Oğuz'un asisti çok iyi.Oraya bizim ülkede yetişmiş sıradan bir orta alan oyuncu inse geri pas değilde kaleye doğru atmaya çalışırdı.Bizde bi Arda o şekilde atıyordu.
Printable View
Oğuz'un asisti çok iyi.Oraya bizim ülkede yetişmiş sıradan bir orta alan oyuncu inse geri pas değilde kaleye doğru atmaya çalışırdı.Bizde bi Arda o şekilde atıyordu.
Oğuzhan harika bir oyuncu, keşke Q7'de olsaydı şu takımda daha iyi olurdu.
Tebrikler Beşiktaş..
Bu skopr kimseyi şaşırtmasn! Bozuk saat dogruyu gösterdi..Allah BJK taraftarınada sabır versin.Bir adam hiçmi atamaz karşı karşıya!
Beşiktaş lige ısındı artık..Bozukluğu attı üstünden...Necip performansını en üst seviyeye cıkardı...Ben kendi evinde bu hiç bir şey yapamayan "AMA KOŞAN,MÜCADELE EDEN,TOP KAPAN,VE 3 PASTA İŞİ BİTEREN" Takım olmaya devam ederlerse ..Beşiktaş bir cok anadolu takımına baskı kurabilir diye düşünüyorum..
Yanlış anlama ama birisi Fenerbahçe için söylese bu ' bir çok anadolu takımına baskı kurabilir ' lafını, ben rahatsız olurdum. Beşiktaş derbilerde de evinde baskı kurabilir, Galatasaray maçında gördük bunu. Kadrosu diğer iki büyük takım kadar iyi olmasına gerek yok, adı Beşiktaş bu takımın, saygı duymak lazım.
Necip çok hırslı, çok agresif, beğeniyorum tarzını, ancak o tipe o sertliği bi türlü yakıştıramıyorum :D
Oğuzhan da gördüğü gereksiz kırmızıya rağmen övgüyü haketti, umarım Türk medyasına kurban gitmez.
Şunu söyleyim..Beşiktaşın taraftarının bir coğu memnun değil samet aybabadan ..Onlarda durumun farkında..Derbinin havası farklı olur..Sonuçları kestirmek zor..Ama ilk dış saha derbisinde..Direnemediler..3-0 net bir skorla mağlup oldular..Ben anadolu takımlarıyla baş edicek bir kadrosu olduğunu söylüyorum beşiktaşın..Fenerbahce,galatasaray..Bunlar biraz fazla gelir..Ve her deplasman zor geçiçek bundan sonra..Orduspor ve Eskişehir deplasmanları özellikle..
Çok farklı şeyler söylemiyoruz. Vurgulamak istediğim farklı ama. Kadrosunun zayıflığının ben de farkındayım Beşiktaş'ın, bunun da bir sebebi var tabii hepimizin malumu.Evet Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ligin üstünde bir kadrosu var, ancak Ordu ve Eskişehir deplasmanlarında biz de zorlanırız çok da anormal olmaz Beşiktaş'ın zorlanması.Eldeki kadro itibariyle Beşiktaş bize göre iyi futbol oynuyor bile derim, taraftarlığı bir kenara atarsam.
Galibiyet güzel ama yeni yeni form tutmaya başlayan Oğuzhan'ın kırmızı kart görmesi kötü oldu.Haftaya zor bir maç var çünkü.Bir seriye başladık yeniden.Umarım tekrar bir puan kaybı serisi yaşamayız.
Oynanan futboldan memnunum, takımda yardımlaşma çok iyi, iyi yoldayız. 2. yarı farka da gidebilirdik aslında ama olmadı. Özellikle Almeida yine kaçırdı, adam karşı karşıya atamıyor abi anlamadım gitti. Oğuzhan'da iyi kumaş var ama dünkü kırmızı kartı çok acemiceydi. Yavaş yavaş daha iyiye gidecektir ve Milli Takıma çağırılacaktır diye düşünüyorum. Bursaspor maçında olmayacak olması da gerçekten kötü oldu.