 20 tlye kadar düşünce alma ihtiyacını hissettim. bu senede ön siparişimi verdim. benim tahminim 20bin satar en az bu sene
5 bini geçmez.
15 bin'e ulaşır
70 TL den 20.000 kişi alsa , 1,400,00 TL e iyiii eyiiii girelim biz de FM işine. (TÜRK İNSANI )
artık fiyatlar daha uygun türkçe dil desteği de mevcut 15000'i bulur bence bi de insanlar orjinalin tadını bilmiyor alım gücü olupta almayanlar bi denese online keyfi artı yok ilaç bul yok yama çıktı bi daha bul bunlarla uğraşmak yerine alsınlar 60 tl'ye bi oyun 10 taksitle 6 tl eder hiç bişey değil borcu bitincede yenisi çıkar onu alırsın fatura öder gibi :)