Bienvenü bence, F.Bahçe'de A2 golcüsü bile olamaz. Daha top kontrol etmeyi beceremiyor. Hiç değilse, şu maçta Semih oynatılamaz mıydı?
3 oldu. De Jong.
Printable View
Bienvenü bence, F.Bahçe'de A2 golcüsü bile olamaz. Daha top kontrol etmeyi beceremiyor. Hiç değilse, şu maçta Semih oynatılamaz mıydı?
3 oldu. De Jong.
@uAburak89
Hayır,üstelik çıkarken tepki gösterdi.
Sırf Murat Kosova'dan dolayı izlemiyorum maçı. Başta izliyordum, ilk 10 dakikada öyle bir baydı ki direk kapadım televizyonu.
Maç boyu Galatasaray'a ve Beşiktaş'a küfürler edildi ancak Star TV'den herhangi bir ses kısma operasyonu gelmedi...
Maç için söylenecek birşey yok. Bunu göze almış Aykut Kocaman belli ki.
Öte yandan şu ana kadar 84 dakika muhtemelen de 90 dakika boyunca sahada izlemek zorunda kaldığım Krasiç için de bir özür bekliyorum Fenerbahçe yönetiminden. Bu kadar mı etkisiz olur bir oyuncu...
ikincı yarı etkisizdı cıktı neyseki son maça kalmadan işi bıtırmısız :P
yedeklerle as oyuncuların arasındaki fark net bir şekilde görülmüştür heralde.
Bu takıma kesinlikle forvet lazım Bienvenu devre arası yolcu zaten eminim düzgün bir forvet almak lazım.Sow sakatlansa hiçbir kulvarda şansımız kalmaz.
Stoch devre arası gidiyor, bu tepkiye daha forma giyemez.
Bienvenu belki gol atarda satarız hesabı vardı. Oda tutmadı.
Küfüre ses kısılmamasının bir Beşiktaş taraftarından Fenerbahçe için gelmesi ilginç olmuş. :)
Amaç galibiyetten ziyade bazı oyuncuların oynamasıymış sanırım hocaya göre. Yine de 2. yarı Kuyt ve Baroni'yi sokarak sonuç da elde etmek istedi.
Maç aktif dinlenme antremanı havasındaydı.Zaten saat 20:00'de başlayan maçların çoğu zevksiz geçmiş görünüyor skorlara bakılınca.Malum formalite maçları.
Maça gelirsek takımın yenilmesi veya yenmesi mühim değildi ancak düzenli ilk 11'de oynamayıp bir de mutsuz olan oyuncular için bir şanstı. Fakat hepsi de neden ilk 11'de oynayamadıklarını kanıtlamış oldular.
Tek sinirim bu ülkede Bienvenu futboldan para kazanıyor ya o bana çok koyuyor. Benim de o zaman en az Bienvenu kadar futboldan para kazanmam gerek bu ülkede. Eşitlik yok memlekette :D
Liderliğe üzüldüm diyebilirim. A.Madrid , Anzhi , Newcastle ... 2. olanlardan sadece bir kaçı :)
Kesinleşen rakipler;
Zenit, Bate, D. Kiev, Ajax, Anzhi, A. Madrid, Newcastle, Stuttgart, Napoli, Sparta Prag, Leverkusen.
Şu kadroda yedeklerden bir tane oyuncu doğru düzgün kendini gösteremedi ona yanarım.
Stuttgart gelsin. :D
Yenilmek önemli değil, puan alıp almamak da ama bir takım hiç mi futbol oynamayı beceremez.
Egemen, Serdar, Selçuk, Topal (Milli Oyuncular)
Stoch, Krasiç, Bienvenu (Avrupa tecrübesi olanlar)
Mert, Özgür, Recep (Tecrübesizler)
A2 takımını çıkarsak en kötü bu kadar oynardı herhalde.
Ayrıca bu maç bize gösterdi ki koca takımın oynayacağı bir B planı kesinlikle yok. Sol açık çıkar sol açık koy, orta saha çıkar orta saha koy. Bazı şeylere gerçekten anlam vermek güç, Sahanın en iyisi Stoch oyundan alınır, Bu dünyada sadece takımın hocasının sabır göstereceği Bienvenu'ye 90 dakika tahammül edilir, Sonra Stoch niye çıldırdı. Aman ha hocasından derhal özür dilesin, 2 gün sonra kontratı fesh edilebilir, yazıktır daha genç.
Ülke puanı acısından önemli bir karşılaşmaydı.Galip gelseydik cok süper olucaktı ama olmadı.Ama rakip takım yürüyerek top oynadı 5-6-7 atarlardı istemediler.
o degil de lider bitirmeseydik keske.. Neyse geliyosa Atletico Madrid gelsin de Falcao'yu izleriz
ilk yari 2-0 bitince cevirebilir Fb dedim ama ikinci yari 3 oldu cikarmasi güc oldu böylece. Ama lider bitirmeleri önemli hem ülke puani vs.
İyi işte Leverkusen fena kura sayılmaz :) Atletico falan ne ara ikinci oldu öyle yahu.
Formalite maçı da olsa farklı yenilgi temsilcimize yakışmadı. Umarım diğer turlarda başarılı sonuçlar elde eder Fenerbahçe.
Rus takimi gelecek yine .Ahanda buraya yaziyorum :) Anzhi veya Zenit
Atc. Madrid gelsin, geçen yıl kazandılar bu yıl lige daha çok önem veriyorlar. Gruplarda ki gibi yedek kadro ile mücadele edebilirler. Kaldı ki en kötü ihtimalle Kadıköy'de Falcao'yu göreceğiz.
Türk futbolu gelişiyor, bizim bir takımımızın da Avrupa'da keyfî mağlubiyet aldığını gördük ya daha da bir şey istemem :zuhaha
En güçlü rakip kimse o gelsin
Eleneceksek adam gibi takımlara elenelim.