Kayseri ne yapmaya çalışmış anlamıyorum taktik dizilişleri ne ?
Printable View
Şu Bobo'yu bi izleyelim bakalım :)
fm 11 ve 10 un yıldızlarından engin bekdemir 11de dikkatle izlicem şahsen :D
gooooooooool umut attı 1-0
Umut reis attı :) uAburak89 sanırım farklı galibiyet geliyor. :)
Galatasaray çok hızlı ve rahat başladı. 8 dakikada iki gol. Çok gol olacak gibi bu maçta.
İnşallah, inşallah. İyi başladık, gol de geldi. :) Hamit için sevindim en çok, güzel ortaladı. :)
Bobo hediye etti pozisyonu.
Cris'e de helal olsun ama, bi Ujfalusi değil ama tecrübesini konuşturdu pozisyonda.
Cris'e helal olsun gerçekten iyi müdale etmiş , tecrübe işte ah birde yavaş olmasa ...
Hakem hem bizim, hem Kayseri'nin penaltıları yedi sanki.
Riera bugün iyi, hele son pozisyondaki ters kademesi çok başarılıydı. Eboue ve Hamit nispeten daha uyumlu gözüküyorlar.
goooooooooool cris 2-0
Yekta'nın maşallahı var, formayı çok özlemiş Aslan belli ki. Melo da elinde twit ile evinde endişelidir şimdi. :)
Selçuk İnan geri döndü ! 3-0 oldu, atın be daha da atın !
Kayserinin çok net penaltısı verilmedi. Oyunun kaderini etkileyebilecek bir dakikaydı.
Kayseripor Oyun Disiplininden Kopmadı Gol Yiyerek Başladı ..
Çok rahat bir ilk yarı oldu bizim için. İki şeyi çok net gördük bence. Cris > Semih ve Yekta >>>>>>>>> Emre Çolak. Yekta varken Emre oynarsa büyük ayıp olur.Cluj maçında da Yekta ile başlar hoca.Hatta Yekta iyi oynamaya devam ederse Melo'yu da kesebilir.Yekta sadece oynamıyor aynı zamanda Selçuk'u da oynatıyor.
Beyler Melo yok ve Selçuk yeteneklerini gösteriyor onun arkasını toplama görevi yok çünkü Yekta oraları hallediyor ve hala Emre'den bahsediliyor burada enteresan bir durum. Emre Çolak "boşları toplama" işini bizim ligde en iyi yapan adam ve Amrabattan az bir katkı vermiyor oynadığı zaman da. Melo'nun olmayışı Selçuk İnan'ı Selçuk Beckham yaptı bugün. Geçen sene de Melo adam gibi performans gösterdiği için Selçuk çok iyi işler yapmıştı.
Tahmin ettiğim bir görüntü, maç 5-0 gibi bir skor ile bitebilir.
yekta ve melo cok farkli noktadalar benim bildigim. Birbirlerinin yerini nasil alabiliyor, bana ilginc geldi bu. Daha ofansifti onceden, demek simdi selcugun arkasini toparliyor. Yalniz teknigi cok iyidir yektanin, umarim beklenen patlamayi yapar artik.
Yalniz mac cok klasik, kayseri ali samiyende her zaman fark yer :)
Yekta zaten ofansif aslında ama o yapısına rağmen savunma görevlerini de yapabiliyor bugün. İsteği, hırsı sayesinde. Uzun vadede tabii ki yerini alamaz Melo'nun ama böyle maçlarda iş yapar.
ben yektayı fmde 3. sağ bek yapıyodum :D
Burak son pozisyon olmayan bitiriciliğini konuşturdu :)
Kayserispor o kadar kötü defans yaptı ki, Galatasaray'ın özel birşeyler yapmasına gerek kalmadı. Rahat kazandı, moral depoladı.
Yekta bugün bayağı top çaldı ve bunları genelde olumlu kullandı. Bilemiyorum yani oyun yapısı gerçekten çok farklı birisi ama, Melo'nun işine evrilebileceğinin sinyallerini verdi. Bir iki maç daha böyle oynarsa formayı daha da bırakmaz.
Galatasaray'ı kazanırken 8 numarayı da böyle oynarken görmek hepsinden daha güzel.
Son yillarda yasanan olaylardan sonra kayseriyi yenmek daha da zevkli oldu. Tribun olarakta guzeldik. Sadece bi ara yeni tezahuratlar ezberletilmeye calisiliyordu orada sessizlik olmus olabilir :)
Mactan oncede stadin ordaki Tatlises kebapta Ibrahim Tatlisesi gorduk. Agzini şapırtada şapırtada yiyordu :D yemek bittikten sonra kalktiginda hala degnekler yardiminda yuruyordu. Baya zaman gecti olaydan ama hala etkisi var demekki.
Neyse zevkli bir macti. Tebrikler Imparator ve Askerleri.
Adamın nasıl sağ çıktığını hala anlayamadım ben. Adamın kafasına keleş sıktılar yine ölmedi. Maaşallah!
Maça dönersek, ilk yarı maçı kopardık zaten, 2. yarı da aktif dinlenmeyle geçti. Burak yine yaptı yapacağını, bin türlü olumsuzluk gösterdi ama golünü de attı. Yine de 4-6 arası gole oynayanlar bugün Burak'a sövebilir. 2-3 tane net pozisyonu hiç etti yine.
Amrabat: "Hepimiz her dakika hazır bulunmalıyız. Giydiğimiz forma Fenerbahçe forması değil parayı alıp yatalım. Galatasaray forması giyiyoruz."
Facebookta gordum dogruysa ayip etmis.
Doğruysa resmi siteler bunu haber olarak kullanır zaten. Yalansa sadece facede dolaşır durur. Şuanki görünüm yalan olduğunu gösteriyor.
Doğru kafasından vurulmuştu. Hatta felçli bile kalabilirdi. Ben bel bölgesinden diye hatırladım diyeyse :)
Facebook'da gördüysen yalandır.
Twitter'da da yazanlar var ama sanmam böyle bir açıklamada bulunsun. Yalandır.
Yektanın oynamasına çok sevindim. Çokta iyi oynadı bence. Hoca semih aydın gibi isimlere bu kadar şans tanırken yektayıda unutmamalı. Ben bugun skordan çok Yektanın oynamasına sevindim. Umarım devamı gelir.
Güzel bir akşam oldu, ilk yarıdan işi bitirdik ve rahatladık. Hala eksiklerimiz var, sorunlarımız var ama bu maçta olumlu şeyler daha fazlaydı sanki. 3-4 maçtır üzüyordu Galatasaray bizi, sağolsun bayram günü yüzümüzü güldürdü. :)
Keşke Kayseri'ye 5-6 tane atsaydık:)Galibiyet çok iyi oldu gerçekten.Ölü toprağı attık üzerimizden.Kayseri ile son zamanda yaşadığımız olaylardan dolayı küme düşmesini pek istiyorum.Sene sonu isteğim gerçekleşir umarım.