Baroni yerine 2. yarı Salih lazım Topuz'da çıkmalı.
Şaka maka rezil oynuyoruz yorgunlugunda etkisi vardır elbet ama böyle giderse alamayız bu maçı 2. yarıya hamlelerle baslamak zorunda Kocaman.
Printable View
Baroni yerine 2. yarı Salih lazım Topuz'da çıkmalı.
Şaka maka rezil oynuyoruz yorgunlugunda etkisi vardır elbet ama böyle giderse alamayız bu maçı 2. yarıya hamlelerle baslamak zorunda Kocaman.
Bu kadrodan da bu beklenir. Ziegler, Cris, Webo çok kötüler. Hele Webo'nun kaçırdığı gol inanılmazdı. Eskişehir iyi oynuyor, bizim taktik yine aynı topu kaybederlse oynarız...
Egemen'le giriyoruz pozisyonlara komediye bak. :D
Egemen gizli forvet rolünde oynuyor bugün. :D
Arkadaş bizim takımda o kadar gizli işsizler var ki.
Bunların babası koordinatörü Baroni olasa gerek, her topa ayağını sokupta bir tanesinde bile başarılı olamayan bir adam daha görmedim.
Webo da yeni eklendi bunlara aldığını dönüp vurmaya çalışıyor, bi bakın arkadaşım etrafına. Reto da ezbere oyuncu topu adama atıyolar ya ayağından kaçırıyor ya da atan kişiye 2 adım atıp geri atıyor.
Volkan çok iyi oynuyor yine çok düzeldi bu ara umarım böyle devam eder.
Aykut Kocaman bu maçta çok kötü bir kadro sürdü sahaya. Hücum gücüne ihtiyacı varken Hasan Ali yerine Ziegler, bana kalsa bu adam sadece Türkiye Kupası'nda oynar ama yapacak birşey yok. Ve 50 günde bir maç yapsa bile koşmayan Cristian'ı haftada 2 gün oynarken sahaya sürdü, hem de kenarda Saliih varken. Ve hastalığını tam olarak atlatmamış Topal'ı oynatması da ayrı bir hata. Orta sahada Topuz, Meireles ve Salih, kanatlarda da Stoch ve Kuyt veya Krasic ve Kuyt ile çıkmalıydı.
Az önce açıklandı aynı 11'le başlıyoruz, galibiyeti unutun arkadaşlar.
Webo attı ama net ofsayt.
GOoooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllll ll Cristian
Es Es'in golu verilmedi, bir dakika sonra Baroni atti. Gözunu sevdigimin hakemi :)
Bu Alper'i almayalım biz arkadaş yaptığına bak.Es-es'in golü verilmedi değil eliyle attı golü tabi verilmez.
Eskişehirin golü verilmedi ve ardından gol geldi helal olsun ne diyelim :)
Eskişehirin golü temiz goldü hakkı yendi takımın nerede faul varmış orada merak ettim
Eskişehir'in golünü Alper yedi hakem değil :)
Arkadaşlar nesi net gol elle attı adam ben mi yanlış gördüm ? İnşAllah gelmez Alper bize hele hele Melo yerine alacaksak...
Selçuk girdi yapacagını yaptı Ronaldinho sanıyor kendini bu adam ya ne diye riske girersin orada.
Maçta 1 tane isabetli sutumuz var o da gol.Gerçekten çok ekstra bir galibiyet olacak insallah kazanırsak.
Alper yemiş güzelim golü.Hiç bozmadan ilerlese göğsüne çarpıp girermiş top.
Fenerbahçe'nin gol yiyeceğini düşünmüyorum bu dakikalardan sonra,tebrikler Fenerbahçe'ye.
Eskişehir'in golü temiz değil. Bu pozisyonlara kuralda gol verilmemesi isteniyor.
Ayrıca çarpma da değil. Alper topu görüyor ve kolunu çekmiyor. Yani bilerek dokunuyor aslında. İstemsiz olursa pozisyon kol vücuttan ayrılmadığı zaman çarpma oluyor.
Kısacası karar doğruydu.
http://s1.directupload.net/images/130414/kclemmxg.swf
Salih kendisinden forma isteyen çocuğu kırmıyor :)
Yorgun bir güne rağmen kazanmayı bildik. Güzel oldu.
Kötü oynasak da kazanmamız gerekirdi kazandık.
Alper amatörce bir hata yapmasa verirdik maçı , o gole nizami diyecek insan da çıktı ya ne diyeyim =) fanatiklikten herşeyi ters görmeye başladı millet .
Sanırım kaleyi bulan tek şut gol oldu di mi? Tebrik ederim.
Artık iyi oyunu beklemiyoruz, kazanalım yeter. Tahmin ettiğim gibi çok zor geçen bir maç oldu, 1-0 olsun bizim olsun demiştim öyle de oldu. Bu arada maçı kazanmamızı mmkün kılan Alper Potuk'a teşekkürler, mükemmele yakın oynamış olmasına rağmen.
Kazanmamız gerekiyordu kazandık.Bu saatten sonra iyi futbol beklemek takıma haksızlık olur.60'tan fazla maç yapıcak insaf.
Eskişehir'in hak ettiği bir maçtı ama Fenerbahçe akıllı oynayarak kazandı. Artık ya zirvedeki 2 takım maçı erkenden koparır yada maçlar böyle geçer.
Eskişehirin golü gol değildi öncelikle,kötü oynadık kritik bir galibiyet oldu,bir parantezde Alper Potuk'a çok iyi oyuncu ancak elle attığı gole temiz gol gibi sevinmesi hiç hoş gelmedi bana
Dünyada bir çok örneği var o golün.. Şampiyonlar liginde atıldı verildi, dünya kupasında atıldı verildi liglerde atıldı verildi, bu karara faul çalınınca doğru mu oluyor
Yine mükemmel bir yönetim gösteren hakemi (!) tebrik etmek lazım. Avrupada Meireles'in aynı hareketine kırmızıyı çıkardılar ama maalesef bu işi Kadıköy'e taşımaya kesin kararlı olan merciler buna cesaret edemedi... Her maçta eyyam ,her maçta hata... Yazık yahu... Fenerbahçe'nin ,Galatasaray'ın ya da herhangi bir takımın bu oyunlara ihtiyacı var mı? Eğer takım hak ediyorsa 5 hafta kala şampiyonluğu bırakın garantilesin! İlla son maçlara kadar iş kopmasın diye resmen ligin içine ettiler. Geçen sene play off vardı bu sene de hakemler "off" oldu :D Geçen haftada dediğim gibi aradaki maçlara hiç çıkmasak da 33. haftaya kadar dinlensek... Bunu yazarken aynı anda Erman da aynı cümleyi kurdu :n:
Daha önce yanlış karar verilmişse şimdi doğrusunun yapılması mı hatalı? Yanlışa yanlış ile karşılık verilmesi doğru yol değil. Pozisyon gol değildi, serbest vuruş kararı kurallara göre doğru karar.
Hakem çok başarılıydı. Fenerbahçe oyuncularını yüksek azimlerinden, özverilerinden dolayı tebrik ediyorum.
Kaçıncı maça çıkıyoruz , bu saatten sonra iyi futbol aramak çok yanlış. Kazansınlar yeter. Sow ve Emre'nin olmadığı dönemi kayıpsız atlatmak iyi oldu. Tebrikler Fenerbahçe.
edit : Ortamı germeye çalışanlara da cevap vermemek en doğrusu bu arada.
7 metreye kurulan baraj da varmış :) insanları iyice saf yerine de koymaya başladılar.
Galatasaray Drogba ile haksız penaltı kazanığında bildiğim bütük küfürleri saydım ve inşallah atamaz demiştim ve kaçırdığında da sevindim.Ben biliyorumki futbolu,mücadeleyi ve rekabeti seven Fenerbahçe'liler de böyle hakem hatalarıyla biten maçlardan sonra buruk sevinç yaşıyorlardır. Şu TFF tüm kurullarıyla gitse de özlediğimiz futbol ortamını tekrar yaşasak keşke. Eskiden arkadaşlarla bir araya gelince bi sizi şöyle yendiydik,biz size 6 attık,biz size 5 attık ,şu senede şöyle olduydu falan diye ateşli tartışmalara girerdik ;şimdi ise genelde konu TFF,MHK,Disiplin kurulu ve hakemler :)
Alper kolunu bilerek cekmiyormus orda :)
Maçı etkileyen hakem hatası yok. Hakem başarılıydı. İnce ofsaytları bile yakaladılar. Bu maçın ardından bile hakemleri eleştirmek gerçeten manasız geliyor bana. Gereksiz baskı yaratılıyor.
Eleştirilecek hatalı tek bir prozisyonu yok hakemin. Bazen tebrik etmek de gerekir.
Beyler lütfen ortamı germek için yorum atmayalım.
Maç sonucu : 1-0
Demek ki olabiliyormuş, burada kimse kahin değil zaten herkes içinden geçeni söylüyor senin benim gibi.
Hakem iyi yönetti kötü yönetti bilemem de yorumlarınızı lütfen kanıtlayabileceğiniz örneklerden yola çıkarak yapın.
Arkadaşlar hiçbirinizin yanlış anlamasını istemem. Kimseyi tahrik etmek gibi bir niyetim falan da yok. Allah aşkına çoğunuz futbolla ilgilenen ve yıllardır Türkiye'de maçlar izleyen insanlarsınız.Bu sezonki kadar çok hakem hatasının olduğu bir yıl hatırlıyor musunuz? Futbolu izlemekten eskisi kadar keyif alamadığım için zoruma gidiyor. Hepimiz duyarlı olup futbolumuzu saçma bir şekilde ve adaletsizce yöneten insanlara tepki koyması gerekirken ,kendi takımlarımız 3 puanı alınca ortalıkta hiç birşey yok gibi davranıyor olmamız çok üzücü.
Kendi takımımın lehine Fatih Terim ve Gökhan Zan cezalarının ertelenmelerinden tutun da Drogba'ya çalınan saçma penaltıya kadar birçok karardan sonra da bu insanların futbolu yönetenler olmamaları gerektiğini savundum.
Bu akşam da Fenerbahçe lehine düdük çalan hakem vardı.Bunu ister kabul edin ister etmeyin. 7 metreye baraj kuran, Topal'a kart çıkaramayan,Meireles'i oyundan atamayan bir hakem vardı sahada. Keşke bunlar olmasaydı da Fenerbahçe 5-0 kazansaydı. Ben Galatasaray'ın da Fenerbahçe'nin de ,Beşiktaşın da maçları izlerken hakemi izlemek istemiyorum artık. Konu bu kadar basit aslında ama sanırım siz yanlış anlıyorsunuz beni :)
Galibiyeti için Fenerahçe'yi tebrik ederim... Bakalım gelecek haftalarda neler olacak...
Golde Alper top eline gelmesin diye elinden geleni yapıyor ki zaten eli kapalı dirseğine geliyor.
o pozisyonda bence karar doğru
Ben golü ilk izlediğimde uzaktan izlemiştim bana gol gibi gelmişti. Şimdi birkaç kere daha izledim. Ancak yine gol gibi geldi.
Alper orada elini toptan kaçırma eyleminde bulunuyor izlenimi oluşuyor bende. Eli vücuduna bitişik gibi, biraz yanıltıcı olan top yan taraftan geldiği için sanki eline çarpmasa yana gidecekmiş gibi duruyor.