yeni oyuna başlarken değiştir seçeneğini işaretle.Gençler yamasındaki tiki kaldır.
Printable View
çalışma süper hocam ellerinize sağlık.. melo 3 yıllığına kiralandı bunu aktarabilir misiniz? Birde ali adnan,assifuah gibi u20 dünya kupasında parlamış oyuncuları oyuna ekleme ya da geliştirme gibi bir şansınız ya da düşünceniz var mı?
Ankaraspor'un transferleri ve PTT 1.Lig'de oynaması durumu ayarlandı mı?
Bu arada Fenerbahçe'nin seyircisiz oynama cezası kaldırılmalı.
acaba Galatasarayın transfer bütçesi ve maaş bütçesi değişti mi ? ben yükselmesini bekliyorum çünki
beşiktaş ve fenerin avrupa yasakları kalktı bu arada böyle bir yasak konduysa yamaya kaldırılmalı :)
Güncelleme Ne Zaman Gelicekti Kardeşim ?
teşekkürler :)
hangi taktiği öneriyosunuz beyler
Selim yeni kariyer açıcam TSL2' den bana sadece yaz transferleri ve sana daha önce bahsettiğim Salih , alper gibi oyuncuların son hali için hangi yamayı kurucaz ben fantezi istemiyorum,bir de FB ve BJK bu yıl avrupa'ya katılıyor onu tekrar düzenlemeniz gerekicek maalesef
Birde şunu söylemek istiyorum hala transfer dönemindeyiz malum şuanda mesela siz güncelleme çıkaracaksınız yeni ama Fenerbahçe atıyorum 1 hafta sonra Oscar Cardozuyu aldı yine bir güncelleme olacak ve bizler tekrar oyunu sıfırlıcaz yeni kariyer açıcaz o çok kötü oluyor ama yapcak bişey yok . .
hocam yamayı yarın paylaşma ihtimaliniz varmı ??
Melo Galatasarayda arkadaşlar.
http://www2.galatasaray.org/futbol/f...aber/17481.php
Şimdi ben oyunculardaki değişimlerle birlikte istiyorum sadece potansiyel olanı indirip atsam oluyor değilmi transferlerle birlikte ?
birde yabancı takımların transfer bütçesi çok lazım.falcaoyu monacoya trilyonlara veren atl. madridin bütçesi 1-2 milyondu yani yükseltilmesi lazım napoli keza aynı şekildde
Geliştirilmiş oyuncular isterseniz evet o yetiyor.
Bütçelerle fazla oynama yapmıyoruz tam olarak bilmediğimiz için abartılı veya abartısız uğraşmıyoruz. Yapsan biri çıkıp çok fazla olmuş diyecek diğer türlü az olmuş diyecekleri için en iyisi oynamamak olduğuna karar verdik.
FMKolik'13 Fix v2
İndirmek için tıklayın.
Yapılan Değişiklikler
- Eksik transferler tamamlandı
- 20.07.2013 tarihine kadar transferler tamamlandı
- Sakatlıklar giderildi
sağol hocam makbule geçti
Anladım hocam, güzel karar vermişsiniz. Ayrıca yama için, emeğiniz için ayrıca teşekkür ederim :)
Kıvanç Karakaş Şanlıurfaspor >> Çaykur Rizespor
Koray Altınay Regensburg >> Çaykur Rizespor
Zülküf Özer Adanaspor >> Elazığspor
Deniz Aslan Antalyaspor >> Elazığspor
Hasan Türk Gaziantepspor a 1 yıl kiralandı bonservisi verilmedi.
Ümit Eminoğlu Aston Villa >> Gençlerbirliği
Joseph Boum Mersin İdman Yurdu >> Karabükspor
Erkan Kaş Karabükspora 1 yıl kiralandı bonservisi verilmedi.
Kubilay Aktaş >> Kasımpaşa
Fazlı Kocabaş >> Kayseri Erciyesspor
Kerim Avcı >> Kayseri Erciyesspor
Bu transferler dışında eksik göremedim.Çok iyi bir yama.Herkesin eline sağlık.
Malouda nerde Allah aşkına
benim yanlış kullanmam kusura bakmayın atarlandım :D:D:D
öncelikle emeğinize sağlık; yamayı kullanabilmek için nereye atıyorduk dosyayı