Performans açısından Gökhan Zan, Dany ve Engin'i beğendim. Ligde de yavaş yavaş Engin'i kullanmalıyız diye düşünüyorum, ortasaha özelliği olan zeki bir futbolcu Engin.
Printable View
Performans açısından Gökhan Zan, Dany ve Engin'i beğendim. Ligde de yavaş yavaş Engin'i kullanmalıyız diye düşünüyorum, ortasaha özelliği olan zeki bir futbolcu Engin.
Engin ve Gökhan Zan dışında diğerleri vasat oynuyor.Az daha gol yiyorduk çok saçmaladık neyse ki Engin çok güzel bir golle bizi öne geçirdi.Amrabat'ın golü ise ofsayt sanırım tam hatırlamıyorum.
Engin dışında Bruma'yı beğendim ben.Gerisi aynı.
Engin,bruma,gokhan zan disindakiler vasat.
Bruma rakiple alay etmek icin golü atmadı resmen.
Bruma tüm takımı çalımlayıp gol atamadı.
Alay degilde bence dengesi bozuldu o kaleye vurmadan once
Bruma kararlarını iyileştirirse bir yere gelir,yapmazsa en fazla Quaresma olur.
http://s7.directupload.net/images/131203/snfho3yf.swf brumanin pozisyon
Takım çok iyiydi ya Bruma'nın o hareketini tartışcaz,yine aynısını yapsın ağzımı açmam,ancak kararlarını geliştirmesi lazım.
Bir maçtada gol yemesek olmaz.
Helal süper devam.
Bu kadar düştük demek ki.. Yazık şu defansa bak.
Çok sevindim gole. Koşsunlar yarım saat daha. O kadar pozisyon harcarsanız adamlar gelir atar işte.
Şu Erman'ın kapma düğmesi yok mu ?
Bruma'nın bitiriciliği 0 girsinler arkadaş insan bi vurur ya. :D Yazıklar olsun valla inşAllah eleniriz.
Bence kararlar düşük olmalı, mahalle maçlarında sürekli çalım atan çocuklara benziyor, biraz futbolu öğrenmeli Bruma.
Biri Mancini'ye 3 değişiklik hakkının gelecek maça sarkmadığını söylese derken Amrabat yedi golü.
Şimdi neden kalede Eray'ın oynadığını anladık. Gökhan Zan'a helal olsun.
Haydi bugün bi süpriz yarın da Fenerbahçe elensin şu kupada Anadolunun önde gelen kulüpleri bile finalin yarı finalin üzünü göremesin inşAllah.
100 dakikadır forvetsiz oynuyoruz.
Biri erman hocaya bahtaniye gönderse ya
İphone 6'dan Tapatalk
aracılığı ile gönderildi
yazıklar olsun valla ya okuldan şimdi geldim gördüğüm sonuca bak.. rezalet..
penaltılara kalırsak eleniriz.
Penaltılara kaldı,kesin elendik geçmiş olsun.
Severim penaltıları :)
Totem mi yapıyorsunuz diyeceğim ama saçma olacak.
Totem değil öyle düşünüyorum.
Sabri allah aşkına düş şu takımın yakasından artık.
Dany sen de :)
Ayrıca Ufuk adamsın, takımı sana mecbur eden herkesi de allah bildiği gibi yapsın.
Helal Ufuk,helal Antep.
Tüh be , Olmadı bu keşke elenseydi Galatasaray.
Ahh Cimboomum ahhh neler diyesim varda... neyse... Gaziantepli oyuncuları tebrik ederim keşke yenselerdi hakkettiler..
Maç içerisinde hatalı kararlar verdi fakat penaltılarda devleşti kalesinde Ufuk, şaka maka turu getirdi bize. :)
Ayrıca Amrabat ve Bruma gibi atak oyuncusu dururken Sabri ve Dany'nin penaltı kullanması nedir? Sabri'nin pozisyonunada baya güldük evde. :)
Ufuk'u kazandık bu maçta.Ligde de oynar umarım.
Sabri'yi topun basında görünce gülmekten kendimi alamadım hele kaçırınca... :n:
Allahım Sana Geliyorum Biz Neden Ufuk'u Bildirmedik ŞL Listesine
Taffarel tecrübesini iyi aktarmış Ufuk'a.Muslera ile Ufuk iyi şeyler öğrenmişler ama Eray çöp.Yarın Fenerbahçe ezer geçer bizim gibi olmayacaktır.Sabri'nin vuruşundan sonra Mancini İmparator gibi tipleme yaptı ya koptum orada Mancini'de çözdü Sabri'yi geçmiş olsun reyiz'e. :D
Mancini'nin zerre suçu yok şu anda.Bu gece maçı izleyince iyice emin oldum bu konuda. Yahu arkadaş yedeklerin tümü kulübede beklerken CR7 olmuş bizim! Bruma,Ambrabat,Engin Baytar ,Aydın Yılmaz.... Topu alan çalıma dalıyor.Yardımlarşa sıfır.... Boş alana kaçayım da top gelsin sıfır.... Pres sıfır... Gerçekten as kadroya en yakın oyuncular olan Emre Çolak ve biraz da Bruma çok fark ediyor sahada. Hakan Balta zaten ununu elemiş,eleğini asmış.Versinler yolunu gitsin. Ceyhun'a falan kızıyorduk da valla kadroya giremeyenler resmen tükenmiş. Yiğiti görünce tanıyamadım :) Kim ulan bu derken aklıma geldi... Dany orjinal mevkisine ne zaman dönebilecek bilemiyorum.Acımaya başladım adama. Yakında forvet görürsek şaşırmamak lazım.Koskoca Galatasaray'ın öylesine rezil bir kadro planlaması olmuş ki Takımın yedek stoperi sahada resmen joker olarak kullanılıyor.Sol bekte yarım oyuncumuz bile yok. Kanatlar ne top sürmeyi biliyor,ne savunma arkasına koşu yapmayı...Orta kesmeyi geçtim zaten.... Orta alandaki oyuncular 3 metree pas atmaktan aciz. Bu takımın sonu son değil.... Böyle yedek kadrosunda 3 kulvar yürümez. Juventus maçını bilmem ama eğer orada turu geçersek Türkiye kupasında elenelim daha iyi.
Nannar hocam haklı bu takım neye dayanarak sezon başında az transfer yaptı anlamıyorum.Şampiyon olduğumuz ilk sezondan sonra bile çok güzel takviyeler yaptık aynısını bu sezon da da yapmalıydık yazık oldu.Zaten yerli oyuncu almamamız tamamen komediydi bu yerlilerle olmaz arkadaş kupa'da zaten bizi elerler gibi ŞL'de gruptan çıkarsak elenelim bence de.