Nuri bence çok iyi topçu. Keza Oğuzhan, Olcay çok verimliydiler. Lakin Mustafa Pektemek hiç beğenmediğim bir oyuncu, bu maçta da kendisi gösterdi niye beğenmediğimi. Gerçekten milli takım forveti olamaz maalesef..
Printable View
Nuri bence çok iyi topçu. Keza Oğuzhan, Olcay çok verimliydiler. Lakin Mustafa Pektemek hiç beğenmediğim bir oyuncu, bu maçta da kendisi gösterdi niye beğenmediğimi. Gerçekten milli takım forveti olamaz maalesef..
Haklısınız ama Mert'in annesi vefat edeli 1 yıl filan oldu.Bu konuda daha duygusal olması normal.Bunun yanında dandik bir hazırlık maçında kendi taraftarının küfür etmesiyle bir derbi maçında rakip takım taraftarının küfür etmesi de oyuncunun vereceği tepkiyi değiştirebilecek bir unsur.
Mert'in öyle bir açıklaması yok.Bilmiyorum nerede gördün.Yada ben göremedim hiç bir yerde.
http://skorer.milliyet.com.tr/-annem...56/default.htm
Ayıp yahu hadi çok önemli bir maç olsa gaza geliyorsun sinirleniyorsun say söv anlarım diyecem de bu maçta ne alaka be.. yazık günah yani kaldı ki daha yeni kaybetmiş bu durumda ne kadar profesyonel olursan ol duygulanırsın ve üzülürsün. bu tür şeyler olmasın artık.. En azından böyle maçlarda olmasın bunlarda olduktan sonra diğerleri.. oohooo...
http://24.media.tumblr.com/f8d26f248...t3d5o1_500.gif
Arkadaki güvenlik görevlisini bile yatırmış. :icon_biggrin: :icon_cool:
İlk yarıda da yanılmıyorsam Caner'e küfür edildi,ikinci yarıda da Mert'e edilmiş,arkadaşlar Mert dediğimiz adam Fenerbahçede yedek kaleci ve hatalı goller yemesi kadar normal bir şey yok gol yemeyen kaleci ve sürekli oynamayan kaleci iyi kaleci olmaz sizin iyi dediğiniz Cenk Gönen veya başka kalecilerinde daha önceden yediği goller ortada açıp tekrar izleyin unuttuysanız,Mert'in yeteneksiz olduğunu söyleyenler çıksın kendileri kalecilik yapsın burdan sallayınca bir şeyler olmuyor,Mert hatalıdır ama unutmayın milli takımında as kalecisi değildir ona göre konuşun
Milli takımın as kalecisi değilse ne işi var orada diye soruyoruz zaten.
As oyuncudan kastım ilk 11 değil,hazırlık maçında kadroya giren birçok oyuncu gibi kadroda resmi maçlarda kadroya alıncağını zannetmiyorum
Maçın özetine baktım da cidden Mert sağ olsun 3-3 yapmış maçı. Ama en azından kim iyi kim kötü görmemizi sağladı. Abdullah Avcı kötü sonuçlar aldı ama; hazırlık maçlarına hep mantıklı hamlelerle çıkıyor.
Bu arada Türkiye'de kısaca kendi liginde şampiyonluk yaşamamış bir isme milli takım emanet edilmemeli.
Milli takım deneme tahtası değil. Mert'i resmi maçlarda oynatırsa facia olur.
Tek rakibimiz San Marino, böyle devam.
Mert şuan ki formuyla ne Fenerbahçe ne de Milli Takımda oynamayı hak etmiyor. Fenerbahçe 1 yıl kiralık vermeli Mert'i. Hem maç eksiğini kapatır, hem de form tutar, tecrübe kazanır. Yoksa bu gidişle daha da kötüye gider.
Son 10 ayda 15 sıra gerileme.Eğer A.Avcı gidecekse şimdi gitsin/gönderilsin.En azından yeni gelecek adam takımın taktiğini oturtur oyuncuları seçer adam gibi kadro istikrarı yakalatır.Nasıl olsa Brezilya işi bitti.2016 Fransa için çok yerinde olur böyle yapmak.
Motivasyon yeteneği ve disiplinden yoksun bir teknik adamın Türkiye A Milli Takımı'nın başında işi olamaz.Abdullah Avcı istifa !
Küçük takımın büyük hocası olduğu sürece hiç bir yol alamayız.
Türk oyunculara bağıracak, çağıracak, sert davranacak, disiplinli teknik direktör lazım. Abdullah Avcı iyi teknik adam ama tarzı, karakteri milli takıma göre değil.