Nuriye bende katiliyorum fakat Selcuk gibi bir oyuncuyuda es gecmemek gerekir.Mehmet Topal yerine Selcuk olsa ofansta harikalar yaratabiliriz.Emrenin Defansif oynamasi gerekir ama.
Eldeki gücü iyi ve dengeli kullanmak gerekir, Emre üstün gayretle en fazla 50-60 dk oyunu taşıyabilir , kendini idare etme dakikalarına geçince onun yerine Selçuk'u değerlendirebilirsiniz. Güç dengesini bozmaz -hatta- fit bir oyuncu olarak eksta güç katar. Oyuna alınan oyuncu çıkanla kalite bakımından yakın düzeydeyse oyunu 90 dakika boyunca parselleme imkanı her daim elinizde olur.
Topsuz oyun, zayif.
Dripling becerisi vasat.
Yaraticilik vasat.
Oyun bilgisi vasat.
Hem Fenerbahce, hem de Milli takimda, Kayseri'deki gibi kontra atak agirlikli oynayip, topu Mehmet'e ver, gucuyle topu ileriye tasisin oynamadigimiza gore (oynamiyoruz cunku bu Avrupa takimlarina islemiyor) Topuz'un da orta sahada oynama ihtimali yok.
Fenerbahce'de ozellikle Alex'in mucadele zaafini kapattigi icin degerliydi. Hucumda katkisi hemen hemen hic olmayan bir kanat oyuncusu olmasina ragmen.
Yedek sag bek olabilir ama orada zaten Hamit ve Gokhan var. Topuz'un bu mevkide cok fazla deneyimi de yok. Ucuncu bir sag bek tasimaya da zaten gerek yok bence. Gerekirse oraya gecebilecek Omer ve Bekir de var kadroda.
Topuz'un yerine Aydin'in alinmasi surpriz gelebilir ama yukarida Topuz icin zayif veya vasat dedigim butun ozellikler Aydin'da iyi. Hatta cok fazla kora kor oynanmayan, pozisyon almanin daha onemli oldugu Avrupa ve Milli maclarda Aydin'in kuvvetli olan ozellikleri, Topuz'un gucunden daha degerli zaten.
Topuz bir turlu uluslararasi oyuncu olmasini gerektirecek ozellikleri edinmedi.
Aydin'in zaafi da son 1 yilda yavas yavas kapattigi mucadele ve guctu.
M.Topal yerine Selçuk, Egemen yerine Semih Kaya dışında aynen katılıyorum. Bu arada; Aydın Yılmaz, Bekir ve Mert Günok gereksiz tercihlerdi. Ben anlam veremedim bu isimlerin kadroya alınmasına. Mert yerine Onur, Bekir yerine Toraman, Aydın yerine M.Topuz olmalıydı kadroda.
ön yargı sırf o yoksa aydın oyuna girdiğinde son 1 senedir(geçen senin ortasından beri) çok olumlu işler yapıyo çok istikrarı yok ama bence yedek olarak durabilcek biri en azından tunay torundan sercan sararerden iyi oynar eminim tamam sercanın kumaşı var gene de tunay torun berbat ötesi bi adam bu arada volkanın 1. yedeği onur 2. yedeği sinan olmalı cenkte mertte kendi takımında yedek hadi mertin önündeki kaleci çok iyi olduğu için yedekte cenk yetersiz olduğu için kaleci aldı beşiktaş hala milli takımda
volkan
gg-semih-ömer-h.ali
hamit-selçuk-emre-arda
burak-umut
11yle oynamalıyız
mehmet topal tarzı kesici bir oyuncu abdullah avcı'nın taktiği için kritik. kadro kurarken önce topal'ın adını yazıyor bence hoca. selçuk-emre-nuri üçlüsünden de yalnızca biri oynayabilir. yapacak bir şey yok. araya mehmet ekici'yi de sıkıştırırsak hiddink'in üçünü birden oynattığı zamanları da gördük. demek ki benzer meziyetteki oyuncular birbirlerini tamamlayamıyor.
Onuru almalı çok şaşırdım
Gg egemen semih hasan ali
.........topal
Nuri selçuk emre arda
.....burak
--------Burak
Caner--------Arda
--Emre Nuri (Selçuk)
---------topal
Hasan egemen ömer gg
--------Volkan
Sercan'ın suan almanyada ne yaptığını bilmiyorum ama Caner suanki formuyla formayı hakediyor.
Belki giderim maça bakalım :icon_biggrin:
Benimde maça gitme şansım %50 - %50 :D
Maç saat kaçta
Hakan Balta kadrodan çıkarılmış, sakatlığı sebebiyle. Sağır sultan duydu bu sene sakat sakat oynadığını, çağırmakta ki mantığı çözememiştim zaten.
Yerine Kasımpaşa'dan Sancak Kaplan alınsa keşke. İzlediğim Kasımpaşa maçlarında iyi maçlar çıkardı. Tabi fazla göz önünde bulunmayan oyunculara Milli takım kapıları kapalı olduğundan yerine dahil edilecek isim Çağlar olur.
Bu kadro da söylenmek istenen Avrupa Kupalarında oynayan ve Avrupa Liglerinde mücadele eden takımları esas alırım. Abdullah Avcı Avrupa tecrübesine değinmek istemiş.
Bence Hasan Ali varken sol bek mevkisi hakkında fazla düşünmeye gerek yok artık.Çocuk oynuyor ve elimizde daha iyisi yok.
nasıl düşünmeye gerek yok ya, kalbur üstü bir oyuncu ortaya çıktı mı tozu dumana katıyorlar o kanatta en zayıf bölgemiz. Hakan Balta en azından bir süre iyi idare etti ama hasan ali'de o da yok
Volkan Burağın ağzını burnunu dağıtmış (!)
https://pbs.twimg.com/media/A42zql-CEAADbKH.jpg
Mehmet Topal, Selçuk İnan, Burak Yılmaz kadro dışı, Serdar Kurtuluş ve Jem Karacan kadroda.
sakatlandı mı ki bu adamlar?
Selçuk ve Burak sakatlandı deniyordu.M.Topal ne alaka çözemedim
mehmet topal hücum yönünde işlevsiz olduğu için kadrodan çıkarılmış olabilir.
TFF .Quote:
A Milli Takım aday kadrosunda yer alan Mehmet Topal, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, Macaristan maçı kadrosundan çıkarıldı. Bu oyuncular, Milli Takım ile birlikte Budapeşte'ye gitmeyecek.
Mehmet Topal, dün akşamki Romanya maçında aldığı darbe sonucu sağ alt baldır adalesindeki (gastrosoleus) kanama bulguları; Selçuk İnan, sol uyluk arka kas grubundaki (biceps femoris) ödemin devam etmesi; Burak Yılmaz ise, sol kalça arka kas grubundaki (gluteus medius) ödem bulgularının sürmesi nedeniyle kadrodan çıkarıldı.
Ayrıca; Acıbadem Kozyatağı Hastanesi'nde MR'ı çekilen Arda Turan'ın sağ ayak bileğinde kemik ödemi ve dış yan bağda gerilme tespit edildi. Yine MR çektiren Gökhan Gönül'de sağ uyluk ön adalede (rectus femoris) gerilmeye bağlı ödem belirlendi. Her iki futbolcunun da tedavisi Milli Takım kampında sürüyor.
Nuriyi Maccaristan macinda gorecegiz o zaman
O zaman şöyle bir 11 çıkar mı?
Volkan Demirel
G.Gönül - Ömer - Semih - Hasan Ali
Hamit - Emre - Nuri
Sercan - Umut - Arda
Şimdi mi aklına gelmiş bu oyuncuları almak Abdullah Avcı'nın ?
sağ bekte serdar ya da hamit oynar. gökhan da sakatlanmış.
macaristan'ı yensek bari...
Semih Romanya macinda super oynamisti kesilmez bence
Caner oynasın Caner.
Aynen ironi yapmış. :D Ama arkadaşın anlamaması normal, şu ifadeyi kullansaydı daha iyi olabilirdi ; (!)
semiH topu oyuna sokma anlamında ne kadar iyiyse fizik ve pozisyon alma bakımından da o kadar zayıftı.
Oyun kurma anlaminda Mehmet Topaldan iyi oyun kurdu bence.Turkiye de oynayabilecek 4tane iyi Defansin ortasinda oynabilecek isim var bence Omer Toprak , Semih Kaya , Egemen Korkmaz , Ibrahim Ozturk.Baska aklima gelmiyor ve Ibrahimin secilmemesi Egemenin fenerbahcedeki formsuzlugu ve cok sert oynama gibi bir durumu var bence Omer Semih devam edecek Macar macinda.