Cas bizi de men ederse o zaman Bayern Münih i de men edecek. Adamlar Götze yi Finale 10 gün kala transfer etti. Akıllı ol CAS, bozma moralimizi !
Printable View
Cas bizi de men ederse o zaman Bayern Münih i de men edecek. Adamlar Götze yi Finale 10 gün kala transfer etti. Akıllı ol CAS, bozma moralimizi !
G.Töre ve Oğuzhan milli takım içinde fark yaratabilecek oyuncular... Beşiktaş'ın men edilmesi kötü olur. 5/2 kalırız Avrupa'da.
Beşiktaş men edilmez umarım. Onlar bizden daha çok umut vaadediyor futbollarıyla.
Escude yerine biraz da Franco'ya şans verilmeli. Geçen sene sonundan eser yok adamda.
Ayrıca okadar boş top yaptık ki... Hep yan top hep yan top. Ozy'nin girmesi ile fark ortaya çıktı. Bu çocuk çok katkı verecek bize çok.
Umarım men edilmez BJK
Turu geçtiğimize sevindim; ama hiç umudum yok. :icon_sad: Ne yazık ki, men cezasını verirler bize ve bu konu da UEFA nezdinde (umuyorum), bir daha açılmamak üzere kapanır.
Eğer o UEFA'nın faks olayı doğruysa Beşiktaş'a da men cezası gelir diye düşünüyorum inşAllah yalandır.Uzun zaman sonra 3 takımla Avrupa kupalarına gidecekken yine her zamanki gibi 2 takımla katılacağız anlamına geliyor bu. :(
CAS kararını açıklamadan önce, Arsenal maçının 1 gün öncesinde UEFAnın FB'ye faks ile kura çekimine gelmemelerini ilettiği söyleniyor sporx'te. Muhtemelen Beşiktaş'ta aynı şey ile karşı karşıya.