Stoch girsin artık yeter görelim
Printable View
Stoch girsin artık yeter görelim
4-4-2'ye dönmek hata. Tutmuş bir sistemimiz var 3 merkez oyuncusu 3 forvet oyuncusu. İsimlere bakılmadan buna devam edilmeliydi. Hoca sistem herşeyden önemli diyor ama sistemi gereksiz yere değiştiriyor. Selçuk'u oynat,Sezer'i,Topuz'u oynat ama bozma şu sistemi hocam.
Bence Caner sol iç oynayacak, 4-3-3 devam edecek.
Bencede sistem aynı bozulmuyacak gibi.
-------------Volkan
Topuz-Bekir-Egemen-Ziegler
-------Meireles-Baroni
------Kuyt-Webo-Erkin
-------------Sow
Yani bu maçta dizilişin pek bir önemi yok isterse 3-4-3 oynasın Fenerbahçe bu maçın büyük favorisi. :)
Akhisar tribününden resim var mı arkadaslar ?
Bende yok ama bayağı bi taraftar var şaşırdım açıkcası...
İki takımda pek iyi oynamıyor ancak topla oynama oranı Akhisar'ın biraz fazla gibi olmasa da kaleye daha çok Akhisar geldi.
Akhisar puan alırsa Galatasaray'ın önü epey açılır. Güveniyoruz Akigolara :D
Sowwwww ah bee
edit:golü yediler
Golmüş pozisyon.
Fener'in golünü vermedi hakem.Çok çok büyük hata yardımcıdan,göz var nizam var nasıl görmezler onu.
Top içeri girmiş net bi şekilde görünüyor...
Bu kadarda olmaz yaaaaa
hakem yardımcısı yerine webo'ya güvense golü vermişti :D
Cok mu zor bu topun girdigini görmek.
Aslında top füze gibi gitti,füzeden de hızlı gitti :p O hızda görmesi de biraz zor olur tabi ancak milimetrelik de değil 60-70 cm içerde neredeyse top.
Anam gitmiş ya buz gibi gol. :) Türk hakemleri çok yetersiz vallahi çok yetersiz..
%100 gol hakemin gormesi zor aniden girip cikti cunki.
1 metre içerde top o topu görmicekse neyi görücek ? Beşiktaş maçında tertemiz golü yer bu maçta yer. Amaç belli boşa oynuyoruz valla.
Egemen'e bak be uçuyor resmen.
Var mı swf'si?
4-3-3'ü iyi oynuyoruz :)
Tekrarı görmeden gol diyebilen varsa onu alkışlarım, ben topu bile göremedim, mermi gibi gitti resmen. Gol olduğu aşikar da, bunda kasıt olduğunu sanmıyorum.
Ben direğin üstüne çarpıp geri döndü diye gördüm,o kadar hızlıydı top,ama tekrar da çok net gol olduğu belli oluyor.
gol de onu hakem nasıl görsün topu bir sow vururken gördük bide top dışarı çıktıktan sonra gördük ağır çekimde gol olduğunu anladık hakem nasıl görsün insaf
O artı 1'in skora da yazılması gerek.
Yapmayın arkadaşlar. Tamam top hızlıydı da 10cm gol değil ki top 1 metre içerde. Bunu görmicekte neyi görücek neyi görmesi için para alıyor bu adamlar ?
Sow çok iyi ya :)
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...80642984_n.jpg
Bi zahmet görsün şunuda ...
ilk yari bitti fenerbahce baskili oynuyor 2. yari rahatlikla bulurlar golu.
Hakemin onu görmesi öyle çokta kolay değil durduğu yerden. Ve atıp tutanlara söylemek lazım ki yardımcının yeri yanlış değil. Son savunma oyuncusunun olduğu yerde duruyor adam ama top öyle hızlı gitti ki gol oldugunu görmesi çok zor. Hakem şanssızlığı tamamen.
Ben evde direk gol dedim :D weboda zaten sevindi hemen
Takım çok kötü bu kadro bu futbolu oynamamalı. Canerin nerede oynadığını anlayan varmı ?
Allah ne verdiyse vurmuş, ağır çekimi bile takip etmek güç.
ingilterenin dunya kupasinda verilmeyen golunun aynisi oldu. orda da cok suratli direkten yere sekmisti. bariz goldu ama hakemler burdaki gibi goremediler. oluyor bazan boyle seyler (: ingiltere o gole takildigi icin mactan kopmustu, bize oyle olmaz umarim.
Bunlar hakem, tabii ki gorecekler. Ufak bir farkla olsa tamam da resmen sırıtıyor içerideyim diye. Webo bunu görüyorsa ben de ekrandan görüyorsam o hakem de görmeye mecbur. Yazıklar olsun.
Edit: git bas soyunma odasını başkan. Bu dilden anlıyorlar.