Oyun bugun itibariyle 49.99 dolardan satisa cikti. Simdiden on siparis vermek isteyenler icin greenmangaming adli sitede ayin 16sinde yuzde 25 indirim kodu var 37.5 dolara geliyor oyun..
Printable View
Oyun bugun itibariyle 49.99 dolardan satisa cikti. Simdiden on siparis vermek isteyenler icin greenmangaming adli sitede ayin 16sinde yuzde 25 indirim kodu var 37.5 dolara geliyor oyun..
CM 2010'daydı yanılmıyorsam Antrenman sistemlerini ayarlarken Duran Top sistemi de vardı, tüm programı kendimiz ayarlayabiliyor ve o an test edebiliyorduk, ne bileyim çok yaratıcı ve eğlenceliydi en güzeli de maçta bunların uygulanabilmesiydi. Sonuçta gerçekçilikle örtüşen bir özellikti. Keşke FM'de de olsa.
50 dolar aşağı yukarı 100 lira olur oyun. Biraz çok maalesef :(
Bu arada 2013 ün maç motoru 2012 den kötü bana göre. Bakalım 14te nasıl olacak.
Ayrıca maç motoru için çıkan video var mı ben göremedim de ?
Öğrenciye ucuz kampanyası keşke bu sene de olsa ama en baştan olsa. 30 olmasın 50 ₺ olsun. 50$dan iyidir.
ne zaman çıkacak 2014 ocakta mı çıkacak bu sefer? Öyle olursa çok geç değil mi direk devre arası transferleri ile oynarız artık :)
70-80 liradan satılır yine.
50 euro tr parasiyla 120 tl cok para bi ogrenci için..
Sonunda yıllardır bu foruma yazdığım canlı transfer pazarlığı sistemini koymuşlar. Umarım güzel olur.
oyunun çıkış tarihi ne zaman olur peki? tahmini bir tarih alabilir miyiz??
Kasım sonu çıkar. Her sene aşağı yukarı aynı oluyor.
İnşallah hücum ve savunma olarak iki farklı taktik olanağı sunulur.. am(L/C/R)de oynayan oyuncuları topun gerisine geçiremiyodum.. Ayrıca, umarım oyunun demosunuda stabil versiyon olarak çıkartırlar 2013teki gibi pişman olmayız.
Transferde AI'ye yapılan torpil veya bize yapılan boykot giderilse ve maç motoru düzeltilse yeterli benim için. Bu sene doya doya oynarı inşallah :)
Steam de satışa çıktı mı ?
Çıktığı ilk gün alıyorum uleynn :D
Geçmiş oyunların çıkış tarihi ve fiyatlarını göz önüne aldığımızda oyunun 1 Kasım'da (1-2 gün ileri veya geri olabilir) çıkmasını bekliyorum. Yine aynı şekilde ön sipariş fiyatı 60-70 TL arası, çıktıktan sonra 70-80 TL arası olmasını bekliyorum. Not alın söylemişti dersiniz...:)
Steam fiyatı 39.99 Dolar olmasını bekliyorum.
Steam fiyatı en son 49.99 dolardı. GMG adlı sitede de öyle, ama GMG'de ayın 16sına mahsus bir kodla oyun 37.5 dolara geliyor ön siparişte. GMG de zaten steam kodu verdiği için şimdi almak isteyenler tercih edebilir :)
Çok vay be! dedirten yenilik yok yine ama 3D maç motorundan ilk kez ümitliyim. Haberler ekranında kullanışlık yenilik yapmaları güzel, menü menü gezmemek için iyi olur bunlar. En güzel haber tartışmasız yine Türkçe olacak olması.
vatan %25 indirimle ön siparişten 50tl gibi bi paraya almıştım geçen sene. Bu sene olur bişeyler aral'da 15tl pepsi kampanyası var vatan yine %25 ve ya %30 indirim yapar haftasonuna özel bi şekilde uygun bi fiyat bulunur. Sadece henüz çok erken daha kimse satmıyor neredeyse :)
@sentugo
Evet site steam kodu veriyor. Sonrasında kodu steamde aktifleştirip dilediğiniz gibi indirebilirsiniz. Ön siparişi açılan oyunlar için ekstra indirim sunmuşlar bir süreliğine.
şaibeli bir şekilde paylaşıldı ama fm'nin facebook'taki sayfalarından birinde, maç motorunda teknik direktör açısı olabileceği bilgisi geldi. maçı kenardan izleme şeklinde yani. bu da gerçekçilik adına önemli bir yenilik.
tekrar söyleyeyim, olur mu bilmiyorum. ''belki de böyle bir yenilik vardır ehe ehe:)'' şeklinde paylaşılmıştı.
edit: link de budur: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Ben oyunun araştırmacılarına bir şey sormak istiyorum. Örneğin gerçek hayatta T.Konyaspor teknik direktörü 8.hafta sonunda kovuldu ve yerine başkası getirildi. Oyun 1 Temmuz'dan başladığı için takımın başında eski teknik direktör mü oluyor yoksa yenisi mi? Ocak transferleri yapıldığında değiştirildiğini biliyorum da oyun çıkmadan değişiklik yapılıyor mu?
Kasımda çıkmasını bekliyorum bende. Tuzlu olmaz umarım, öğrencilere kıyak yapsınlar :D
Ben 13 ü ttnet faturasına taksitli bir şekilde yansıtarak almıştım 14 ü steamdan kredi kartı kullanmadan nasıl alabilirim ? Her sene ttnet vasıtasıyla alınabiliyormu ? Stres bastı :D
Geçen sene TTNETPlaystore'dan aldın heralde TTNET faturasına yansıtarak, ben de öyle yaptım. Steam'den kredi kartı olmadan alışveriş yapman için İninal Kart veya Paybyme Kart'a ihtiyacın var (Başka yolu var mıdır bilmiyorum ama en basit ve en güvenli yolu bu bana göre.). Bu iki kartı internette araştırırsın sen de, ben sana şöyle bir bilgi vereyim. Bunlar kredi kartı değil, ön ödemeli kart. Yani alışveriş yapmak için ilk önce içine para yüklemelisin. Bu yüzden çaldırma gibi bir durumda sadece kartın içindeki para harcanabilir. Playstore her sene FM serisini satışa sunuyor yani bu sene de TTNET vasıtasıyla alabilirsin.
ttnet aracılığıyla faturaya yansıtarak alabilicem yani :) bende kredi kartı vede bahsettiğiniz o kartlardan yok fazlada kurcalamak istemiyorum zaten taksitten kastım 2 3 taksit en düşüğü ne kadarsa nakitde alabiliyorum benim sorunum kartımın olmaması ve steamdan almak istemem. güvenilir olduğu ve oyunumun kaybolma riskinin olmadığı için. bu senede umarım oyun çıkar çıkmaz ttnet vasıtasıyla alabilirim. bu aracılık olayı 2-3 ay sonra olacaksada hiç iyi olmaz hemen olursa iyi olur. fm bekletmeye gelmez :D
Teşekkürler dostum iyi aydınlattın :) Sabırsızlıkla bekliyorum artık yeni oyunu :) Sistem Gereksinimi hakkında bilgi varmı Ben 13 ü donmadan 5 yıldız performansla oynuyorum 14 sıkıntı yaşatırmı acaba ?
Playstore bildiğiniz dijital satın alma platformu oyuna göre çeşitli uyarıları bulunuyor zaten açıklama kısımlarında. En büyük numarası TTNet abonelerine kredi kartına gerek duymadan fatura üzerinden taksitlendirme yapması, bir nevi güvenli alışveriş sağlıyor oyunculara. Yani zaman falan kaygınız olmasın zaten key sattıkları için sıkıntı olmaz.
Mesela FM 13'te şu açıklama bulunuyor
FIFA 13'te de buQuote:
NOT: Aktivasyon anahtarı geçerli bir Steam hesabında kullanılmalıdır. İnternet bağlantısı gerektirir.
Quote:
NOT: Bu oyunu oynayabilmek için Origin’in en son sürümünü yüklemeniz gerekmektedir.
Bu seneden daha iyi bir şey olacağı kesin direkt alıcam :)
FM her yıl Şubat yamasına kadar oynanmayacak halde olduğu için acele etmeye gerek yok. Bu sene Aral'ın öğrenci indirimi ile 29 liraya almıştım. Yine Şubat yamasına kadar bekleyip indirimde falan almayı düşünüyorum.
Yorumlara göre ben de hareket ederim.
Minimum:
Processor: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon XP: 1.6GHz+ V/7/8: 2.2GHz+
Memory: 1 GB RAM
Graphics: NVidia GeForce FX 5900 Ultra ATI Radeon 9800 Intel GMA X3100 128MB VRAM
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 3 GB available space
green man gaming olayını yapan bılen bı arkadaqs acıklıyabıırmı ayın 16 sı fln demısler ama herhangı bır ındırım gozukmuyor steamle aynı fıyat su an?
[YOUTUBE="_e0aywvskSE"]yeni mac motoru[/YOUTUBE]
videonun sonundaki frikikte kalecinin yeri yanlış :)
Ama aşarlar herhalde bu gibi şeyleri oyun çıkana kadar.