bu nedir ya bunun sakinliğimi var Cenker allah aşkına sen sakin olabilirmisin şu görüntüye? İnsan mı bu polisler ?
Printable View
Yazık gerçekten. ne olmuşsa olmuş , biber gazı kesinlikle çözüm değil. Orada çocuğu var , hamile kadını var , yaşlısı var.
Ümit Davala: Biber gazı patlamış sanırım,biz öyle duyduk.
Demiş diyorlar bir bilgi var mıdır bununla ilgili ?
12 mayıs geldi aklıma .
Adalet bir gün hepinize lazım olacak demiştik , zamanında Türk polisine nasıl saldırırsınız vb. edebiyat yapanlar , şimdi ana avrat sayıyolar bütün sosyal medyada ben hala aynı düşünüyorum , eski konularda kendi taraftarımızın yanında olduğum gibi bugün de bu polislere karşı Galatasaray tarafındayım , sahaya inmekten daha beterini yapsınlar inşallah.
Şu biber gazını nası sıkıyolar anlamıyorum ki. Taraftarlardan birisi bişey yapmış olabilir ama orda bir sürü insan var. Çoluk çocuk. Onlara da mı sıkıyor polisler görmüyorlar mı oradaki çocukları falan ?
Biri bişey yaptıysa yaka paça al gözaltına. Diğer insanların suçu nedir ? Polis çok yanlış kullanıyor biber gazını.
Olay şu;
Taraftar gibi gözüken aptal bir topluluk stad dışında ne olduysa polisle tartışmaya giriyor,büyük ihtimalle ufak tefek tartaklanma filan derken biber gazı sıkılıyor ve sıkılan gaz rüzgarın da etkisiyle sahaya doğru yayılıyor ve üstteki fotoğraflar ortaya çıkıyor...
Geçen bizim okulda da sıkılmıştı,çok hafif bir etkisine maruz kaldım ancak gün boyu öksürdüm durdum,Allah tam ortasında kalanlara sabır versin.
Geçen sene kadıköyde polisin yaptıklarını hatırlıyorum sebep varsa bile abartı bir şey değildir,polisimiz yine abartmış
Sahte bilet ile girmeye çalışan Galatasaraylı bir grup polise saldırmış ve biber gazı sıkılmış, dışardan içeri biber gazı gelmiş deniliyor.
Drogba maçtan önce yine takımı topladı direktifler veriyor.
Neyse maça odaklanalım tekrardan,maçtan sonra sırası gelir bu konunun.
şu biber gazı denilen herkesi etkileyen meret yerine boncuklu mermi kullansalar ya
Polisler hiçbir zaman insan olmadı ve insan oldukları gün artık polis olmayacaklar..
Ortaya çıkan görüntüler üzücü. Sahte bilet ile girmeye calısanlar aptal, biber gazı sıkanlar daha da aptal..
Her neyse, bu aksam sampiyonlugu garantileme sansı var mı Galatasaray'ın bilgisi olan biri bilgilendirebilir mi ? :)
valla bilmiyorum en azından onun kişiye yapabileceği zararı göze her zaman alamazlar sadece gerçekten kullanmaları gerektiği yerde kullanırlar gelen zararda suçluya gelir masum insanlara değil şuan ota *** a biber gazı sıkıyolar masum insanlar etkileniyo gerektiği yerlerde boncuklu tabancı geri kalanında da cop kullansalar daha mantıklı olur bence
Başarılar Galatasarayım !
Drogba'nın tek kötü huyu var, frikikleri Selçuk'a bırakmıyor..
Ya Drogba tamam kralsın, adamsın da bırak şu frikikleri Selçuk'a ya :)
Yav şu frikikleri Selçuk'a bırakın arkadaş hala Drogba vuruyor. :D
Selçuk çok güzel pas attı,Burak'tan önce Karcemarskas yetişti topa.
Kötü oynuyoruz.
Yekta ve Selçuk yer değiştirirse iyi olur.
Yekta - Amrabat değişikliği gelir 2. yarı.
Yekta kotu basladi baya , yekta engin degisikligi maci getirir.
Burak ve Yekta berbat oynuyorlar.
Son haftalardaki iyi oyundan eser yok, bu şekilde 1 puan bile zor alırız.
Muslera yine iş başında yalnız uyuyoruz resmen.Toparlanmamız şart bence ilk yarı böyle biter.
Yokları oynuyoruz. Adam açısını düzeltiyor, topu kontrol ediyor, ölçüyor, biçiyor vuruyor; bizimkiler bu sırada uyuyor. Maçta pozisyonumuz yok koskoca 30 dakikada. Müdahale şart devre arasında. Tabi o zamana kadar gol yemezsek iyi.
Ceza sahasına sokmuyor adamlar bizi,Burak da sağolsun yok oldu.
Hamit yekta al birini vur otekine
Heeeh Drogba'da sakatlansın tam olsun.
Eboue bindirme yapmıyor, Riera sürekli adam kaçırıyor, Hamit & Yekta & Burak sahada yok, Drogba çok yorgun gözüküyor. Pas yok, pres yok. Rakibin pozisyonları ve direkten dönen topu var, sonuç; iyi ki varsın Muslera.
Hamit-Yekta-Burak
Sabri-engin-amrabat bu degisiklik maci getirir.
İkinci yarı Yekta çıksın Allah aşkına forvet ile arada ki bağı yok etti adam.
Gerçi takım olarak pek iyi olduğumuz söylenemez.
Sernas Allahtan kaleyi görüyor hep pas atsa yiyeceğiz. :D
Amrabat , Engin , Elmander üçü birden girmeli.