3 oldu Drogba'yı biçtikleri.
Printable View
3 oldu Drogba'yı biçtikleri.
1 tane kart bile cikmadi.
Bizim ligimizde oyuncular da hakemler de hızlı tempoya alışık değil. Bi süre sonra saçmalıyorlar
Güzel maç oluyor. Tahminimin aksine Bursa maçı puansız bitirmez gibi.
Selçuk,Burak,Gökhan,Hamit ve Hakan iğrenç oynuyorlar.Aslında bütün takım iğrenç oynuyor.Afferin böyle devam.
Edit:
Şom ağzımı seveyim :D Hamit asist,Burak gol.
Kral atti kral 0-1
bursanın net pozisyonu ofsayt diye kesildi
İlk 9 dakika dışında takım kötü, gol de bizim adımıza sahanın en kötü iki isminin işbirliği ile geldi. 2. yarı daha iyi oyun bekliyorum.
tempolu bir ilk yariydi hamit-engin degisikligi bekliyorum...
temposu yüksek maçta hamit'in ayağına top her geldiğinde tempo düşüyor. ama çok da güzel asist yaptı.
Bursa'nın net pozisyonunu kesti ofsaytla , Burak'ın pozisyonda da biraz önde gibi kesebilirdi.
Şimdi Bursaspor 60-65'e kadar tempo yapar, zaten sonrasında pilleri bitecek gibi. Bizim sakin, akıllı ve etkili kontra atak yaparak oynamamız şart. İkiyi bulursak 3 puanı vereceğimizi hiç sanmıyorum. Gol kritik bir zamanda geldi, oyunu geliştirmek şart ama ilk yarıdaki gibi oynayıp skor korumaya kalkarsak işimiz zor.
Hamit biraz şanslıydı Belluschi topu rahat kapabilecekken nedense kaydı ve ardından asistini yaptı.Maçın başında iyiydik ancak sonra Bursa oyuna ağırlığını koydu tempolu bir maç oluyor 2. yarı gol yiyebiliriz bu yüzden 2'yi bulup rahatlamalıyız.
Hamit 5808 metreyle ilk yarının en çok koşanıymış. :)
Drogba'nın Civelli'nin üzerine gitmesi lazım, atılma potansiyeli çok yüksek.
su pasa bak be
http://s7.directupload.net/images/130825/xzsbjae2.swf
Golün babasını yediler.Batalla'nın pozisyonu ile kıyaslanamaz bile,fiyasko bir karar.Yediler Drogba'mın golünü.
Bu yan hakemin gözü bozuk herhalde, ilk yarıda Batalla'nın pozisyonu yedi, şimdi de Drogba'nın.
Melo yine çok soğukkanlı, Selçuk da 2. yarı ritmini buldu çok şükür.
Drogba çıktı Emre girdi.
O değişikliği Fatih Hoca yapmış olamaz.
bursa hakettiği bir gol attı
bu arada yan hakem harbi rezil drogbanın pozisyonunuda yedi
Bursa çok daha iyi oynuyordu hakettiler attılar :)
Az daha çekilin az daha,ne de olsa 3-4 farkla öndeyiz.
Genç Enes atmış helal :)
Drogba'nın sakatlığı yoksa yanlış bir değişiklik olduğunu düşünüyorum.
Yahu değişiklik yapmayın siz Allah aşkına değişiklik yapmayın ya.
Allah'ım sabır ver sabır ! Selçuk çıktı yahu Selçuk !
FT hala cezalı mı yoksa milli takım teknik direktörlüğünden sonra kafası mı bulanmış :D
senin gibi emrenin de hamitinde.... 1-1 bitti 2. yari iyiydi bursa hak eden tarafti
Maçın hakkı Bursaspor'undu. Pek bir şey oynamadan zor bir deplasmandan 1 puan almak hiç kötü değil ama takımı beğenmedim. Özellikle değişikliklerden sonra iyice saçmaladık ve rezil bir görüntü sergiledik. Hocanın cezası bitti Allah'tan, bundan sonrası daha iyi olacaktır.
Tahmin ettiğim gibi berabere bitti.İlk yarıyı izlemedim,ikinci yarıda hiç bir şey oynamadık top sürekli Bursa'da idi.Daha sezon başı bu tip puan kayıpları olması normal ama bu kötü oyunun bir açıklaması olamaz.
15. dakikadan son dakikaya kadar ezdi bizi Bursaspor,galibiyeti hak ettiler ancak kolay kolay yenilmeyen bir takım olduğumuz için olmadı.Bu arada Ümit Davala ve Hasan Şaş'a selamlar ! Umut Bulut ve Emre Çolak gibi iki dünya starını oyuna sokup Selçuk İnan ve Drogba gibi vasat oyuncuları oyundan çıkartıp beraberliği kurtardılar.Helal olsun.
Fatih Hoca'nın son cezalı maçıydı.Yenilmedik,o da bir şeydir.İnşallah bu günden sonra geçen sene ki Fenerbahçe gibi oynamayı keseriz.Yahu Selçuk çıkartılıp Umut oyuna alınır mı ya ? Beyni olan,azıcık futbol bilen insan yapmaz bunu ya,inanılır gibi değil çıldıracağım.
Değişiklikleri Fatih hoca yapmıyordur inşAllah neydi yahu onlar öyle takımın en önemli 2 silahını çıkardık kritik bir durumdayken.Fatih hoca haftaya dönüyor onsuz her maçta sıkıntı yaşadık neredeyse haftaya her şey düzelecek inşAllah.
saçma degisiklikler, drogbadan oncesi ve sonrasi... engin gibi adami yedek klubesinde çurutuyorsun hoca 18 inde dikine gidebilen adam eksiltebilien tek oyuncun...
Yüksek tempoda geçen seyir keyfi yüksek bir maçtı. Bana göre Bursa bir adım daha hak etti; ama şampiyon kadro ne hallere gelmiş üzüldüm. Umarım Bursa toparlanır hem Avrupa'da hem ligde zirveye oynar.
Galatasaray oyuncu değişiklikleri yüzünden maçta 3 puan alma ihtimalini düşürdü.
ilk sezona bakman yeterli "berkcigim." geçen senede malum sebeplerden oynatilmadi.
Geçen seneye bakarak istediğin kadar oyuncu sayarım sana.Umut Bulut'da geçen sene çok iyiydi,ondan önceki sene Necati de çok iyiydi.Bir yere varılmaz böyle oynasın görelim hepimiz tek dikine oynayabilecek oyuncuyu :)
2.yarıda oynanan futbol gerçekten çok kötüydü.Tabi bunda yanlış değişiklikler ve taktiksel hatalar etkili oldu.Drogba'nın çıkması Bursa defansının ileriye destek vermesine ve daha çok Bursa atağına izin verdi.Hamit ve Selçuk gibi orta sahada defansif anlamda direnç gösteren 2 oyuncu da çıkınca işler iyice Bursa lehine döndü.Şükür ki puan alabildik Ferhat'ın Muslera'nın üzerine vurduğu top gol olsa asla çeviremezdik bu futbolla.Oynanan oyun kötü 1 puan oyuna bakarak iyi.