tribünden 11 tane adam al sahaya bunlardan daha yürekli oynarlar
Printable View
tribünden 11 tane adam al sahaya bunlardan daha yürekli oynarlar
Çok zevksiz bir maç gerçekten , Kontrol Kasımpaşa'da daha çok fakat 2.yarı ne olur bilinmez , yalnız bu oyunu gördükten sonra Kasımpaşa'nın puan almasına kesin gözüyle bakıyorum ben.
Bide israrla mereleŞş diyo spiker deli ediyor adami
Krasic Kuyt filan 70ten önce girerse birşeyler yapabiliriz ama hocamız 70. dakikayı beklerse bu maç ya 0-0 biter yada 1-0 yeniliriz.
Kuyt ve Caner girecek, maça hareket gelebilir şimdi.
Alex ve Stoch çıktı. Yerinde ve zamanında değişiklikler geldi.
Rıdvan Dilmen:Kasımpaşa-Fb maçının ilk yarı analizini yapmayı izleyiciye saygısızlık olarak görüyorum..İlaca gerek yok,Fb'yi izle,uyu..
Rıdvan Dilmen:Tamam hocaya kötü diyelim,tamam yönetim de kötü olsun..Yahu sahadaki tek futbolcu tek bir çalım atmaz mı?Birşey yapmaz mı?
Alex harika cidden. Hoca yanlýþ yaptý!
Adama kac maçtır su alexi zorla oynattiriyor taraftar!
Paşa öne geçebilirdi, Uche atamadı.
Adem'in şutu direkten döndü, Kasımpaşa etkili.
Fenerin kalesi bu sene okunmuş :) Geçen haftada Trabzon bir türlü atamadı.
Uche 1-0. Güzel orta, iyi vuruş.
Krasic girecek. Aykut istifa sesleri geldi bir ara.
Belliydi golün gelecegi ve gooooooool iyi oldu cidden böyle dandik oyuna iyi oldu yesinler daha da akılları baslarına gelsin.
Hahaha Krasic golü yiyince giriyor. :D Süperiz.
Gol geliyorum diyordu. Uche attı ama orta da çok güzeldi.
Aykut İstifa sesleri.
Böyle adamları neden büyük takımlar bulamıyor çok ilginç. Adam 5 gol atmış resmi maçlarda. Bakalım ülkedeki akıbeti ne olacak.
Meireles - Krasic değişikliği geldi.
2-0 Hüseyin Kala.
2 geliyooor.3 yolda.
Fenerbahçe defansı evlere şenlik. 2-3 pasla kaleye gidiyor Kasımpaşa.
Yarın Sivas'ı yenersek varya eyvah eyvah :) Bu moralle neler olur neler.
Kasımpaşa rahat ilk 5 e girecek bu sene
Kasımpaşa marşı dinliyorum şuanda :D
Play off yok dimi bu sene
Oyuncular hocayı silmiş çok açık ve net
istifa gelir bu akşam
Kasımpaşa City 2-0 Fenerbahçe..
Ne medya baskısı var şu ülkede vay anasını be :)
aykut kocaman istifa etse bile aziz yıldırım istifasını kabul etmez bence etmesinde zaten :D
Goller olduktan sonra Yalcin milletle kafa tokusturmaya basladi. 6-7dkyi yedi helal olsun
ekşide aykut hocaman başlığı altında bakınız verip, çilek yazmış bir arkadaş...
bu kadar süper derin bir ironi görmedim.
Tebrikler Kasımpaşa :)
Bu hafta Beşiktaş için anlatılamaz derece önemli. Eğer berabere kalır ya da kaybedersek hiç bir anlamı yok. Kesin almamız lazım. Final niteliğinde maç.
Bu hiç iyi olmadı yahu beraberlik iyi olurdu.
Aykut Kocaman istifasını verir bu akşam.
Aykut Kocaman gitmesin :D
Yazacak birşey yok bu saatten sonra.Aykut Kocaman zaten her zaman kötüydü bugun takımda nirvanaya ulastı.Gladbach'ta bu Fener'i yener gecer.
Kasımpaşa futbol dersi verdi resmen Fenerbahçe'ye.Rahat Avrupa'ya gider bu takım.Fenerbahçe de yalnız hocada değil oyuncularda da bir problem var.İkinci yarı Topal'ın şutu hariç bir pozisyon yok.Kasımpaşa ezdi resmen.Tebrikler Kasımpaşa'ya.Aykut Kocaman en geç perşembe akşamı istifa eder.
Aykut Kocaman'ı oyuncularda istemiyor sanırım. Bu ne ruhsuz futboldur. Kadroda bir revizyon yapmalı bence, banko oynayan ama sahada 11 kişiyi tamamlama dışında işe yaramayanların burnunu sürtmek için almıcan kadroya, onlarca futbolcu var o formayı giymek için can atan. Ayrıca oyun planını da gözden geçirmesi gerek artık, olmuyor işte bu futbol anlayışını benimseyemedi bir türlü takım.