Ben altyapısı iyi olan Balkan takımlarını tavsiye ederim.Slovenya,Hırvatistan,Sırbistan ve Bosna liglerinden...
Printable View
Ben altyapısı iyi olan Balkan takımlarını tavsiye ederim.Slovenya,Hırvatistan,Sırbistan ve Bosna liglerinden...
Açalım bakalım editörü bulabilecez mi birşeyler :) İlk aklıma gelen takım Siirt Jetpa oldu :D 2.lige göre iyi para vardır onlarda.
Hee ben yanlış anlamışım o zaman :)
Bu arada 2.Ligde bulunan Monaco'nun başkanı zenginmiş haberiniz olsun.
Watford'u tavsiye edebilirim sana, güzel takım, çok şugar bi' baba var başta :) underwriter ne demek bilmiyorum ama ihtiyaç durumunda para koyan başkan çeşidi olabilir.
Borç yok, takımın morali iyi, championship takımı, hiç şampiyonluğu yok permier lig'de. Taraftar profili iyi, öyle fanatik değiller ama sadıklar takımlarına, düşse de kalksa da yanındalar :) Çoğu maçta 10bin civarı seyirci olur. Dipnot olarak yanlış hatırlamıyorsam si games forma sponsoruydu bu takımın. Wimbledon ve Watford formalarında reklam gördüğümü hatırlıyorum :) Güzel bir ayrıntı bu da :)
Yine aynı ligden Leicester City'ye de göz at derim.
Yav Ben Oyuna Isınamadım Oyuna Başlıyorum Transfer Sezonu Falan Debeleşiyorum Lig Başladıktan Sonra 5-6 Maç Sonra Hevesim Kaçıyor :(
Şuana Kadar Oynadığım Takımlar:
Beşiktaş
Gaziantepspor
Gençlerbirliği
Kırıkkalespor (BAL Ligi Yaması)
Kayserispor
Türkiye (1 Sezon Oynadım Dünya Kupasından Sonra Sıkıldım)
Twente
Roma
Bu Takımlar Baydı Beni Çıldırdım Acaba Çok mu Zor Takımları Seçtim :D
Bir El Atıverinde Şöyle Sezon Başını Uğraştırmayan, Sezon İçinde Akışıyla Sürükleyen Güzel Bir Kariyer Takımı İstiyorum Var mı Önerisi Olan ?
Real Sociedad kariyeri baya eğlenceli olabilir ilk sezon ilk 5 de bitirebilirsiniz ve gerideki oyuncular yerine transferler yaparak 2-3 sezona la liga'da ve avrupa'da şampiyonluk yaşayabilirsiniz
Sociedad Değilde Granada İle Başlamak Nasıl Olur Kulüpte Sadece 2.Lig Şampiyonluğu ve Bir Defa İspanya Kupasında Final Oynamış Kaybetmiş. Kulüpte Borç Falan Yok Acaba Madrid ve Barça Hegomonyasını Kırabilir mi ?
valla ben pek bılgım yok ama eğer hızlı oynayan takım ıstersenız real madrıd derım.
Zamanın çok mu oynamak için? valla benim pek zamanım olmuyo oyun oynamaya daha sene başından beri 1 tane adam gibi kariyer bitiremedim. Ama yazın gecelri çılgınlar gibi oyunucam. Ve onların planlarını şimdiden yapıyorum.
Sochaux
Southampton
KSK
Mainz ile kariyerler yapcam.Çok eğlenceli bu takımlar, öneririm
2013'ü hiç oynayasım gelmiyor eski serilerde deli gibi oynardım bu sene tık yok.Classic mod ile başlayıp denicem bir de belki daha zevkli olur.
Bana öyle bi' bilgi gelmedi, öyle bişey denmedi bana... Bana kombine dendi, taraftar dendi, ben bilseydim yapmazdım bu öneriyi. Sayılmaz bu :0:
İngiltere 1. ligindeki MK Dons, zevkli bir kariyer yapılabilecek takımlardan. FM 2008 oynarken bu takımla 2. ligten(İngilterede 4. lig oluyor) Uefa şampiyonluğuna ulaşmıştım inanılmaz zevkli bir kariyerdi.
Takım 2004 yılında kurulmuş, stat kapasitesi 22 bin gerçek hayattaki seyirci ortalaması 9.000-10.000 arasında değişiyor. Oyundaki durumuna bakmadım ama gerçeği yansıtmışlardır kesin. İngiltere 2018 dünya kupasını kazansaydı stadı 44.000 kişilik yapacaklardı ama olmadı. MK Dons 1889 yılında kurulan Wimbeldon futbol kulübünün taşınmasından sonra adını değiştiriyor ve 2004 yılında kurulmuş gibi lanse ediliyor. Aslen güney Londra takımıdır ve şu anki yeri Buckinghamshire'dadır. Takım farklı Milton Keynes'e taşındıktan sonra yeni adını alıyor.
Mevcut kariyerim bittikten sonra alacağım ilk takımdır. 2008'de çok iyi oyuncuları vardı ama şu an durum nedir haberim yok.
Pek yok böyle takım biliyorum ama yine de sorayım. Bölgesel Amatör ya da Süper Amatörden (yani perpetua'nın yayınladığı databasede oynanabilir olan) değişik bir takım arıyorum.
Aradığım özellikler;
1. Kulübün özel bir hikayesi varsa olabilir
2. Altyapı ya da antrenman tesisleri iyiyse olabilir
3. Takımın bulunduğu yer küçük ve şirin bir kasabaysa olabilir
4. Altyapısından önemli futbolcular çıkarmışsa olabilir
Yukarıdakilerden birinin olması yeterli
Ama önerdiğiniz takımın ilk sene bulunduğu ligde şampiyonluk hedefi koymaması lazım, yani ilk sene kafam rahat olacak orta sıralardan ya da alt sıralardan olsun.
Takım arayanlar için;
http://kirmizisogan.blogspot.com/201...er-yapmak.html
Vefa Tam İstediğin ve Aradığın Bir Takım :)
Bu Arada mpaker'in Önerdiği Takımlar Bu Kadar da Olmaz :D Benim Ezeli ve Sevmediğim Takımlar :D
Granada'ya Başladım Girişim Güzel Oldu Sevdim Sanırım Takımı Bakalım Granada ile Neler Göreceğiz Olmazsa Bu Kariyeri Eş Zamanlı Yayınlayabilirim de Bakalım :)
Saarbrücken Almanya 3.lig takımıdır.Lise Tarihinde Vardı 2 dünya savaşı sonrası Bağımsızlığını İlan edip Saarland diye özerk bir böle oluşturyolar bu özerklik zamanında dünya kupasını ve bircok dünya takımı ile hazırlık maçına katılıyolar İnternneten Araştırabilirisiniz
Dinamo Zagreb ile kariyer yapılması lazım kesinlikle. Hatta ben bu akşam bir kariyer başlangıcı yapacağım bu takımla. Kendi liginde iddaalı olan bir takım. Ayrıca Avrupa'ya hatrı sayılır futbolcular kazandıran bir ekip. Kadrosu genç, taraftar takımına bağlı. 35.000 küsür stat. Ayrıca takımın borcu yok. Lig içerisinde başarılı ama Avrupa'da adından söz ettiremeyen bir takım. Avrupa'da başarı kovalayan ve genç oyuncu yetiştirmeyi sevenler için ideal bir takım.
Red Star la oynuyorum gayet iyi bir yönetimi var stad,tesis ve altyapı bakımındanda çok iyi. Zaten sırbistanın köklü bir klubü. Şampiyonlar ligi yarı finali gördüm anca 4 sezonda fakat siz daha iyisini yapabilrisiniz.
Lazovici ilk sene sattım çok iyi para verdiler.Red starı bıraktım Polonyanın başına geçtim. Ama senin için sssni koyayim.Ayrıca çok iyi genç oyuncular çıkıyor takımdan şuan barca real chelseade oynıyan çıkarttığım bir kaç oyuncu var.
http://img593.imageshack.us/img593/3...enelbakpro.png
alman ligini tavsiye ediyorum bayern hariç herkesi yıkabilirsiniz rekabete açık bir lig. bayern'i de 3. sezondan sonra yavaş yavaş ezmeye başlarsınız. stadlar genelde full çeker tv gelirlerinden iyi paralar geliyor. ister ikinci üçüncü ligden başlayın doğru transferler yaparsanız yukarı doğru tırmanabilirsiniz. önceki serilerde alman ligi denememiştim pişman oldum. ispanya liginden daha keyifli.
Bayern için o kadar beklemeye gerek yok. :)
Ben ilk sene transfersiz Gladbach ile 3. oldum, 2. sene aynı kadro 1-2 takviye ile de Şampiyonluğu aldım.
Hiç kuşkusuz Leeds United !!!
Konuyu sabitliyorum arkadaşlar.
Blogunun adı değişti diye biliyorum. Bir bakayım, linkini bulursam eklerim.
edit: http://fmgazetesi.blogspot.com/2013/...er-yapmak.html
eyvallah saolasın aradığım tamda buydu
Bu aralar yeni bir kariyere başlayabilirim. Aklımda ki takımlar;
PSG
Hannover96
Lazio
Daha önce kariyerini açmadığıma pişman olduğum takım; Bucaspor.
İzmir'in her takımı kariyer için ideal :) Altyapısı da Türkiye şartlarında gayet iyi.
npower Championship'ten Blackpool ve Brighton.. İlk sene çok rahat premiere çıkarabilirsiniz.. Ayrıca oynaması son derece zevkli..