Amrabat'ın oynamasıyla Sneijder olması gereken yere forvet arkasına geçti.Kanatların defansif olarak katkı vermeleri şart.Burak gelmese de olur Hamit sağ beke doğru kayar ama Amrabat'ın geriye yardım etmesi gerekiyor.
Printable View
Amrabat'ın oynamasıyla Sneijder olması gereken yere forvet arkasına geçti.Kanatların defansif olarak katkı vermeleri şart.Burak gelmese de olur Hamit sağ beke doğru kayar ama Amrabat'ın geriye yardım etmesi gerekiyor.
4 4 2 değilmi diziliş.
aMRABAT - sNEIJDER - bURAK
---------hAMIT - sELCUK---------
olur bence ortasaha
amrabat veya sneijderdan biri sağda oynarsa şaşırmam inşallah asimetrik 4-2-3-1 dir
Aytaç abinin dizilimi doğrudur bence.
Sneijder'in ara sıra solda oynamasından dolayı
Hamit-Selçuk
Amrabat-------------Sneijder
Drogba-Burak
gibi bir şey de beklenilebilir :)
Gökhan Zan, Engin Baytar'dan sonra en kötü oynayan oyuncu olarak kupadan elenmemize sebep olan ikinci isim olmuştu, umarım bu maçta 1461 maçındaki kritik pas hatalarını yapmaz.
Keşke Eboue'yi stoper oynatsaydık Gökhan Zan'ı görünce insan tedirgin oluyor.
Amrabat sağ kanat beyler demiş olayım.4-4-2 oynuyoruz.
Zemin kötü, hoca durgun, maç atmosferi yok gibi..
Hamit bu maçta da direkleri döver kesin.
hoca hala adaletli davranmiyor hamiti oynatmak ne ya oynat emreyi engini. ordunun kadroda baya ofansif bol gollu maç olur umarim.
Umarım kazanırız riskli bir kadro var sahada.
Bu arada maçımızı yine ESPN yayınlayacakmış.
Stadta boşluklar var herhalde 20-25 bin kişi falan var.Gitmeyecekseniz almayın abi şu kombineleri.
Hamit'i çağırmaları çok iyi oldu.
Burak yine şovunu yaptı.
Burak atladı büyük ihtimal.
Adam aşmış artık.Burak'ın ayağı kendi ayağına çarpıyor düşüyor ne şovu Allah aşkına göz var nizam var.
buragin ayagi kirilsa bunlar kendini yere atti dicekler o yuzden bosverin.
Sneijder harika pas atti be
Orada atmasının hiçbir faydası yok, kırmızı kart aldıramaz, ceza sahası içinde değil.
Sneijder'ın pası çok iyiydi, gol olmalıydı o pozisyon.
Dany felaket başladı.
Korneri vermedi hakem.
Dany çok kötü gerçekten.
Gol oldu 1-0 ordu attı çok kötü yedik.
Yok artık gole bak. :D
gole bak saka gibi
gole bak :D
Orduspor'a iş bile düşmedi :) Böyle biterse çok komik olur.
Bu gole denilecek hiçbir şey yok, 3 puanı yazdım Ordu'ya.
Bir takım bu kadar mı şansız olur arkadaş ya.
Yok artık ya o topun Selçuk'a çarpıp öyle yol alıp gol olmasının olasılığı nedir :D
Gole bak :D
Allah'ım yarabbim dünyada yenilebilecek en saçma golü yedik,daha biz etkisinden çıkamıyoruz oyuncular nasıl çıksın.
Edit:Pardon yemedik bildiğin attık.
ya arkadas ne kadar yetersiz hakemler bunlar nasil bu sertifikayi alabiliyorlar ? kart vermeyeceksen neden durduruyorsun oyunu be adam?
Verdiği faule bak ya.
Yok arkadaş biz berabere bile kalamayız.O golden sonra isterse Messi gelsin başta yediğimiz golde meymenet yok.
hakem herseye faul çalmaya basladi dusundugum gibi oyunlar yine basladi.
Hakem deil bu yemin ediyorum hakem değil ya allah kahretsin
bize oynamaya başladı yine hakemler bravo