Mac sonrasi Bursali bir yoneticiyi aramis Volkan ben geri donmek istiyorum demis iddialari var
Printable View
Mac sonrasi Bursali bir yoneticiyi aramis Volkan ben geri donmek istiyorum demis iddialari var
Bence Volkan haklı, ben olsam futbolu bile bırakırdım. Hacıosmanoğlu bu kadar mı değer veriyor insanlara? Yazık...
http://picturf.com/i/662
Çocuğu olmuştu sanırım Volkan'ın daha yeni. Çocuğuna küfür edilmiş olabilir diye bir şeyler de okudum ben. Yoksa hoş olmasada ana bacı küfür etmesine tribünlerin futbolculuk kariyeri boyunca alışmıştır.
Trabzon'un delikanlı başkanı da kendi delikanlılığına yakışan açıklamayı yapmış. Yuvasına döner umarım,son tercihler haricinde çok iyi bir kanat oyuncusu olduğunu düşünüyorum Volkan'ın. Daum onu adam eder.
Trabzonspor aşırı derecede antipatik bir başkan edindi.
Taraftarlarin roportaji var, anneye felan kufur ettikleri yok.
Kullanilan kufur
"Sizin oynadigizin topun ..."
Volkan buna tepki gostermis. Mac sonu gidip Bursali yonetici aramasida ayri bir olay zaten. Baskan fevri davrandi ama dogru olani yapti bana gore. 4-5 kere kazanilmaya calisan oyuncuya bir sans daha verilmez
Bugüne kadar çoğu maçta oyuncuya "senin oynadığın topun"dan daha ağır küfürler edilmiştir,Volkan da bunun içinde bu bu kadar basit bir küfür olamaz bir oyuncu buna ağlayıp da soyunma odasına gitmez;İfade yalan,çok açık
Tek bir insandan o kufur gelse Volkan aglamadan tepki gosterilir.
Annesine kufur edildigini dusunmuyorum
Bi tane akıllı başkan gelsede şu kulübün başına evet bu olur işte desek. Her gelen kafayı yemiş olmak zorunda mı arkadaş. Yeter ya vallaha sıkıldım şu herifler yüzünden takımdan soğudum ya !!!
@Bordo61Mavi
Kusura bakma Trabzonsporlu olduğun için o taraftar grubunu koruduğunu düşünüyorum.Dün küfür olmadı diyorsun peki neden taraftarlar arasında kavga çıktı bir ara ? Volkan'ın da kendini yalan ifade ettiği ne kadar belli.Ben şöyle söyleyim hangi platformda olursa olsun herhangi bir aile ferdime böyle bir küfür edilse tepki vermeden duramam.Belki de bu yüzden böyle işlerin içinde değilim :)
Kufur olmadi dedigimi nerden cikardin ?
(DHA KAYNAK)
Yukarida yazdim adamin dedigini. Taraftar arasinda olay herzaman cikiyor, ufacik seyde ortam gerilir daha once sahit oldum.
Volkan'in ruh hali iyi degil ve bana gore buyuk bir yanlis yapti, her sartta o sahayi terk etmemeliydi
Yalnız o mantıkla düşünürsek,Zokora - Emre olayıda maç esnası olan birşey dava edecek bir durum değil ?
Belki de duygusal bir dönemden geçiyordur. :n:
Afedersiniz ama kocaman bir adamın milyonların izlediği bir şeyde çocuk gibi ağlamasının sebebi gururunu incitecek bir şey söylenmesinden başka bir sebebi olamaz.
Bunların başında da küfür gelir. Küfür olmadığına kesinlikle inanmıyorum..
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun profesyonellik derecesini sınamak isterdim doğrusu.Dediği kadar var mı yani ? Volkan'a yapılanlar ayıptır.Başkanın futbolcusuna destek çıkmaması daha büyük ayıptır.Bazı arkadaşlar yok annesine küfredilmemiş çocuğuna küfredilmemiş falan konuşmuş ama burada hakaret söz konusu kime edildiğinin ne önemi var ki.Futbolu önce namusu haline getirene kadar abartıp sonra karşısındakinin de insan olduğunu unutarak küfür etmek ne olursa olsun yanlıştır hatadır.Futbolcu profesyonel olmalıdır ama insan olduğu unutulmamalıdır.Profesyonel adam ettiğim her küfürü çekmek zorunda deyip ana avrat dümdüz gitmeye kimsenin hakkı yoktur.