topal cristian selcuk ile baslar macida daha baslamadan veirr bateye.. kocamanin kapasitesi bu kdar cünkü..
Printable View
topal cristian selcuk ile baslar macida daha baslamadan veirr bateye.. kocamanin kapasitesi bu kdar cünkü..
defansif ortasaha herkesin dusundugunun aksine fener adina avantaj olabilir bence bu macta. bate zaten kontra takimi, 10 kisi kaldigimizda pozisyon uretemeyerek bunu bize gosterdiler. bu kadro yapisiyla kolay kolay kontra yemeyiz diye dusunuyorum. gol falan yersek de ortasahayi daha hucumcu isimlerle takviye edebilir mac icinde aykut kocaman. geride bos alan birakmamak onemli bu macta, golu illaki buluruz biz. sadece yemeyelim (:
Bate'nin iş yapacağı takım tipi kesinlikle Beşiktaş.
Eğer Aykut Kocaman skoru erken bulma kaygısıyla arka alanda çok boşluklar bırakırsa ya da skor bulduktan sonra oyunu soğutamazsa o zaman işi zor. Bence gol bulmak için çok acele edilmemeli.
Bu takıma gol atmak zor değil fakat yemek de zor olmaz eğer dediğim gibi problemler
yaşanırsa.
Fenerbahçe ilk golü bulup geri çekilmeli. Geri çekilmeli dediğim kapanmaktan bahsetmiyorum. Man. United'ın genelde oynadığı gibi gol gerekince atak yapması, golü attıktan sonra rölantide oynaması gerekir. Sonuç 1-0 da olsa 3-0 da olsa turu geçmiş olacaksınız.
İşte oyunu tutma konusunda sıkıntı yaşanabileceğini düşünüyorum. Emre'nin statü gereği oynamıyor olması, Fenerbahçe'nin Emre'li futbolunda oluşturduğu sakin,kontrollü,özgüvenli ortamı bozacak mı? onu bilmiyoruz.
Ben iddaa kuponumda da oynadığım gibi tek farklı bir Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.
Selçuk yerine Mehmet Topuz oynarsa daha verimli olur. Salih'in ilk 11 başlayacağını sanmıyorum, 2. devre oyuna girer.
maçı veren yabancı kanal var mı ? yurtdışında yaşadığım için ligtv'im yok
Aykut Yıldırım'a göre
Volkan-Gökhan-Yobo-Egemen-Ziegler-Selçuk-Cristian-Topal-Kuyt-Webo-Sow
Çıkıyormuşuz, 3 ön libero kökenli oyuncu, Ziegler, Selçuk içim ürperdi tüylerim diken diken oldu yemin ederim. Şans ne olur bizimle ol şans...
ilk 11 gayet iyi
Çıkartırsın çıkartmasına da Pasif savunma veya skora oynama bu adamlarla zor olur. Öne geçtiğimiz zaman bizim savunma anlayışımız "topu rakibe ver kaleyi savun" mantığı, bu mantık her türlü yedirir size veya önceki Avrupa maçlarındaki gibi Volkan'ı maçın yıldızı yapar. Pasif savunma topun bizde olduğu, oyunu soğuttuğumuz tempoyu ayarladığımız bir oyunla gerçekleşir ama Selçuk ve Topal gibi belli bir metre2 alanda oynayan, top sürmekten ve oyun yönlendirmekten muaf oyuncularla bu iş zor. Cristian'ın inanılmaz bir özveri ile oynayıp oyun içinde olması gerekiyor.
Bakalım bizi neler bekliyor, Umarım rakip ilk maçtaki gibi kötü olur.
@furkan58
Umarım öyle olur. Salih veya Mehmet Topuz farketmez ama aynı karakterde iki adamla oynamak Hleb'e Allah dedirtir.
Selçuk oynarsa Fenerbahçe'nin hücum organizasyonları ciddi anlamda sekteye uğrar.
Arkadaş öyle bir takım ve hoca varki yarı final oynama ihtimali de var bu akşam elenme ihtimali de. Avrupa maçlarında açıkçası şansımız da bol bu sene ve lige göre daha rahat oynuyoruz. Ben Aykut Kocaman'ın Salih'le başlamasına pek ihtimal verimiyorum, Selçuk oynayacaktır. Zieglerin de oynaması bana gereksiz geliyor Hasan Ali daha iyi olur bence hertürlü Zieglerden daha iyi oynuyor hem defansif hem de ofansif. Aykut Kocaman Selçuk ve Ziegler ile başlarsa hiç şaşırmam, ama Salih ve Hasan Ali'yle başlarsa Aykut Kocaman'a olan sevgim ve saygım gerçek anlamda artar.
Maç gerçekten çok zor geçecek Allah yardımcımız olsun. Umarım takıma kasıtlı olarak zarar veren sözde taraftarlar da bu hareketlerinden vazgeçer. 5-6 yıl önce bizim sahamızda küfür bile edilmiyor diye övünürken şu an maç izleyemez olduk. Umarım tekrar eski halimize dönmeyi başarırız. Bunun yolu da köklü yenilikten geçiyor.
Selçuk fazla küçümseniyor , tamam bu maçta olmaması gerek. ama adamı da yerin dibine sokmanın bir anlamı yok.
Fenerbahçe ilk golü bulursa 2-0, 3-0 gibi temiz bir skorla kazanır, Bate bulursa ilk golü o zaman da maçın tek farklı Fenerbahçe galibiyeti ile biteceğini düşünüyorum.
As If We Were Here !
http://f1302.hizliresim.com/16/p/kbwkc.jpg
Hazır Emre ile Meireles yok bari klasik 4-4-2 ile oynayalım şu maçı.
Birde çözemediğim nokta Aykut Kocaman HAK ile Ziegler arasında ki farkı nasıl belirliyor? Kimin oynayacağına nasıl karar veriyor?
Belki Topuz o alanda görev yapar umudum vardı ama ;
"Fenerbahçe'ye BATE Borisov maçı öncesi Mehmet Topuz'dan kötü haber geldi.
Meiereles ve Emre'nin yokluğunda orta sahada görev yapması beklenen Mehmet Topuz, tendonundaki sorun nedeniyle kadrodan çıkarıldı.
Topuz'un tendonundaki sorun nedeniyle BATE karşılaşmasında oynayamayacağı öğrenildi."
Bende Mehmet Topuz oynar diye tahmin ediyordum ancak sakatlanması büyük şanssızlık.
Fenerbahçe SK @Fenerbahce
İlk 11'imiz: Volkan, Gokhan, Yobo, Egemen, Reto, Mehmet Topal, Cristian, Salih, Kuyt, Sow, Webo #Fenerbahce
Aykut Kocaman'ı Salih'i oynatacağı için tebrik etmek lazım ancak Hasan Ali , Ziegler'den kesinlikle faydalı ve aktif bir oyuncu neden Ziegler'de ısrar ettiğini çözemedim Aykut hoca'nın.
temsilcimize basarilar guzel bir sonuç alirlar umarim
Fenerbahçeye başarılar. Kolay bir galibiyet alacaktır FB
Aziz Yıldırım posterleri biraz tuhaf olmuş.
https://pbs.twimg.com/media/BDpnYSkCAAEomqT.jpg:large
Bekir'in cezalı olduğunu unutmuşum yerine Yobo var geri kalan doğru 11 :) Salih ile başlayacağını Trabzon maçında onu almasıyla anlamıştım Bate maçına hazır ol mesajı verir gibiydi :)
Çıkan ilk 11 sana cevabı vermiştir. Ben daha fazla bişey demiyim ceza almıyım kapasiteyi gördük ;)
Niyeyse içimde karamsar bir hava var. 2-2 gibi bir skor çıkabilir. Umarım yanılırım.
Salih'i falan geçiyorum ben Sow ve Kuyt bu kadar kanat tarzı oynadığı sürece benim gözümde seviye atlayamaz Aykut Hoca ancak 11 güzel.
Çıkarabileceği en iyi 11, diziliş konusunda ise her zaman kuşkum var.
Volkan
G.Gönül - Yobo - Egemen - Ziegler
Topal - Salih
Kuyt - Cristian - Sow
Webo
Yedekler: Mert, Serdar Kesimal, Selçuk, Caner, Recep Niyaz, Stoch, Semih...
Bu Aziz Yıldırım Hapisteyken oynanan ilk iç saha maçından kalma..
Bu akşamın görüntüsü bu şekilde
https://o.twimg.com/1/proxy.jpg?t=FQ...wa1kklLEEPG43U
@barahir
Fena timsaha gelmişim, kusura bakmayın.
:) olabilir sıkıntı yok..
Fenerbahçe rahat bir galibiyet ile turu geçecektir,başarılar :)
Avrupa'da seyircisiz maç görmeye, izlemeye alışık değiliz, bana çok garip geliyor.
Böyle maç mı olur be saçmalık. Başka yaptırımları olmalı bu işlerin artık.
Hakem bir değişik.
İyi başladık maça
BATE 10 kişi. İyi haber.