biraz taç atışı çalışması gerekiyor ama
Printable View
Hamit zaten hep günah keçisi alıştık da, golü atan ve gol dışında tek net pozisyonun kahramanı Elmander çıkarken, Emre hala oyundaysa, bu maçı daha fazla izlemenin manası yok. Kötü başladık, iyi bitiririz umarım.
Maçın kırılma noktası, 3-1'i Dany engelledi
Vay vay ne goller kaçıyor yahu. Atamayana atarlar ama
Kasımpaşa en son ne zaman maç kazanmış maçları hep berabere bitiyor. Vay anasını satayım Galatasaray olunca karşısında ölümüne oynuyorlar.
Burak ve Emre Çolak niye sahada?Elmander neden dışarıda Burak neden içeride?
kasimpasa cok net goller kacirdi.
Maçkolikte adam takıma para yatırdığı için söyleniyor. Ben Kasımpaşa'nın maçlarını takip ediyorumda en son ne zaman maç kazandığını hatırlayamıyorum Şota geldiğinden beri. Galatasaray'a karşı bu kadar istekli oynamasını enteresan buluyorum çünkü sahada çok rahat ve umursamaz bir Kasımpaşa görüyordum hep.
http://www.mackolik.com/Team/Default.aspx?id=656
Kasimpasa kaybetmek icin mi ciksaydi anlamadim simdi
Emre nasıl 90 dakika sahada kalabildi yahu anlamak imkansız. Maç başından beri 10'a 12 oynuyoruz resmen.
Bende bu yorumu anlayamadım. Ben neden öyle birşey yazayım? 5-6 maçtır kazanamayan ve en son evinde İBB'ye 2-0 yenilen, içeride dışarıda vurdum duymaz Kasımpaşa, sanki Galatasaray'a gelince '' beyler maç Galatasaray ileymiş toparlanın '' dermiş gibi bir oyun sergilemelerini enteresan buldum. Kasımpaşa her maç böyle oynasa şampiyon olur. Gerçi haftayada yine normal Kasımpaşa oyununa dönerler.
Kesin teşvik almıştır Paşa..
Ayrıca Galatasaray taraftarının çoğunluğu Emre Çolak için kızgınlar. Orta sahanın ortasında oynatıldığı maçlarda Emre Çolak çok yararlıydı. Galatasaray'ın şu oyun yapısında Fatih Terim adamı sola hapsediyor. Geçen sezon Engin ile her iki kanadı kullanıyorlardı ama daha çok ataklar ortadan geliştiği için göbeği kullanan , pas alışverişini çok iyi yapıyordu. Direk alıp soldan yardırabilecek bir oyuncu değil kesinlikle.
Adamlar haketti helal olsun.Takımın bu sene en kötü oyunuydu yapacak bir şey yok.
Bravo Fatih Terim Bravo.Hangi mantıkla hangi zihniyetle Emre 90 dakika oynar ? Nasıl göremiyor bunu.Gol atan,atmak için çabalayan Elmander çıkıyor sahada ruh gibi gezen bir işe yaramayan Burak sahada kalıyor.Mağlubiyetin baş mimarı Fatih Terim.Ruh aranacaksa önce Fatih Terim'de aranmalı.Bir an önce transfer yapılmalı ve sistem değişmeli.Sneijder mi gelir kim gelir bilmiyorum ama bu şekilde olmaz.
Kasımpaşa dibine kadar haketti maçı.
İki takımında savunmada büyük sorunları var. Atan kazandı sıkıcı maçtı özellikle ilk yarı spikerin dediğine göre 2 kaleyi bulan şut 2 gol vardı. Değişik maçtı uzun süredir kazanamayan Kasımpaşa aldı.
İnanılmaz umursamazdı takım, Fatih hoca çok sakindi yanda. Şaşırdım.. Riera savunmada çok aksıyor gerçekten, bi sistem değişikliği şart gibi bu forvetlerle olmaz bu sistem.. Aydın ve Sabri dışında takım tatildeydi. Çok sinirlendim maçta özellikle Emre'ye.
Helal kasımpaşa, çok iyi oynadılar ve hak ettiler.Karşılarında Gs olunca ölümüne mücedele ediyorlar diyenlerıde anlamıyorum.Heralde türkiyenin en iyi takımlarına karşı Fb,Bjk ve Gs karşı oynadıkları zaman ekstra motivasyon olacaklardır, cıkaracakları güzel olan herhangi bir 90 dakika kariyerlerini tamamen değiştirirebilir.
Kaç paraysa verip geçen seneki takım ruhunu geri getirelim, böyle kaybetmeyi kabullenemiyorum.
Savunma falan bahane , takım ilerde de hiç bir şey yapamıyor oyunda top bile tutamıyor net 10 numara eksik başta.
Sneijder umarım izlememiştir şu maçı.
gs kazanir ya da en fazla beraberlik olur diyordum mactan once, kasimpasanin yenebilecegini hic dusunmemistim. kasimpasa 2-1 iken buldugu kontralari gole cevirse tarihi bir fark olabilirmis. gsde konsantrasyon kaybi var sanirim. transfer soylentileri bile buna neden olduysa gerceklestikten sonra neler olur kimbilir. bjk icin lider olma firsati dogdu, bunu degerlendireceklerdir. bu arada haftalardir kazanamayan kasimpasa liderin sadece 7 puan gerisinde, cok ilginc bir sezon yasiyoruz.
Oynamazsak kazanamayız bu kadar basit.
Fatih Terim sezon sonu bırakır görevi. Adnan Polat'ı, Adnan Sezgin inadı bitirmişti, Ünal Aysal'ı da Bülent Tulun bitirecek. 2. adamlardan çekmeye devam.
terim çok fena bombalıyor yönetimi
Ya başkan gider ya terim
Fatih Terim uzun süredir yönetimle sürtüşme yaşıyor, transfer döneminde zaten bu tavan yaptı, Fatih Terim'in istemediği adamların peşinden koşulması özellikle onu rahatsız etmiş durumda ki az önce zaten bombayı çıkardı ağzından.
FTerim: Genellikle sessiz kaldım.Sessizlikte bir cevaptır. Takım başarısız olduğunda karışır sanardım ama camia başarılıyken de çözülebiliyor.
Ben böyle bi rezillik görmedim. Koca Galatasaray, küçümsemek için söylemiyorum ama döndük Sivas'a, Antep'e.. Tekrar söylüyorum takımdan önce Fatih Terim'in kendini düzeltmesi lazım. Daha da zor yapar basın "FT Sneijder'i istemiyor" haberlerini.
Fatih Terim: 40 yıldır bu kulübe hizmet ediyorum. Sadece TD olarak değil elemanı olarak da bu hizmeti sürdürüyorum.
Buda fena
Beklenmedik bir skor oldu. 5 maç aradan sonra kazanan Kasımpaşa ve 5 maç aradan sonra kaybeden G.Saray olarak da, ilginç bir istatistiğe şahit olduk. Bu sonucu, yarın akşam değerlendirip liderliğe yükseliriz umarım.
Bundan sonra ya çıkış olur ya da hepten batış. Bu sezon için konuşuyorum. Sezon sonu ya başkan gider ya hoca, gönlümden geçen Fatih Terim'i üzenlerin defolup gitmesidir ama büyük ihtimal tersi olur, hoca istifasını verir. Herşey yolundayken en azından var olan sorunlar dillendirilmiyorken, kişisel şovlar uğruna transferi 1 numaralı gündem maddesi yapan başkanın yatacak yeri yok kimse kusura bakmasın. Çenesini tutamayan başkan istemiyorum, almaya niyetli olduğun adamı söylemek zorunda değilsin, mühim olan alma süreci değil, sonuçtur. Herşeyi berbat ettikten sonra takımda 28 tane Sneijder var diyerek de tüyü dikti, ne hocanın morali kaldı, ne oyuncuların. Şu transfer dönemlerinden nefret etmeye başladım, uyuşturucu gibi bir şey. Maça gitmeyen, gidip bağırmayan adam geceleri transfer nöbeti tutuyor.
Fatih Terim bu kulübün başkanı olacak günün birinde, dibine kadar hakediyor bunu. Onun verdiği katkıyı, hiç kimse vermedi. Her taşın altından çıkan liseli zihniyetin bunu algılaması lazım. Geçen sezon da bunun gibi dönemler oldu, ben bile yoruldum, sıkıldım, adam ne yapsın daha. Oyuncuların kafası maçta değildi dedi bu sezon defalarca, bugün de kendisinin kafası maçta değildi ne yazık ki. Giden 3 puandan fazla, geri getiremezsek çok büyük hayal kırıklığı yaşarız Mayıs'ta.
Ünal Aysal Fatih Hocanın gönlünü alır sezon sonu şampiyonluk gelir
Fatih Terim, bilinçli olarak Galatasaray'a zarar veriyor şu an. İki sezondur ruhtan çok profesyonelliği öne çıkarıyor, Ünal başkanın "Avrupai başkan modelliği"ne gelince basın toplantısında başkanla olan problemiyle ilgili gönderme yapıyor. Kendisi de farkında, böyle ilerlemiyor bu işler
Sadece ilk yarıyı izleyebildim ve G.Saray savunması ve orta sahası evlere şenlik durumdaydı. Tek diyebileceğim bu.
Fatih Terim sayesinde TV'lere çıkıp, her fırsatta şov yapan, gaf yapma bağımlısı başkan zarar vermiyor, sürekli kendisiyle çelişen, konsantrasyonu bozan başkanın yaptıkları doğru, Fatih Terim bilerek zarar veriyor öyle mi ?
Başkan'ın görevi hocanın istediklerini yerine getirmektir, hoca sana listeyi vermiş, alabiliyorsan alırsın. 5 tane gazeteci görünce aşka gelip listeyi ortaya dökmekle olmaz o işler. Hoca başarılı mı ? Dibine kadar. Bitik durumdaki Florya'yı ayağa kaldırmış, şampiyon yapmış takımı. Bu sezon gruptan çıkarmış daha ne isteniyor anlamıyorum. Sezon başında da transfer döneminde işler karıştı hep, Albayrak demedi mi hoca bu paraya almayın Amrabat'ı dedi biz dinlemedik, farkını ayarladık bir şekilde diye. İşleri kendileri batırıp, Fatih Terim'in üstüne yıkıyorlar sürekli. Bu kısır döngü sıktı. Ünal Aysal GSTV'de ve Divan Kurulunda saçma sapan konuştu. Alsın Sneijder'ı şimdi, düzeltir herşeyi. Gerçi o, Sneijder'ı alabilme ihtimalini seviyor, almayı değil.
Kimse Fatih Terim başarısız demiyor ki zaten abi. Ama madem çok bahsettiği bir ruh var Fatih Terim'de, o zaman o da sineye çekecek bunu gidecek başkanla konuşacak, basına gönderme yapmayacak. Madem Aslolan Galatasaray, o zaman çıkıp konuşmayacak böyle.
Bu arada Sneijder falan da umrumda değil, koca Galatasaray'ız sonuçta..