Bilmiyorum Oğuz bu sefer'de yanındayız umarım bu kariyerde yüzümüzü güldürürsün ya :D
Printable View
Bilmiyorum Oğuz bu sefer'de yanındayız umarım bu kariyerde yüzümüzü güldürürsün ya :D
Bu sene şampiyonluğun en önemli favorisi Schalke'dir !!! :s_schalke: :s_schalke:
dortmund'la 1 sezon oynadım lars-sven bender kardeşleri aynı takımda buluşturmaya çalıştım olmadı sen yaparsın inş. özellikleride birbirine yakın iyi bir ikili oluştururlar :)
ula başarı dileklerime cevap vereydiniz ! LETS GO AUGSBURG
Neyse bu sefer Fierro'yu erken alda daha sonralar'dan bi 70m girmesin :D
Augsburg"lu biri gelirse cevap verir kardeş,Üzülme :zuhaha[/quote]
bak arkadaşım biz holiganız tamammı Dortmund'u yakarız yıkarız fazla oynama sağa sola lütfen saygı duy !!!! Sayıca fazlasınız ama onurunuz gururunuz yerde !
Müthiş Takas gerçekleşti !
Lewandowski Schalke 04"e ,Huntelaar ise B.Dortmund"a Transfer Oldu
http://u1306.hizliresim.com/1b/7/nwc6u.jpg
sıra götze'de :D
huntelaar lewangolski takası iki takıma da yaramış ama lewa daha iyi golcü bence başarılar oğuz yine seçtiği takımla beni kendi tarafına çekti :D
Asil sürprize 45+ dakika kaldı :D
Aynen öyle işi sağlama almak lazım :D
Teşekkür ederim kardeşim,bu sefer biz kazanacağız :)
B.Dortmund"un bu sezonki İdreal 11"i.!
http://k1306.hizliresim.com/1b/7/nwd1n.jpg
sayfa değişince uyarı felan gelsin kaç dakikadır sayfayı yeniliyorum meğer 3. sayfaya geçmişsiniz :D
neustadter'i kaça aldın hocam ? bu arada huntelaar'ı almak yerine satıp lewandowski yi yerine başka bir adam alsaydınya.
Borussia Dortmund ve Schalke, Barcelona'nın genç yıldızı Cristian Tello'yu transfer edebilmek için büyük bir yarış halinde. (Bild)
gerçek haber bu. doğru mu? :)
''Göt''ze sini kesicek bi oyuncu aldık beyler , birazdan güncelleyicem , azcık photoshoptayım :)
BVB'nin kanatlar güzelde Lewandovski'den sonra Huntellar attan inip eşeğe binme gibi bir şey olacak ama bakalım performansına :D
neustlader i kaça aldın halil hocam ve kuba yı kesmesen daha iyiydi gayet iyi topçuydu seninde gladbach kariyerinde harikalar yaratıyodu :)
Lamela güzel transfer devamını bekliyoruz.
Marica , Metzelder ve Farfanı toplamda 36,5 Mn Euro'ya gönderdim Lyon'dan kiralalan Bastos'u hem sistememe uymadığı için hemde yüksek ücret aldığı için kiralamayı fesh ettik, en son transfer geçmişini ekliycem
lamela mı schalke coşuyo