Dk 53 BJK'nin kaleyi bulan şutu yok.
Printable View
Dk 53 BJK'nin kaleyi bulan şutu yok.
Sivas gibi kırmızı beyaz bir takım neden mavi forma giyer?
Saçma sapan bir gol yedi Beşiktaş.
Gol 0-1 Sivas önde
Hey Allahım gole bak.
Amatör kümede böyle gol yenmiyordur.
Aha hakem değişiyor :D
Hiç gülecegim yoktu ya. :D
http://s1.directupload.net/images/121001/oredbhpt.swf
Bu nasıl bir saçma gol yahu :)
Dakika 76'da Fernandes ile kaleyi bulan ilk şut geldi.
Beşiktaş gol atar birazdan. 1-1 biter. (Hatta 2-1 bile olabilir)
Gerçekten koşan bir takım yaratmışız. Koşmaktan şut çekemiyoruz.
Bizim ligde maçlar izlenmiyor, çekilmiyor artık. İçim bayılıyor maç izlerken.
Sivas kazandı. 1-0
En karli yine biz ciktikya la :D
Sinir krizi yaşıyorum maçta böyle bir rezalet yok yahu, yenilen gol başka yerde yok.
Uğur Boral yatıp kalkıp dua etsin Samet Aybaba ve İsmail Köybaşı'na. Bu kadar kötü oynanmaz, bu kadar saçma sapan yerlere oynanmaz. Dakika 90+5 kanatta topla oynuyor ve geri Escude'ye dönüyor orada da topu kaptırıyor.
Uğur ile olmaz. Bu mağlubiyet iyi oldu, haftaya Fenerbahçe maçında yenilen tarafın koltuğu sallanır.
Takımda top yapan yok sonra Quaresma rererö. Messi olsa bir şey yapamaz bu takımda. Fernandes'i kadrodan çıkardığınız zaman Beşiktaş ligin en düz takımı, yetenek sıfır, sağa koş, sola koş...
Dört büyükden tek puan alan Trabzon, oda 1 puan gülsünler mi ağlasınlar mı şimdi...
Bu yıl lig kopacak diyenler vardı, hepimiz yanıldık. Süpriz şampiyon çıkabilir. Ordu, Es Es, Kasımpaşa...
Açıkça görülüyor ki ilk yarıda koşan takım ikinci yarıda düşüyor. Ben geçen hafta bunun önlemini alırız diyordum ve ona güvenerek takımdan ekstra bir şeyler bekliyordum. Hatta çok rahat farklı yeneriz falan dedim buna güvenerek ama Samet Aybaba bunu belli ki hiç düşünmemiş. Yukarıda arkadaşın dediği gibi koşmaktan şut çekemiyoruz.
İlk yarı gerçekten nefes kesti. Şut yoktu kaleyi bulan bizim ama açıkçası zevk aldım izlerken. Ama ikinci yarı oyuncular düştü, hele birde Fernandes'in egoları ortaya çıkınca iyice düştük. Fernandes'in 60-70 gibi çıkması gerekiyordu ve yerine Oğuzhan'ın girmesi gerekiyordu. Eminim bir tek duran toplar için bekletmiştir onu Aybaba. Sadece egolarını tatmin etmeye çalıştı. İşte böyle oldumu Fernandes gerçekten çekilmiyor.
Bugün yenilmemizin tek sebebi, rakibimizin de bizim gibi (ilk yarıdaki gibi) dirençli oynaması. Eğer dirençsiz bir takım olsaydı ilk yarıda bitirmiştik işi.
Sonuç; geçen hafta Sivok, bu hafta Fernandes'in saçmalamasından dolayı 2 haftayı puansız kapattık. Haftayı ne olacağı belirsiz bir maça çıkacak iki takımda. Zevkli maç olacak ama eğer bu maçtaki gibi ikinci yarı düşersek fener affetmez.
Bu arada ek olarak belirteyim, Hasan Türk bence Veli'den çok daha etkili bir oyuncu. Aybaba'nın biraz cesaret göstermesi gerekiyor bu konuda. Beşiktaş'ın gençleri yönünden geleceği çok parlak. Oğuzhan, Erkan Kaş, Necip, Hasan Türk, Kadir Arı vs bunlar ileride Beşiktaş'ta oynayabilecek isimler ki yarısı oynamaya başladı bile.
Takımı 90 dakika genelinde hiç beğenmedim. İlk şutumuzu 1-0 gerideyken atabildik ancak. Yediğimiz gole girmiyorum. Bunu, Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takım yiyemezdi zaten. Hem yediğimiz golde hem sayılmayan golümüzde payı olan Almeida'ya tebrikler. Kendisini forvetten çok sol açıkta gördüm bugün. Sivok'u bir hatasıyla yedeğe çeken Samet Hoca, geçen hafta kale dibinden topu tribünlere yollayan Holosko'yu hala ilk 11'de oynatıyor, vallahi bravo. Söyleyecek söz bulamıyorum bu yenilgiye. Başıma ağrılar girdi yine akşam akşam.
Maçı seyretmek için geç saatlere kadar bekledim ama seyredecek yer bulamayınca mecbur yattım.Sabah kalktığımda skoru öğrenmek için internete girdiğimde skoru görünce şaşırmadım.Mevcut sistem ve oyuncu kadrosuyla,hatta teknik kadroyla böyle istikrarsız sonuçlar almamız çok normal.Tek söyleyeceğim şu: umarım Quaresma takıma döner de,ilerisi için umudumuz biraz artar.Yoksa mevcut durum pek umut vermiyor bana doğrusu.
Bu maç çok önemliydi, rakiplerimiz puan kaybettiği haftada kazanmamız lazımda ancak yapamadık. Ben kazanacağımızı bekliyordum ancak bu sonuçta pek sürpriz olmadı. Neden derseniz ; Takımı bu kadar sıradan bir hale getirirsen böyle sürprizlere açık olacaksın. Sen kurtarıcı diye kulübeden genç bir oyuncuyu oyuna sokuyorsan zaten işimiz bitmiştir. Quaresma'nın takıma dönmesi dileğiyle.