Printable View
61 tam olmuş :n: :n: :n:
nasıl bir taktik la bu Trabzonun doğasına aykırı :zuhaha
Trabzonspor'a fena bir taktik tutturmuşsun. :)
İlk ts kariyerimde bu taktikle uefa yarı final ligdede fenerin ardında 2. oldum 0 transferle taktiğime güveniyorum hocam :D
Valla bu taktik gerçektende tam oldu diyebilirim bursa maçında ilk yarı sahayı dar ettik ama çok basit goller yedik pinto ve belluschi çok klas oynadı :)
Hocam ilk yıldan hatta ilk 4-5 maçta lige uyum sağladın ve Halil Hocayı ezmişsin , galip gelememek şanssızlık :)
O nasil taktik oyle gelene gidene 20 sut cekiyon :D
nazar ettik ellam :p
Nazar değdi he :D
Takım bursada yıprandı ama iyi topladık doğaldır gençler çok güçlü beklerim dağıldı bu maçta :)
Yine en çok biz oynadık 20 şut çektik ama henriquenin maşallahı var en son çare batuhanı oyuna koydum halimi siz düşünün :)
Hocam gayet iyi gidiyorsun TS'yi en iyi 20 takım içine sokacaksın bu gidişle :)
Sivas galibiyeti güzel. :)
O değilde Trabzon baya bi gerilemiş profiilerden ziyade oyuncu ederleri iyice dibe vurmuş ben nasıl ayar çekecem bu kadroya yahu satacak adam yok ):
Beşiktaş affetmemiş. :)
oturup ağlasam yeridir sözde iyi klüp almıcam diye afra tafra yapıyodumda bizde gayet orta halli olmuşuz (: kismeyi satmaya kıyamıyom profil ve ederlere bakıcna parada yok yerine iyisinide alamıcaz sanırım mevcut kadroyla yola devam edicem bende (: ekistıradan birkaç takviye olucak sorunlarımızı kendi içimizde halledicez artık
Henrique nerelerde ? Selim abi'nin kariyerde yardırmıştı öyle demişti. :)
Bizde çekilen şutların%70 i onun ama gol varmı yok adam tam israf :D
Emre ilk kariyerimde 22 gol atmıstı forvette tavsiye ederim ama malouda hem masrafı hemde fiziksel özelliklerin çökmesinden dolayı seneye bir şekilde gitmeli yoksa çok para yiyo çok.
Henriqe yontulmamıs kütük ya hazırlık maçını izledim herif ofsayt kralı :D zaten teknik beceresine bakınca gol beklemiyom kakalayacak klüp arıyorum :) Maloudanın yıllık ücreti görünce agzım ayrıldı resmen devre arasına yolcudur abbas hatta transferin son günü 1 eylül fala olursa yine gönderme çabası içindeyim..Benimki bi yandan oyuncu piyasa yapsın diğer yandan el mahkum henriqe batuhan birbirinden beter jankoda sakat
Şimdi koyacağım maçı henrique yedi abi böyle bir futbolcu olamaz dağlar taşlar geçtim taça şut çekti ya seneye ilk iş forvet bu belli oldu
Geçmiş olsun kötü maç olmuş.
Valla garanti diye çıktım maça antalyada 90 da attı golü bende taktik denedim denemez olaydım erciyese kaybettik antalyayla arada 2 puan fark var ve maçımız fenerbahçeyle
http://i.imgur.com/px7yc5V.jpg
Spoiler: 33.hafta