Şahsen oyunda Galatasaray'ın lige ambargo koymasına lafım yok. Evet katılıyorum Fenerbahçe ile birlikte diğer takımlara göre kadro kalitesi iki seviye yukarıda bu iki takımın ama daha ilk sezondan olmak üzere Şampiyonlar liginde yarı final,final oynamasının mantıklı bir açıklaması yok. Bu başarı sezonluk değil her sezon tekrarlanan bir durum. Başlangıçtan 1,2 sezon sonra bu başarıları yakalasa Galatasaray tamamım ama o kadar winner takım arasında ilk sezondan yarı final,final oynaması abartı başka bir şey değil. Önceki mesajlarda paylaşılan ss'lerde görüldüğü üzere yendiği takımlar sizin şanslı kura olarak gördüğünüz takımlar değil dev takımlar. Benim oyunumda da R.Madrid,Dortmund ve Milan gibi devleri yenmişti. SS paylaşamayacağım ama Trabzonspor kariyerimde bunu yazmıştım. Galatasaray final oynamıştı
burada. Hatta Türkiye liginde yeni bir oyun açsam eminim Galatasaray bu başarıları yine ilk sezondan tekrarlayacak.
Oyuncu profilleri hakkında geçmiş serilerde bile gerçekte Galatasaray yokları oynarken oyunda çok sağlam profile sahip oyuncular vardı. Bu durum artık normalleşti bence. Galatasaray'da oynayıp yarım sezonluk iyi performans bile oyuncuya çok iyi özellikler kazandırabiliyor. Sabit.
Kişi neyse karşısındakini de öyle görürmüş :)