ya dedem zorlama işte al nolucak :zuhaha
Printable View
TTNET Playstoreden aylık 3.75 toplam 45 liraya oyunu aldım hadi hayırlı olsun inşallah maç motoru düzelmiştir :D
12 ve 13'de acele ettik,madur olduk;bu sefer bekleyeceğiz:)
Ben de aldım. gecen seneki gibi kutulu almak istiyordum ama bu fırsatı görünce kacırmayayım dedim. Zaten kutulu oyunun da bir espirisi kalmadı artık.
Level kodunu da oyunları aynı anda alırken iki oyunda da işe yarıyor ama ayrı ayrı alınca tek kişi kullanabilir diyor.
Ben almayı düşünmüyorum, alırsam da daha sonra alırım bu sene.
fm 2013'ü de ön siparişle almıştım fakat kendisine çok sövdüm.
yinede fm 2014'ü ön siparişle 3 taksitli olarak aldım.
desene 5 tl kazık yedik :D
08.11.2013 tarihinde aktivasyon kodu gönderilecekmiş.
çok geç gibi geldi bana.
Büyük ihtimal full sürüm çıkış tarihidir o. Beta 2 hafta önce çıkar keyler o zaman gelir gibi geliyor bana
Az önce aldım ttnet aboneliğim ile=) Güzel olmuş bu kod valla. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.Quote:
Ödeme Numarası: 11****
Sistemimizde kayıtlı olan B****N@****MAIL.COM e-posta adresinize sipariş bilgileriniz ve aldığınız oyunların aktivasyon kodları gönderilecektir. Oyun aktivasyon koduna Oyunlarım bölümünden ilgili oyununuza girerek ulaşabilirsiniz.
Satın aldığınız oyun(lar), oyunlarım sayfanıza bir kaç dakika içerisinde eklenecektir.
İlginize teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
Haber veren arkadaşa teşekkürler kutulu almak isterdim ama bu fiyata kaçmaz dedim aldım.
Playstore'dan almaya çalışıyorum bütün tarayıcılarda denedim ama olmadı. Sonunda bir hata çıkıyor başka böyle bir hata alan var mı?
TTNET'i arayın değil de bir sorun çıktı diyor ve 3,2,1 saniye sonra ana sayfaya yönlendirileceksiniz diyor.Sonrasında lütfen ödeme bilgilerinizi kontrol ediniz diye bir şey çıkıyor.
Daha önce de Playstore'dan oyuna aldım ama ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum.
6xdj2d4u kodu ile kredi kartıyla 44 TL ttnet abonelik ile 40 tl oluyor oyun playstore..
kod 1 ekim tarihine kadar geçerlidir
Teşekkürler yine ilk alanlar kazıklandı =P İlk mesajı düzenleyemedim malesef,
İndirim kodu: level200 yapınca TTNET'lilere 45 TL Kredi kartına 49,5 TL (%25 indirim yapıyor bitiş tarihi belli değil)
İndirim kodu: 6xdj2d4u yapınca TTNET'lilere 40 TL Kredi kartına 44 TL (20 TL indirim yapıyor bitiş tarihi 1 ekim)
Böyle diyebiliriz.Diğer koduda diğer oyunlarda kullanmak isteyenler olabilir.
İndirim koduyla aldık bakalım. Oyun direk Steam hesabında yüklü olacağı için askerde boşluklarda oyunu oynamaya çalışacağım. Sık oynayamayacağım maalesef bu seri. Yalnız ben bu seri daha pahalı olur diye bekliyordum. Fiyat çok uygun durumu olan direk alsın.
Daha da ucuza almak için en az 4-5 ay beklemek gerektiğini düşünerek aldım 40 liraya playstore'dan :) aslında beklemeyi düşünüyordum 13'teki saçma maç motorundan sonra ama duramadım.
Sanırım 6xdj2d4u kodu ilk 500 kişi için geçerliymiş bu arada.
Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar, banada hayırlı olsun :D
Onaylama kısmında tamama bastırmıyor bir türlü.
dr da ön sipariş 70 tl
Arkadaşlar 1 hafta sonra Polonya'ya gideceğim ve seneyi orada geçireceğim,fiyat şu an çok uygun eğer hemen oyunun ön siparişini versem Polonya'ya gittiğimde oyuna ulaşmakta sıkıntı çeker miyim ? Steam'de ülkelere göre fiyat farklılıkları oluyor çünkü.
Arkadaşlar, oyun dr.com.tr adresinde ön siparişe açılmış.
geçen senede D&R dan almıştım bu sende D&r dan aldım. oyunun çıktığı gün elimde olmuştu :)
Ayrıca en uygun fiyat şu anda burada. 71,99 TL
ilgilenenler için : http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Foo...=0000000549562
iyide playstore üzerinde 40 liraya alabiliyorsun
Playstore'dan satın alınca sadece key mi veriyorlar. Yoksa kutulu dvd mi?
Steam üzerinden download edip oyunu oynayacak olsam da arşivlemek için kutulu almak istiyorum.
gecen sene D&R dan kutulu 62,99 tl ye almıştım hiç bir işime yaramadı. bu sene playsotere dan 40 tl ye aldım
kodu veren trhaha ve konuyu açan project42 teşekkür hayırlı olsun
kodu veren ve konuyu açan arkadaşlara aynı şekilde bende çok teşekkür ediyorum. Geçen sene vatandan 52tl'ye almıştım. Bu sene ön sipariş vermiyim dedim ama bu fiyatı görünce dayanamadım :)
Viral reklam kokusu alıyorum :)