Bakış açına hayranım hocam.
Printable View
Bakış açına hayranım hocam.
Fenerbahçe'm handikap atar dedim, pişman değilim.
Salih oynuyorsa atar :0:
Gençlerbirliği'nin o ilk 11 ' i nedir yahu yazık ediyor teknik direktörleri takıma yada İlhan Cavcav yazık ettiriyor.
Yalnız şu bilgiyi vermek isterim en son Bayern handikap atar dediğimde 1-0 kazanmışlardı.
Her maç 5-6 atan takım ;)
Bakalım zor maç kazanmak gerek.
Sanki 2-1 yenecez gibi geliyor. Salih oynuyorsa en kötü 1 golü olacaktır bence. Haydi tv başına diyelim o halde...
Ev.araba jet veya tüm organlar fenerbahçeye basılmalı iddia da ben ramazan 5'ten az yemez diyorum istatistiklerde o yönde zaten son 2 maçta fenerbahçeden 10 gol yemiş
Psikopat Aykut yazdı golü 1-0.
Kornerden buldu golü G.Birliği, şimdi sırada 4 tane Fenerbahçe golü var, tahmin ettiğim gibi başladı maç.
Bu arada golü atan Aykut Demir tam bir amatör, abartılı sevinçten sarı kart gördü. Stopersin, önünde 85 dakika var, cebine sarı kartı koyuyorsun. İbretlik.
Aykut 2.sarıdan atılır
Aykut Fener seviyor ilk maçta da atmıştı golünü.Şu adamı alabilsek süper olacak Semih ile iyi ikili olurlar.
Salih'in bizim formamız altında olması herşeye değer.
Bu yaşta bu kadar özgüven ve yetenek helal olsun.
Dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama kaleci Ramazan her topa cikiyor, gencler kendi kalesine atarsa sasirmam. Oynadigim Iddiada sadece fener maci kaldi orda da fenere verdim. Hala kazanacaklarini dusunuyorum.
webo çok kötü
Webo'nun yerine cezasahası içine bir manken koysan yemin ederim daha çok iş yapar.
En azından her topa karışmaz benimde sinirimi bozmaz. Şu Webo Benfica maçında oynamaz, adım kadar da eminim böyle devam ederse Sow forvete geçer, Caner kanatta olur.
Birazdan atar Webo.
Caner sol içe geçmeli ve Sow girmeli.
Ramazan tam bir saatli bomba
Ramazan'a Sivas maçı vol 2 oluyordu ama şanslı işte. :D
Sow zaman kaybetmeden hemen devre arası girmeli.Takımda çırpınan tek oyuncu Salih su anda.Bu arada Sow olmadan Webo çekilmiyor.
Ve tanrı Salih'i yarattı !
Atıcak atıcak bugün bu çocuk gol atacak hadi koçum !
ikinci yarı Aykut hoca Salih'i kenara alabilir diye düşünüyorum.Sow girer Caner sol içe geçer.Umarım Cris'i çıkarır.
Al işte gol :(
Hayırlısı olsun.
Gençlerbirliği cins bir takım, acayip mahkum oynuyorlar ama skor 2-0. Bizi de 5'lik olacakken yenip gittiler. Gerçi bu maçta daha herşey olabilir.
Baroni ve Webo dururken Salih çıkarsa cidden çok kötü bir hamle olur.
Bu arada Gençlerbirliği taraftarı çok erken 3 - 3 - 3 - 3 demeye başladı. Hadi hayırlısı.
Salih neden çıksın yahu sahanın en iyisi adam :D
Cris - Sow çıkar 4 4 2 yaparız
vlemincxzxczxcxzxccvx adamda öyle bi isim varki bi yerden sonra rastgele girmişler heralde harfleri :D
Semih ve Sow girmeli Webo ve Cris çıkmalı fakat içimden bir ses Salih çıkacak diyordu ikinci golden sonra kayboldu o ses :d
Bence Ziegler ve Webo çıkmalı Sow ve Semih girmeli. Sol beke Caner, ileri de Semih geçer. Yeniliyo olmamıza rağmen uzun sredir izlediğim en iyi FB diyebilirim. Bizimkiler hücum oynayınca saçma goller yiyor, bu arada Yobo ve Webo resmen bizi baltaladılar.
Ben hala Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum,totem değil,cidden.
Fenerbahçe'nin üzerinde acayip bir baskı oluştu. 1 gol bulsa gerisi gelir ama o 1 gol nasıl gelecek orası meçhul.
Fenerbahçe bu maçı alacak.
İnşallah yanılırım bizde rahatlarız.
Skor ve futbol arasında ters orantı var. Sow girer kaldığı yerden devam ederse işleri değiştirebilir. Fenerbahçe golü erken bulursa acayip maç olur.
ah salih be o çalımdan sonra kuyt ın önüne yuvarlasaydın topu
İlginç bir ilk yarı oldu. Bu ilk yarıdan nasıl 2 gol çıktı anlamadım. İki takımda son derece ağır tempoda pozisyona girersek şükür mantığıyla oynuyor. Golleri Gençlerbirliği buldu; garip.
Fenerbahçe tempo yapmaya kalksa hafta içi maçı var. Yapmasa da maçı çevirebilir Gençlerbirliği bir garip. Her sonuca gebe bir ikinci yarı izleyeceğiz anlaşılan.
cimbomlu arkadaslar totem yapiyor, macin donecegi falan yok bence. durum umutsuz gorunuyor. umarim yanilirim cimbomlu arkadaslarin dedigi gibi :D
akillarin yari final macinda olma ihtimali de var, bizim takim bir garip.
3-2 Fener alır bence de. Gençler gol yer ise dağılırlar. İlk golü Ramazan' ın hatasından bulacaklar gibi geliyor bana.
Bende ilk defa inancımı kaybettim kazanamayacagımızı düsünüyorum 3-1 diyorum insallah yanılırım.