Quote:
Originally Posted by
Firat1907
2.ligten rahat çıkacağını düşünüyorum :)
İnşAllah :)
Quote:
Originally Posted by
Dennis Bergkamp
Bunun aynısını FM 13'te yaşamıştım.Fenerbahçe'de çok farklı bir sistem deniyordum 3-7-0 gibi bir şeydi başarısız olup kovulmuştum.3-4 hafta kala küme düşme potasındaki Buca'ya gidip kurtulamamıştım küme düşmekten.2. Ligde genç oyuncuları geliştirdim,taktiği en iyi olacak şekilde hep güncelledim.5-6 sene sonra Süper Lig şampiyonluğunu aldım.İnşallah seninde böyle bir kariyerin olur.Çok zevkli oluyor emin olabilirsin.
İnşAllah gerçekten çok genç var hepsini harmanladım :)
Abdullah Çoban
Sol bekte Batuhan tekti bende Abdullah'ı kiraladım Abdullah Batuhan'dan daha iyi olunca Batuhan alternatif oldu.
Ahmet Sarı
Forvette YaratıcıForvet arıyordum Ahmet'i gördüm ve kiraladım.
Ali Sakal
Sözleşmesi bitiyordu Top Kapması ve Markaj'ı çok iyiydi tam bir Savaşçı OS'du kaçırmadan aldım kaptanlığıda ona verdim.
Bertul Kocabaş
Bu seneki bomba adamım diyebilirim 2.Lig'den bizi çıkaracak güce sahip bence FM13'te Karabük'teyken onu 2.Lig'e felan kiralık veriyordum iyi gol ortalaması tutturuyordu.
İlker Sayan
Siteden ''egebartu'' arkadaşımız önerdi bende baktım profili gayet iyiydi sağ açığa ilaç olur diye Karşıyaka'dan kiraladım.
Murat Demir
Benim kalecilerim çok gençti tecrübeli bir kaleci arıyordum Murat'ı kiraladım o da genç tecrübeli bulamadım bu sene sıkıntı olursa sadece kaleden olur.
Oğulcan Gökçe
Stoperde Can'ın yanında iyi bir adam yoktu Onur vardı oda tecrübesiz ve iyi değildi Oğulcan'ı kiraladım ve stoperi sağlamlaştırdım.
Hazırlık Maçları :
Altay maçı hariç güzel geçti :).
Transfer Geçmişi :
Mehmet Sak ve Hüseyin takımda kalmak istemiyordu bende satmak zorunda kaldım.
Kafamdaki Kadro :
Takımda en iyi mevkii forvet 3 alternatifimiz var ve 3'üde bu ligi kaldırabilecek düzeyde sağ bektede Caner ve Süreyya gayet iyi gerçekten Süreyya çok iyi bir regen Akhisar ve Elazığ peşinde dolaşıyor , sol bektede Abdullah ve Batuhan'a çok güveniyorum , sol açıkta Emre - Mustafa ikiside altyapıdan çıkan genç çocuklar sol kanadı onlara bıraktım , ortada Ferhat'ın alternatifi yok Ali ve Civar SO 'da gerçekten çok iyiler , İlker ve Bahadır ikiside genç hızlılar onları kullanacağız.