Türk Telekom Arena'daki seyirci sayısı 36.153
Gayet iyi
Printable View
Türk Telekom Arena'daki seyirci sayısı 36.153
Gayet iyi
Hadi kötü de skora etki etmesin bari :)
TV başında izlerken bile ancak tekrarlarda anlaşılan bir ofsayt ki ben hala emin değilim onu da eklemem lazım.
Hamit ile 2 kaçtı.
Sanki az önce Burak yardımcı hakeme küfürü bastı gibi. Aramızda -Emre'den hatırlarım- çok iyi ağız okuyan arkadaşlar vardı bi yardım etseler olma mı : )
Sarı kartı gördü :)
Galatasaray-Eskişehirspor 80' / Pas: Galatasaray: 400 - 190 :Eskişehirspor
Braga maçında da yan hakeme " Hass..... " demişti. :D
Ohaaaa Muslera Ohaaaaa Artık Yuhhh
Muslera vs Eskişehir oldu kazanan en sonunda Eskişehir oldu. 3 top çıkarabildi ancak.
Gole bak : )
4'e karşı Muslere, ilginç
Ne güzel defans ama :) Muslera güreşiyor defans tiyatro izler gibi izliyor.
Zaten golde offside idi. Şimdi şartlar eşit oldu.
Muslera'nın suçu ne arkadaş birinizde koşun bi yerleriniz kaldırın da.
Muslera'nın emeğine yazık. Bizim ofsayt olduğu şüpheli gole ofsayt diyenlerin bu pozisyon için yorumlarını merak ediyorum.
Son düdük maç 1-1 bitti.
O nasıl bir goldü öyle ya. :D Maçın hakkı beraberlikti.
Bu pozisyon kısırlığına çözüm bulmadıkça çok puan kaybederiz daha.
Bu skor Fener ve Beşiktaş açısından çok çok iyi oldu.
Pes'e göre bakarsak bizim kaleci Superstar seviyesinde defans amatör seviyesinde.Şu Muslera'nın çabasına üzülürüm bir tek.
Böyle gol yenir mi be arkadaş yazıklar olsun defansta 1 kişi duruyor.
avrupa maclari baslar baslamaz puan kayiplari basladi GSde. iki kulvarda birden yarismanin zorlugunu yasiyorlar.
Maçı izlemedim izledikten sonra yorum yaparım da son dakikaya önde girerken neden bu şekilde bir boşluk vardı defansta pozisyonun gelişiminden haberim yok da ? Anlatılana göre konuşuyorum ben.
Galatasaray gibi bir kulüp, evinde oynadığı bir maçda, hele hele önde ise böyle bir gol yememeli. Galatasaray, Türkiye'nin en yetenekli forvetlerine sahip iken bu kadar kısır olması anlamsız. Geçen yıl ki Melo Selçuk katkısını mumla arıyor.
Yazık cidden.Şu yenilen gole bak.Fatih Terim Riera'yı oynatmakta ısrar ediyor ama adamın defansı koca bir 0.Braga maçında da bu maçta da öylece izledi golü taraftar gibi.Hakan Balta olsa iki maçta da bu golleri yemezdik eminim.4 maçtır kazanamıyoruz.Takımın toparlanması lazım.Forvette ciddi bir eksikliğimiz var o belli.Burak ve Umut'la olmaz bu iş.Defans göbeğinde her maç ayrı bir ikili oynuyor zaten.Takımda değişmesi gereken şeyler var ve Fatih Terim bir an önce bunları yapmalı.
Aslında Galatasaray savunması çizgi halinde öndeydi ve Ofsayt taktiği uygulamaya çalıştı. İlk pozisyonda net göremedim ama diğer iki pozisyonda Cris olması gereken yerin çok daha gerisinde durarak hem ofsaytı bozdu hem de bozulan kademe Eskişehir'e gol yarattı.
Takımlarınızın puan durumunu bilmiyorum, heyecan yapmayın.
Elmander Sercan
Emre - Amrabat
Selçuk - Yekta
Hakan - Dany - Semih - Eboue
Şöyle bir değişim yapsa çok mu zor olurdu
http://forum.turksportal.net/vb/show...7&postcount=23
http://forum.turksportal.net/vb/show...36&postcount=7
Şöyle bir şey buldum :D
Bundan önceki haftalarda hiç Galatasaray alır demeyen, ben ne zaman Galatasaray alır desem puan kaybediyor.
Şimdi dikkatimi çekti :icon_smile:
Muslera'ya üzüldüm şimdi görünce :icon_smile: