Günde ortalama 10 saat aktifim. Ortak kariyer yapmak isteyenler steamdan ulaşabilirler. :)
Steam ID : 53erdogan53
Printable View
Günde ortalama 10 saat aktifim. Ortak kariyer yapmak isteyenler steamdan ulaşabilirler. :)
Steam ID : 53erdogan53
Ölü topragı atayım üstümden... Ortak kariyer yapmak isteyen genc yiğit delikanlılar :D beklerim...
hesap:sukas6 bu aralar finallerimin bitmiş olması sebebiyle cok boşluk oluyor isteyen arkadaşlar irtbata geçerse ortak kariyer açabiliriz :)
takım lig fark etmez hafta içi 1-1.5 hafta sonları 2 saat online ım isteyen varsa pm atsın :D
Galatasaray - Fenerbahçe Ortak kariyer arkadaşı arıyorum, Galatasaray bende Varmı Fenerbahçeli menejer?
Cuma-Cumartesi-Pazar Günleri oynanır. Takım Önemli değil. Steam İd: birdo95
ortak kariyer yapılır lig farketmez zaman farketmez gün mekan yer hic önemli degil sadece amac oyun oynamaktır arkadaşlar.isteyenler özel mesaj yoluyla ulaşabilir. ram 2 gb isteyen olursa oyunu kendim kurabilirim .
ozn.klc01 Steam adres gel istersen
Bu hafta akşamları ortak kariyer için uygunum istekli arkadaşlar olursa
steam hesabım :ilhancicek
Bende sabahları uygun oluyorum. Steam ID ardauzal009
ardauzal009
ortak kariyer için birini arıyorum... C.tesi pazar evdeyim h.içi de 7 den sonra evdeyim. özel mesajla ulasabilirsiniz...
Steam ID berko68
ortak karıyer hadı arkadaslar lıg takım fark etmez
Ortak kariyer yapmak istiyorum. Genelde akşamları online olabilirim. Benim gibi üniversite öğrencisi gençler ile bir kariyer olabilir. Türkiye liginde Galatasaray birinci tercihim olur. Ama istenirse anadolu rekabeti de yapabiliriz.
Steam ismim : Serorio20
Buradan veya oradan ulaşabilirsiniz.
şuan kariyer isteyen varmı
Steam İD:Raulsanchez1907
8GB Ram var,İstediğiniz ligden ortak kariyer yapabiliriz.Sitede paylaşarak yaparsak daha güzel olur :)
Kariyer yapmak isteyen varsa steamdan ekleyebilir
ıd: dexlampers
Kariyeri yarıda bırakmayacak biri varsa Steam ID 19karabulut07 Lig farketmez
Ortak kariyer yapmak isteyenler.
Hadi ama ortak kariyer yapmak isteyenler Steam ID:berko68
Ortak kariyer yapmak isteyenler,Forumda paylaşmak daha eğlenceli hale gelir.O yüzden bu kritere uygun arkadaş ile kariyer yapmak istiyorum.
Steam İD: Raulsanchez1907
Ram : 8 GB
E.Kartı : 4GB
:)
bu arada bnmde 8gb ram 6 gb ekran kartı :))
8 gb ram .1 gb ekran kartı var. Oynamak isteyenleri beklerim. ilhancicek steam ID
Uzun bir dönem aksatmadan ortak kariyer yapacak bir arkadaş arıyorum. Gs - Fb, Münich - Dortmund, Psv - Ajax, City - United gibi takımlar arasında olsun istiyorum. Yapmak isteyen ö.m yollasın konuşalım.
Ben de ortak kariyer oynamayı düşünüyorum. İsteyen varsa özel mesajdan ulaşsın :D
Ortak kariyer yapmak isteyen varmı ?
Her takım ve her lig bana uyar.Konuşmak isteyen öm atsın detayları konuşalım.
Ortak kariyer arkadaşı arıyorum. Roma Lazio mücadelesi olabilir yada başka ezeli rakipler