Bu defansla yeriz zaten golü :D
Printable View
Bu defansla yeriz zaten golü :D
çzigiden çıkardılar tüh be
Bu Pektemekte bir sansizlik var :)
Yalnız ilk 15-20 dakika itibariyle Antalyaspor çok daha üstündü. Eğer öyle gidecekse Antalyaspor rahat goller bulur.
Dentinho sakatlanmasın diye mi oynatılmıyor yine ?
O oynasın bu oynasın olayından çok moral düşüklüğü önemli şu an takımda. Daha doğrusu inanç yok, kayboldu. Kaybettirdiler!
Her seferinde söylüyorum, şu takımın başında adam gibi bir hoca, kalesinde adam gibi bir kaleci olaydı şu an liderdik biz.
Ayrıca Gökhan Süzen Beşiktaş için tam bir hayal kırıklığı, onu da belirtmek istiyorum. Takıma hiç bir katkısı yok.
Gol atmaya niyetleri yok mu? Karşılıklı gol oynadım batıyorum :)
Antalya süper ataklar yakalıyor ama batırıyorlar son paslarda.1 tanesini kullanıp atabilirlerse 0-1 alırlar.Bjk pek gol atacak gibi oynamıyor.
9 macta 9 gol olacak galiba bu macta gol gelecegine benzemiyor
Şu mesajınızı daha yeni okudum. Puan tablosuna bir göz atın bence. Zirve yarışından koptuk ama arkadan Bursa, Paşa, Kayseri ve yenerse Antalya bastırıyor. Bu sezonu 3. bitiremezsek kötü olur. 4. lük bile yeterli olmaz. 4. olursak sezonu 1 ay önce erken açıyorsun sonra sezon heba oluyor.
Pektemek gittikçe daha iyi oluyor.McGregor Diarranın 2 tane pozisyonunu güzel çıkardı.BJK futbolu çok kötü.Bilmem farkında mısınız ama bu hafta tüm maçlar alt bitti.
Yıllarca dalga geçtik kartı evinde mi unuttun hakem diye bu sefer ciddi ciddi oldu.
Sonunda giriyor Ozi :D dk 55 dentinho'yuda sok hoca
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool OLCAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
OZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ asisttttttttttttttttttttt
Olcay karşı karşıya gol attı :)
PEKTEMEK yapma be
Bu kaleci ne zannediyor ki kendini?
Olcay'ın golden sonraki sevinci neydi öyle yahu. Taraftara arma göstermeler falan. Sanki bir tek taraftar yanlış yapıyormuş gibi afra tafralar, sus işareti çekiyor adam anasını satayım.. Taraftar bu sezon o kadar rezilliğe rağmen hep alttan aldı adamın taraftara yaptığı harekete bak. Taraftarın onurunu yeterince kırdılar ya yetmemiş demek.
Ayrıca nerede torbacı kılıklı oyuncu var Antalyaspor'a toplanmış. Antalyaspor savunması maçın başından beri Mustafa Pektemek'e ölümüne giriyor. Adam sakatlıktan çıktı ya bir daha sakatlanacak amaçları o sanırım.
Pektemek eğer sakatlanmasaydı neler neler yapmıştı bu sene. Yani bu kadar şanssızlık olur. Şu verdiği paslara bak. Yazık oldu cidden.
Hepimiz çok seviyoruz Sir Samet Aybaba'yı :) Umarım uzun yıllar hizmet eder Beşiktaşımıza.
Holosko çıkıyor Dentinho giriyorrrrr
Dentinho giriyor. Gs maçından hatırlıyorum, kendini yere atmalar, şov yapmalar falan.. Umarım uslanmıştır. Adam gibi oynasın oyununu.
Gökhan Süzen'i çıkartıp Mehmet'i alacak garanti :) Aklınca ders verecek kötü oynadın diye. Madem çıkaracaktın ilk yarı çıkarsaydın, ya da hiç oynatmasaydın. Emre Özkan oynasın daha iyi sol bekte. Gökhan Süzen tam bir rezalet.
Edit: Neyseki çıkmadı Gökhan. Tükürdüğünü yalamadı hiç değilse. Umarım gelecek haftalar Gökhan oynamaz.
Kramp girdi pektemek'e :)
bitti işte budur 1-0
Oğuzhan Allahına kurban senin. Oyuna girince takımın çehresini nasıl değiştirdi. O kadar formsuz oyuncu arasında Oğuzhan ile uğraşmaktan vazgeçer umarım SA. Bu arada golün özetini gösterdi. Olcay taraftara ne oldu ne oldu diye bağırıyor.. Adam golü attı atmasına ama atmaz olaydı.
Bugün maçı kazandıysak bu Oğuzhan sayesinde oldu, yatıp kalkıp ona dua edelim. Ama Oğuzhan'a birilerinin şunu söylemesi gerekiyor; her maç sarı kart görülmez ki, biraz daha dikkat etmesi gerek. Olcay'ın yaptığı hareketi de maç içindeki heyecanına veriyorum, yoksa hiç affı yok.
Birkaç sorum olacak, bilmediğimden soruyorum:
1-'Samet istifa' seslerini duyan oldu mu?
2-Pektemek kramp girdiği için mi, yoksa ciddi bir sakatlık yaşadığı için mi çıktı oyundan?
3-Olcay'ın taraftara yaptığı hareketlerin sebebi neydi, küfür mü ettiler kendisine yoksa başka bir durum mu oldu?
Maça gelirsek, ilk yarıda Antalya en az 2 gol atabilirdi; fakat Gregor'un kurtarışları imdada yetişti. Geldiğinden beri çevirdiği 3. maç oldu bu sanırım. Oğuzhan'ın neden 11'de başlamadığı aşikar. O da, oynadığı futbolla en güzel cevabı verdi hoca görünümlü şahsa. Fernandes bile kenara çekildi bir süre ve çoğunlukla Oğuzhan'ı izledik 2. yarıda. Ozzy-Olcay-Pektemek uyumu da dikkatimi çekti. Dilerim, Pektemek'in ciddi bir şeyi yoktur ve kalan maçlarda da oynamaya devam eder. Bunca zamandan sonra, bu şekilde istekli ve her yere koşan, mücadele eden, hırslı bir Pektemek beklemiyordum. İflas etti artık ayakları son dakikada. Yalnız, o aşırı hırs kırmızı yemesine de sebep olabilirdi, zira çok gergindi.
Temiz bir galibiyet oldu. Haftayı, diğer takımlara ayak uydurarak 1-0 ile kapattık. 9 maçın 8'i 1-0 bitti zaten ve toplamda 10 gol atıldı bu hafta. Bu açıdan, son yılların en ilginç haftası oldu diyebilirim. :)
Beşiktaş adına sevindim güzel bir galibiyet oldu. Ve bana göre bu galibiyetle Avrupa'ya gidicek takımlarda büyük ölçüde belli oldu. Beşiktaş ve Bursaspor seneye Avrupa'da ülkemizi temsil edeceklerdir diye düşünüyorum. Kasımpaşa'da olabilir ama Akhisar mağlubiyetinden sonra bu şansı kaybetti bence.