Stoch abartılıyor gibime geliyor ve bir aralar fenerbahçe 15e filan bırakmıyor deniliyordu...
Printable View
Stoch abartılıyor gibime geliyor ve bir aralar fenerbahçe 15e filan bırakmıyor deniliyordu...
Stoch gitsin halterci olsun futbolcu olmaz ondan...
Stoch Caner'den kat kat iyi bir futbolcudur,biraz maç yaparsa zaten görürüz.Hatta yapmasına da gerek yok 2 iyi sezon geçirdikten sonra 3-4 ayda bozulacak bir futbolcu değil.Maça gelirsek,Fenerbahçe alıp götürür.
Stoch'ta şuan tek eksik olan şey gol. Eminim gol attıktan sonra güveni yerine gelecek ve kendini daha çok toplayacaktır.
11 güzel bugün yedekten girmesini şiddetle beklediğim 2 isim var, Recep Niyaz ve Krasiç 3. isim derseniz Semih. Sayın Kocaman umarım olur da yine 2-3 farklı skor avantajını yakalayınca oyuna Wonderkid Selçuk Şahin'i almaz.
Feryada gücüm yok..! Hatasız Kul Olmaz ama bu kadroyla hatalar cok fazla.Kazanırız inşallah.Umaırm akhisar macındaki gibi oynamayız.Çünkü akhisardan 10-15 gömlek daha güçlü takımla oynuyoruz.
kimse yazmamış. 1-0 öndeyiz Kuyt'ın golüyle.
Fenerbahçe çok iyi top yapıyor. Paslar tık tık adrese ulaşıyor, böyle giderse benim handikaplı kupon da tutar :D
Çok mu çok iyi oynuyoruz.. Meireles farkını belli etti hemen..
Stoch bu gün yeniden doğacak gibi, haydi inşallah.
Umarım farklı kazanırız, takımın buna ihtiyacı var. Rakipde hiç bir şey yok.
Ercan Taner'e zorla mı sunduruyolar acaba maçları?
Fenerbahçe'ye bir üst turda başarılar şimdiden.
15 dk dır aynı tezahürat yeter la
Arkadaşlar internetten izliyorum maçı ama arada bir donuyor. Bir tek bende mi böyle, yoksa diğer internet Star tv izleyicilerinde de var mı aynı durum ?
http://www.startv.com.tr/canli-yayin dan izliyorum takılmıyor.
Hocam ben de aynı yerdeyim, net kalitesiz sanırım benim.
Moussa Şovvv 2-0
Soooow süper goldü be.En sevdigim gol tarzı. :D
Sow'u öyle seviyorum ki tüm golleri Sow atsın istiyorum..
Sow cidden çok fazla :)
Sow Sow Sow.... Baba ne gol attı be... :) Bir de fmde çok gol atıyor diyoruz, adam hak ediyor bence. :D
Gladbach yeniyor kötü bir durum bizim için, eğer kaybederse yüzde99 çıkarız.
Sow yavaş yavaş Niang potansiyeline geliyo.. Onu buraya getirenin ellerinden öperim..
Sow sen nasıl birşeysin dostum :)
Cristian Avrupa'da bir başka oynuyor sanki ya da bana mı öyle geliyor ?
Attığı gol elbette güzel ama gol atmasa da buraya girdiğimde ilk yazacağım yine Sow olacaktı. Bu adamı almayı düşünen, transferinde emek harcayan, para harcayan hatta buraya getiren uçağın kaptanına bile helal olsun.:)
Fiziksel seviyesini arttırdıkça nasıl bir tarzda oyuncu olduğunu daha iyi görüyoruz, gol vuruşunda sıkıntısı yok, bir da savunma ile boğuşup bunlardan galip çıkan yönünü de bir kaç maçtır gösteriyor, aman nazar değmesin.
1 Meireles takımın hücum gücünü tamamen değiştirdi. Açık açık görülüyor ki Selçuk Şahin'in bu kadroda alternatif olacağı tek isim Mehmet Topal. Meireles olmadığı zaman ileriye dönük oynayacak bir oyuncu oynatmadığımız için oyun bizim açımızdan tamamen kilitleniyor. Aykut Kocaman'ın ne yapıp edip Sezer, Recep, Salih gibi ileriye yönelik oynayabilecek oyuncuları hazır tutması lazım. Madem bu sistemle oynayacaksın sistemin ne gerektirdiği apaçık belli. 3 orta alan oyuncusu şunları gerektirdi mi takım top oynuyor.
(Fm tabiriyle 1 Ofansif Ortasaha 1 Çift yönlü Ortasaha 1 Defansif Ortasaha, 3 ön libero gibi oynayan adam değil)
İkinci yarı Krasiç ve Recep'in girmesini arzu ediyorum. Skor iyi, şartlar musait, baskı yok, tempo yok umarım yine Selçuk Şahin oyuna girmez. Keza Sow'u dinlendirmek adına Semih Şentürk de diğer bir tercih hakkı olabilir. Ama ne olur Kocaman al şu Recep'i bir yarım saat izleyelim.
Bu limasol gibi takımları nasıl avrupada oynatıyorlar anlamıyorum adamlar 2 pas yapamıyorlar, fenerbahce iyi oynuyor tebrık etmek lazım.
Hasan Ali evine kadar gidecekti. :D
Şu anda Beşiktaş'ın Ne Bir Heves Ne Bir Tutku adlı marşını söylüyor F.Bahçe taraftarları.
[YOUTUBE="yxBTLuNYUc8"]BJK[/YOUTUBE]
Ve F.Bahçe için AEL maçı biter. Hedef, farkı arttırmak olmalı artık. :)
Moussa Sow ya !
Rakip 10 kişi Selçuk girmesin artık.
Caner'le Selçuk hazırlanıyormuş !
Yahu bulmuşsun böyle şeker maçı rakip 10 kişi skor var her şey var. Az oynayan oyuncuları oyuna al biraz form tutsunlar hazır olsunlar, Al Recep'i Al Krasiç'i Al Semih'i çok ilginç yemin ederim çok ilginç.
Helal Olsun sana yemin ediyorum helal olsun sana Aykut Kocaman !
Kombo direk kastık :D
Ahaha :D
Ah beee Selçuk Reyiz kariyerinde ilk defa 2 maç üst üste gol atmıs olucaktı heralde. :D
Şu pozisyonlardan sonra, Selçuk'un pası kahkaha atmama neden oldu.
Kocaman'dan beklenmeyen hareket Recep oyunda :)