3-5-2 oynayan bir takıma karşı çift forvet çıkmak intihar olur. Ortasahayı kalabalık tutmalıyız ve Hamit gibi bir oyuncunun eksikliğini bu maçta daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum.
Printable View
3-5-2 oynayan bir takıma karşı çift forvet çıkmak intihar olur. Ortasahayı kalabalık tutmalıyız ve Hamit gibi bir oyuncunun eksikliğini bu maçta daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum.
Juventus Kaç Atar Diye İddaa'ya mı Girsem N'apsam :D
Juventus Kazanır Ama İnşallah Hezimet Olmaz
http://inciswf.com/8bit.swf
Süpermiş bu :n:
Selçuk'un yanındaki kim ?
Küçük Selçuk olmuş o da :n:
Çok yaratıcı süper olmuş :icon_biggrin:
Juventus rahat kazanır bence.
soldan sağa
muslera eboue semih dany riera melo hamit selçuk sneijder(ahahahah:D) drogba burak(haha pikselle bile yapmışlar saçını :D)
Geçen gün lig maçını izledim Juve'nin. Gio çok fena bir oyuncu. Canlı izlememiştim hiç. En tehlikeli oyuncu bence o GS için.
http://inciswf.com/8bit.swf İyimiş :D
Beşiktaş lı olarak gönlüm Gs den yana. Ama yenebileceğini pek sanmıyorum. İlk golü Gs atar maç 1-1 berabere biter gibi geliyor bana.
iyi sallamışım :D :D
ama süper ya :zuhaha
http://cdn.galatasaray.org/images/ga...5596e58716.jpg
Mancini cidden karizmatik adam :0:
Bu arada Aydın Yılmaz'da ki şans bende olsa şu an bu yaşımda Galatasaray'da ilk 11 oynardım.
Bugün yenilsek bile farklı yenilmeyeceğimizi düşünüyorum kaldı ki Juventus'ta her ne kadar ligde maçlarını yense de hep tek farklı yenerek ilerlemiş.Real'den de 6 yiyecek bir takım değildik gerek bireysel hatalarımız gerek çok korkusuz oynamamız bu skoru getirdi bu akşam Mancini gibi İtalyan bir hocanın Terim gibi korkusuz oynayacağını sanmıyorum kontrollü bir futbol oynarız tek forvet çıkarız büyük ihtimal maça.Aslanlara başarılar diliyorum şimdiden Allah'ın izniyle puanla döneceğiz buradan.
Muslera-Riera-Chedjou-Semih-sabri veya eboue-Melo-Selçuk-Bruma-Sneijder-Amrabat veya Engin-Drogba çok iyi olur beraberliğe razıyım ben de
Burak'sız sahaya çıkacağını sanmıyorum ben.
Taş gibi bir savunma var, bu savunmaya Burak falan işlemez, oynatmak hem defansif hem ofansif açıdan hata olur. Aynısını Real maçından önce de dedim ve gördük sonucu.
Drogba tek forvet, dengeli bir 4411 ile bu maçtan yenilmeden ayrılma ihtimali var Galatasaray'ın.
433'ün antidotu 352'dir. Keşke 4312 çıksaydı Galatasaray. Bruma forvet olabilirdi.
gereksizleşti
Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Vucinic.
Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Hakan, Melo, Selçuk, Bruma, Riera, Sneijder, Drogba.
Yedekler
Storari, Ogbonna, Peluso, Marchisio, Isla, Llorento, Quagliarella.
Ufuk, Gökhan, Sabri, Engin, Burak, Umut, Amrabat.
Tevez pres gücü en yüksek forvetlerden biri dünyada. Fizik gücü iyi durumda ise oynaması iyi olmaz. Ona karşı pas hatası yapılmaması, garanti pas yapılması gerekir. Bir tembel pasını çalıp değerlendirmesi maçı çöpe atar.
Güzel bir 11 olmuş.Geçen 90+ programında konuşuyorları Riera için.Mancini bilmez sol bek olduğunu açık oynatır,biz alıştık direk solbek yazıyoruz diye.Dedikleri gibi oldu gerçekten de :)
11 güzel olmuş.Her ne kadar F.Terim'in oynattığı gibi devam edecek olsak ta kontrollü bir futbol anlayışı ortaya koyacağız gibi.Bruma adam akıllı oynasın.Selçuk Melo eski günlere dönsün bir de Sneijder iyi top oynasın alırız maçı.
11 Çok güzel olmuş valla bravo Mancini'ye.Allah yardımcımız olsun artık 45 dakika kaldı Aslanlarımız buradan puanla dönecek inşAllah.
XI: Muslera, Chedjou, Hakan Balta, Semih, Eboue, Melo, Selçuk, Sneijder, Bruma, Riera, Drogba
Juventus XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Vucinic
Şu maçın şifreli olması kadar saçma bir şey yok.
ee aydın aydın diye ortalıgı velveleye verdiler 18de bile değil.
te allam ya sabır ver rabbim......
Giovinco yokmuş Tevez'de antrenmana çıkmamış bunlar önemli şeyler bizim adımıza inşAllah puan alabiliriz maçtan.
Bu saçmalık tek bizim ülkemizde var zaten.
İyi de abicim bu maçın ülkemizin açık kanallarından birinde yayınlanması gerek. İzlemenin alternatif yolları var, internetten izleme şansımız var çok şükür. Ama ben niye boş yere internet kullanayım veya para harcayayım bu iş için? Daha bu sene karar çıkmamış mıydı Şampiyonlar Ligi grupları konusunda? Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?
Evet öyleydi ama sonra karar değiştirdiler D-Smart sözünü geçirdi RTÜK'e.Daha bu maçtan sonra 1 maç daha D-Smart'ta. 4. ve 6. maçlar STAR'da.
Deplasmanı bize de deplasmana olarak yaşatıyorlar çok zekici d-smarta tebriklerimi gönderiyorum dahiyane bir fikir
Riera sağ kanatta Bruma solda.
25. Dakikada Vucinic sakatlandı Quagliarella oyunda.
Semih de sakatlandı onun yerine Gökhan Zan oyunda.
Gooooooooooollllll drogbaaaaaaaaa.
Golün videosu var mı