4.1.1 oldu versiyon 23mb yeni guncelleme.
Printable View
4.1.1 oldu versiyon 23mb yeni guncelleme.
Ya abi bir oyuna bu kadar güncelleme çıkar mı ? sen hiç mi çalışmıyorsun hiç mi birşey yapmıyorsun,ayrıca ilk defa Beta sürümünde v1.0 sürümüne geçtik !
14.1.1 oldu benim oyun.
hayda crush dump hatasını alırken yeni güncelleme gelmiş :D
sigames gibi bir firma nasıl bu kadar ciddiyetsiz update çıkarabiliyor akıl alır gibi değil..
Daha oyunun full sürümünü görmeden oyundan soğudum cidden.
14.1.1 gelmiş. Hoşaf ettiler oyunu.
14.1.1 sürüm olmuş benimki de.
Fakat güncelleme yaptığını hiç görmedim. Ana Ekranda "BETA" ibaresi gitmiş. Kayıtlı oyunum silinmiş.
Yeni indirdim az önce ama hiç açmadım, sizce orijinal oyun çıkana kadar beklesem mi??
Bu arada Sigagames de ciddi anlamda sapıttı şöyle bir şey düşündüm, 5-8 dakika içinde herkes bu konu üzerine şikayet/dilek yazsa (dil farketmez) ben de bunu email olarak yollasam?
Beta yazisi gitmis ama kayitli oyunumda bi problem yok kaldigim yerden devam ediyorum.
Crash Dump hatası fazlalığı yüzünden gelmiş yeni update. Umarım çözülmüştür.
Yazılanları okuyunca, şuan bilgisayarım bir kenarında duran oyunu, full sürüme kadar oynamama kararımın ne kadar doğru olduğunu seziyorum : )
Hi,
As I was reading some articles about FM 14 Beta in some forums, I realized that a lot of mistakes have shown up after the updates that you had. I politely want to indicate that as you are a really big and significant company, therefore you should be attentive while updating the game. For instance I saw a lot of people who didn't get any errors like 'crash dump' but after the update, they instantly got one. And some of them couldn’t find the save games after the update. Like you have 14.1 then after some hours (not even days) you release 14.1.1 , that's like making fun of the people. Many people buy your games (FM Series) every year and there are still errors like Run Time or Crash Dump?! Then when the producers of the games ask why do you buy the knock-off game, there are no difference between the original and the knock-off one. You still get Crash Dump etc. in either of them. I pre ordered the game from steam but I am waiting to download it on 1st of November, maybe you can fix some of the errors and make us happy.
Thanks for the response (If you are going to)
Kindly Regards
İnşallah iyi bir cevap gelir ...
Ligde kötü giderken yeni güncellemeyle aynı taktikle ligde rahat rahat kazanmaya başladım :D Son 3 lig maçında 10 gol atıp 1 gol yedim sadece.
Ancak ŞL'de Barça'landık.
Arkadaşlar oyunun başında Salih Uçan için bir çok takım Fenerbahçe'ye kiralama teklifinde bulunuyor, Salih'in durumu da kiralamaya uygun olarak belirlenmiş ama ben kiralama teklifinde bulunamıyorum, yalnızca transfer teklifinde bulunabiliyorum. Bunun nedeni ne olabilir bir fikri olan var mı?
Beta yazısı falan gitmiş heralde çıkış tarihine kadar güncelleme gelmez artık
Mattis - SEGA, Oct 29 14:05 (GMT):
Dear customer,
Thank you for contacting SEGA Europe.
Please note that the game is currently in beta and not officially released yet. The purpose of the beta phase is to find and work on bugs.
However it is important that you raise these important points on the Sports Interactive forums.
More specifically here:
http://community.sigames.com/forumdi...eta-Bugs-Forum
Sports Interactive are activity monitoring customer posts regarding BETA bugs.
Best regards,
Product Support
SEGA Europe Ltd.
www.sega.co.uk
Beyler bana gelen cevap bu ki anladığım üzere 'beta' sürümü hataları görüp test edip çözme üzerine kurulmuş ki bu 'gerçek' bir uygulama ise 'crash dump' gibi hataların FM 14 'te olmayacağını tahmin ediyorum .. pardon umuyorum :)
Vallaha aldım alalı crash dumpsız oyunum olmadı 12'den beri.. :)
Oyun iyice zırvalamaya başladı, Amrabat'ı 5-8 arası satıyordum normalde, Ajax 975.000 euro teklif ediyor 5 milyon değeri olan adama, yapacağınız oyunun...
14.1.1 daha da beter oldu. 3 korner 3 gol...
oyun sapıttı yine 20 dakikada üç oyuncum sakatlandı
maç motoru biraz toparlamış akşamüstü gelen güncellemede.
Güncellemeden sonra kayıtlı oyunlarım gitti. Kayıtlı oyun yok olarak gözüküyor :( Sağ alttaki BETA yazısı da gitti. Bu ne anlama geliyor? Daha önemlisi kayıtlı oyunlarım neden gitti? Bu sorunu yaşayan var mı?
Evet artık emin oldum kesinlikle.
Aaa bu transfer sistemi çok kolay olmuş, insanları ne güzel çıldırtıyorduk deyip onun da içine etmişler teşekkürler Miles, verdiğim para haram olsun!
Hasan Ali'yi 4 milyon euroya GS'ye getirtiyordum, Amrabat'ı 7-8'e satıyordum, sevinmiştim ne güzel. Şu anda aynı koşullarla Amrabat'ı 2'ye bile gönderemiyorum ve Hasan Ali'ye 6-7 istiyorlar, senin yapacağın işe ben!
Bi maçta üç sakatlık oldu. Şuan oyunu resmen bozmuşlar, ilk hali çok daha iyiydi.
14.0.3 yamasından sonra beklemeye karar vermiştim, zira işin leşini çıkardılar.
Tam bir taktik kurup takım oturuyor derken gelen yamayla herşeyi daha da bozuyorlar.
Anlaşılan bu sene de adam akıllı FM zevki alamayacağız, geçen seneki FM13 de tat vermemişti hiç bana.
İnşallah oyunun Türkiye araştırma grubundaki arkadaşlarımız da iletiyorlardır bu serzenişlerimizi SIGames'e...
Transferler çok zorlaşmış ya,gene eski sisteme dönmüşler.Rescaldani'yi,Annan'ı falan alabiliyordum en kötü takıma bile adamlar masaya oturmuyorlar.Bir de şöyle bir saçmalık var oyuncuya 500 bin peşin + 1 milyon 48 ay taksitli öneri yapıyorum benim teklif 30-40 bin € peşin + taksitli şeklinde gözüküyor doğal olarak reddediyorlar ne iş anlamadım.
Rotasyon oyuncusu konumundaki, satılık veya kiralık listesinde olmayan 2 milyon euro değerindeki Sabri'ye sapır saçma 85.000 euro filan değerinde teklifler geliyor.
Yahu çok mu zor çalışan kısmı sabit tutup bozuk kısımlar üzerindeki oynama yapmak, her şey mi birbirini tetikliyor arkadaş, kaç yıldır bir haltı becerdiğiniz yok, 15 senedir bu oyunu oynarım, 2-3 senedir sizin abukluklarınız yüzünden kutulu oyunlar oynanmamış şekilde evde bekliyordu, bu sefer iyi herhalde dedik, yine içine etmeyi başardınız, aferin yani!!!!
2 gün sonra çıkcak oyun bence sabredin. Biraz da dinlenin hırsla başlarsınız. :)
Yorumları okudukça hevesim kaçmıyor değil oyunun betası ilk çıktığı gün aldım fakat 31 ekimden önce indirmeyeceğim dedim çünkü "bence" anlamsız oluyor beta oynamak biliyorum'ki yüzlerce hata var can sıkmaya değmez en iyisi tam sürümü bekleyelim ondan sonra 14 için değerlendirme yapalım burayı takip ediyorum memnun olan dört kişiyide görmedim :) Umarım yetkili arkadaşlar burada hataları tespit eden arkadaşların sesi olurlar.
Abi bu ne oyuncu satamıyorum 6 milyon €'luk adama 500 bin € teklif geliyor ya
Fernandese 1milyon avro falan veriyolar sağolsunlar.
9 maçta 19 gol yedim temiz serdar sivok ramon hiç iyi oynamıyorlar
en iyisi full sürümü beklemek birde hermaç toplam en 40 şut oluyır daha ilk yarılarda 10-15 i buluyorsun
Arkadaşlar birileri gidip toplu uzun bir sekilde sigames forumlarında yazsın itirazları.
Beta'nın ilk halinde göze çarpan üç dört sıkıntı vardı. Büyük çapta diyebileceğim defans sıkıntısı ve karşı karşıya kaçırılan pozisyonlar vardı bir tek. Bunları görünce 1-2 gün sonra düzeltilir, oyun bu sene çok güzel olmuş dedim ama erken davrandım. Bunları düzeltmek yerine sorun üstüne sorun ürettiler. Her sene de aynı şey oluyor. Bunun tek nedeni bana göre rakipsizlik. Ah şu oyunun adam gibi bir rakibi olacaktı var ya şuan çok farklı menajerlik deneyimler yaşardık.
En iyisi çıkışını beklemek o da çare olmazsa yine update üstüne update beklemek. Mart gibi son update gelir o zaman açarız oyunu. Yoksa verdiğimiz para üstüne bir de sinir hastası oluyoruz.
11-12 M € değeri olan adama 1M€ 'nun altında teklif geliyor red ediyorsun ama oyuncu hemen odanda bitiveriyor görüşmeme neden izin vermedin diye şaka gibi :D