İyi oynuyor Eskişehir.
Printable View
İyi oynuyor Eskişehir.
Bakalım Muslera nereye kadar dayanacak..
es-es cok iyi basladi maca galatasaray ayni tas ayni hamam..
melo varya senin ben.... yine muslera cikartti.
kamara cok net pozisyonu kacirdi , gol geliyorum diyor.
Muslera aldığın her kuruş helal olsun sana...
Melo dökülüyor resmen. Muslera da insan patlayacak bir yerde. Şu oyuna 1 puan çok bile.
Semih Schalke maçındaki gibi yine tutacağı adamı boş bıraktı, ciddi hatalar bunlar.
melonun yaptigi faul degil miydi ben mi yanlis gordum ? kosuyolunu kapatti alperin.
Bülent Yıldırım gördüklerini değil, olmayanları çalıyor. Çözemedim maçın başından beri kararlarını.
Hadi penaltıyı vermedin anladık, buz gibi korneri nasıl görmüyorsun. Pes.
Servet çıkacak,bizim için iyi olabilir.Tam bir ayıboğan.Drogba'yı rahat bırakmıyor.
Edit: Değişiklik işareti yapmıştı ama devam edecek gibi.
Edit 1 : Yok çıkıyormuş.
Edit 2: Dalga geçiyor spikerler,çıkmıyor devam ediyor :D
Edit 3: Çıktı.
Oyun çok yavaşladı. Eses daha iyi oynuyor
kotununde kotusu bir galatasaray var sahada.
Melo devre arasına kadar dayanıp atılmasa, devrede de oyundan çıksa harika olacak. 1 tane olumlu hareketi yok.
@Anıl
Melo'nun çekildiği pozisyon.
Burak sağda yokları oynuyor.
Muslera satılsın diyenlere müthiş cevaplar veriyo Muslera aslanım benim:)
hee dogru melonun pozisyon %100 penaltiydi nasil vermedi hayret cidden.
Topu ayağımızda tutuyoruz ancak gol adına hiç bir çabamız yok.Eskişehir'de düştü bu dakikalarda.
Ben pek net göremedim ama bana da elle müdahale etti gibi geldi.
evet eskisehirin penaltisini yediler yeter yildirim demiroren yeter :icon_twisted:
Melo ve Hakan çıkmalı, çok kötüler.
hakan-riera
amrabat-hamit
degisiklikleri olmali. buragi sol"a çekmek lazim.
Galatasaray yokları bile oynamıyor.
Hakan Balta diz ile vurdu Alper'in baldırına, itiraz ettiler faul değil diye. Top Diego'nun kafasına çarptı penaltı diye itiraz ediyorlar. Neye itiraz ediyorlar çok merak ediyorum.
İlk yarı gol yemediysek onu da Muslera'ya borçluyuz.
Çok kötü oynuyoruz,ikinci yarı düzelmemiz lazım yoksa bu maçta da yine Arena'da ki o gol gibi bir gol yiyeceğiz gibi gözüküyor.
Eskişehir oyundan düşmezse en az 1 puan alır.
Abi gelmişsin ortamı germeye,böyle geleceksen hiç gelme.Olay yokken,olay yaratıyorsun burada.
Takim olarak cok kötuyuz, Melo takimdan bile kötu. Verilmeyen penalti var evet. Bir puan bile iyi suan. Ama ikinci yari degisiklikleri falan gördukten sonra belki 3 puan bile alabiliriz. Sneijder'i gercek pozisyonda oynatmamak nedir yahu, allahini seven onu AMC'ye alsin. Suan MC gibi oynuyor, sari karti'da ondan yedi.
Eskisehir'de begendigim tek isim Alper Potuk, oda sezon sonu gelir, melo gider :)
Alper Potuk sahanın en iyisi sezon sonunda büyüklere göz kırpıyor.
Alakası yok söyleyen kişinin hangi tarafta olduğuna bakıyorsunuz sadece... Doğruya doğru Galatasaray iyi oynamıyor ve hakeme sarıyor, geçen hafta da böyleydi. Maçı döndürecek gol gelmese daha da gerilirdi sahada ortam.